Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеHONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеКоле казвай марката на Хамиона бре!
Не знам точно модела, 560 коня, 6 цилиндъра на ред. 4 оси, задните две задвижват, кариерно изпълнение. Като изсипвал пръстта бил застанал на страничен наклон, и като вдига коша се вдига и центъра на тежестта. Обръщане на лявата страна в локва. Работа на място в условия на маслен глад, и задира биелен лагер. Отваряне на двигателя за ремонт, шлайф на вала и слагане на нови лагери. Един куп други стари дефекти за отстраняване, смяна на филтри, обслужване на спирачна и кормилна системи, изправяне на смачкана кабина, смяна на предно стъкло, изправяне на огънатия кош, привеждане на ауспуха в работно състояние(баси ауспуха-вдига се с телфер...), Малко ремонти по ел системата, абе доста работа, ма вече е почти готов.
Беше ми кеф да го правя. Ама нищо де, на двора чакат паркирани още 4, между другото влиза по спешност по още някой, а поне по 2-3 на седмица се връщат заради невъзможността да ги приемем, или поради изключително бързащи клиенти.
А най-важното е, че ми дава кеф да я работя тази работа.
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеDAF
А най-важното е, че ми дава кеф да я работя тази работа.
Наздраве.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеБочка ... ти си още в младините а?
Наздраве!0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Добър вечер другарки и другари. JB с шоколад и кола. Полекичката, кротката. Наздраве.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение...Полекичката....кротката. ...
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
А Наздраве с пешеходец!
Либхерче къф тоя спиртосан подпис мноо гадно тва бря!байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
Суперспам - спама на суперите
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеКоя е по-лекичката и коя кротката?
Наздраве!За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 14 потребители онлайн. 0 потребители и 14 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар