Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеТи какво сега ще искаш да си оправя д......то ли.Наздраве
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнениеАбе кой ша ходи на Ст. Загора.
Пак ще се напием, няма какво. Този път пак ли ще си ангажиран?..
Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеКоле, майстор ли си?Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение....метълист да ви се не види...Мани,мани туй нЯщо е много лошо-МЕТЪЛИСТ!
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Навремето си беше сериозно нещо. Даже полицията ни правеше проблеми задето се събирахме из градинките.
Оттогава и лафа на една бабичка-"хулиган с метълист такъв"... Демек-приравнява метълистите с хулиганите.
Е, понякога имаше право де...
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
Убий простака с мълчание, ето какво ще ти отговоря, хулиган такъв с метълист да ви се не види...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеНавремето си беше сериозно нещо. Даже полицията ни правеше проблеми задето се събирахме из градинките.
Оттогава и лафа на една бабичка-"хулиган с метълист такъв"... Демек-приравнява метълистите с хулиганите.
Е, понякога имаше право де...
Наздраве.ни видя един "милиционер"той изяде един шамар а аз отнесох шута
!Ма минало-беше де,като се казва ,но съм ходил на много концерти и ще ходя макар и със спомена за наболяващите ме задни части!А този милиционер къде е сега,може и да не сред нас!
Наздраве се сите метълисти по светЪ!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар