Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Еййй,това гЪ бяхме млади!Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение Наздраве!

HONDA DOMINATOR 650 Наздраве!

HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
- 

DAFПървоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеКоле казвай марката на Хамиона бре! 
 Не знам точно модела, 560 коня, 6 цилиндъра на ред. 4 оси, задните две задвижват, кариерно изпълнение. Като изсипвал пръстта бил застанал на страничен наклон, и като вдига коша се вдига и центъра на тежестта. Обръщане на лявата страна в локва. Работа на място в условия на маслен глад, и задира биелен лагер. Отваряне на двигателя за ремонт, шлайф на вала и слагане на нови лагери. Един куп други стари дефекти за отстраняване, смяна на филтри, обслужване на спирачна и кормилна системи, изправяне на смачкана кабина, смяна на предно стъкло, изправяне на огънатия кош, привеждане на ауспуха в работно състояние(баси ауспуха-вдига се с телфер...), Малко ремонти по ел системата, абе доста работа, ма вече е почти готов.

Беше ми кеф да го правя. Ама нищо де, на двора чакат паркирани още 4, между другото влиза по спешност по още някой, а поне по 2-3 на седмица се връщат заради невъзможността да ги приемем, или поради изключително бързащи клиенти.

А най-важното е, че ми дава кеф да я работя тази работа.

Наздраве.Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Аааа,това е най-важното!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеDAF

А най-важното е, че ми дава кеф да я работя тази работа.

Наздраве. На мен също ми е много мерак да е работя.Затова те разпитвам,защото макар и от толкова далеч ми става кеф като знам какво си правил На мен също ми е много мерак да е работя.Затова те разпитвам,защото макар и от толкова далеч ми става кеф като знам какво си правил ,но така се наредиха нещата че работя друго ,но така се наредиха нещата че работя друго Ае наздраве!

HONDA DOMINATOR 650 Ае наздраве!

HONDA DOMINATOR 650
 ОРЕЛ ASTRA
 РСПБЗН-Приморско
 Коментар
- 

Коментар
- 

Така се чувствам макар,че напоследък ме гони каръщина!Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеБочка ... ти си още в младините а?  
 Наздраве! 0осем9осем7шест0осем7едно 0осем9осем7шест0осем7едно
 Миро
 Коментар
- 

Добър вечер другарки и другари. JB с шоколад и кола. Полекичката, кротката. Наздраве.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
 Коментар
- 

Коя е по-лекичката и коя кротката?Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение...Полекичката....кротката. ... 

Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
 Коментар
- 

А Наздраве с пешеходец!

Либхерче къф тоя спиртосан подпис мноо гадно тва бря!

байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора. мноо гадно тва бря!

байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
 Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
 Суперспам - спама на суперите 
 Коментар
- 

Бе ти само за глупости мислиш. Нали знаеш, че не съм такъв. Наздраве. И се дръж възпитано.Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеКоя е по-лекичката и коя кротката? 

Наздраве!За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 0 потребители и 7 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар