Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Не е прав Вени.
    Ще ходим при д-р Росманов, известно име в българската ортопедия, той е оперирал Веселка, като операцията не са искали да я направят в други болници, защото била "неблагодарна". Операцията де, не Веси. След нея не се почувствало някакво сериозно подобрение, но се избягвало по-нататъшно увреждане, но пациентите искат чудо, и след като не го получават-започват да реват...
    Поне така разбрах от Веси де, може да греша...
    Но д-р Росманов винаги я е посрещал с внимание, познават се, и е може би най-компетентния лекар за нейната болест. Та няма нужда от друго мнение, той е достатъчно умен и учен, та се доверяваме изцяло на неговото мнение.

Ако Веси иска-ще напише какво и как, но това си е нейна работа.

Наздраве на бара.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

ееех, усмивке...
      Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
        Ооооо градски Наздраве
        Наздраве градски , и на другите наздраве
        На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Здравейте и от мен!
          Благодаря ви, за позитивността ви и пожеланията!
          Както вече Колето ви е писал, утре ми предстои пътуване до Плевен, тъй като от известно време едната ми тазобедрена става пука и след направена рентгенова снимка, личния лекар каза веднага да отида при ортопеда си - съмнява се за некроза на ставата! Тъй че, утре стискайте палци и въобще кой каквото може!
          Наздраве с чашка мавруд!

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
            Ямбол в момента е като остров..............добре че съм у горния квартал

Е щом е със ЗуП може......Наздраве
            А тука добре че е морето та бързо се отича,иначе не е спряло от 11-12 дена тук!Наздраве!

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Пак наздраве.
            Утре ще карам Веселка в Плевен, на лекар, стискайте палци да е било напразно.
            Стиска,дано всичко да е ОК!Наздраве!
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Стискаме и на краката! Ако нещо има нужда за час съм при вас.
              Nothing comes from nothing...

Коментар

Наздраве, група!
                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от vesikirova Преглед на мнение
                  Здравейте и от мен!
                  Благодаря ви, за позитивността ви и пожеланията!
                  Както вече Колето ви е писал, утре ми предстои пътуване до Плевен, тъй като от известно време едната ми тазобедрена става пука и след направена рентгенова снимка, личния лекар каза веднага да отида при ортопеда си - съмнява се за некроза на ставата! Тъй че, утре стискайте палци и въобще кой каквото може!
                  Наздраве с чашка мавруд!
                  Веселягата!

Да не се плашиш от всичко, което ти говорят дофтурята!
                  Да не слушаш нищо от това, което ти разправят!

На Колето ще му пратя МЦУ - това са Много Ценни Указания.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                    Веселягата!

Да не се плашиш от всичко, което ти говорят дофтурята!
                    Да не слушаш нищо от това, което ти разправят!
                    На Колето ще му пратя МЦУ - това са Много Ценни Указания.
                    То аз не съм от плашливите и тези дето много се хващат на акъла на докторите... и затова си патя понякога!
                    Но за да реша да тръгна по прегледи, наистина трябва да е нещо сериозно - преди 15 години избегнах смяна на ставите и затова сега като чаткам като стар будилник кротнах и реших да си обърна внимание.
                    Лека нощ, защото утре ще ставам рано!
                    Наздраве на оставащите!

Коментар

Наздраве от мен и дебелата ми пица И тъмната ми бира!
                      Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Прибрах се!

Ударих едно бърбънче на екс за сгряване. Свалих всичко мокро от мен. Сега вече мога да ударя още едно ...

Багер! Разбрах че по Никулден са те отървали извън околовръсното на София и .... виж к'во станА!

Иначе положението е
                        Говорих с нашия кмет, приятелче е. До днес са изпускали 120 кубика в секунда от Жребчево. Сега изпускат вече по 200, а дъжда не спира. Вероятно ще стане и по-зле.
                        Най-ниската част от града е под около половин метър. Там е промишлена зона и ... загубите са ....
                        На снимките е сервиза на един колега. Вътре е до коляно. Изтеглихме всички автомобили. Изкарахме и малко оборудване и инструменти. Стуг, фреза и всичко друго е под вода. Опитвам се да му помогна, защото иначе няма кой!
                        От утре ще е при мен. Поне да може да довърши нещо.
                        Но не знам до кога, защото ако вдигне още половин метър и аз ще съм "морски". На 30 метра от реката съм.

А НАздраве, че нещо много се разприказвах!
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Аз пък си продължавам...

Наздраве!
                          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Веси успех и приятна разходка. Наздраве!
                            Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                              Прибрах се!

Ударих едно бърбънче на екс за сгряване. Свалих всичко мокро от мен. Сега вече мога да ударя още едно ...

Багер! Разбрах че по Никулден са те отървали извън околовръсното на София и .... виж к'во станА!

Иначе положението е
                              Говорих с нашия кмет, приятелче е. До днес са изпускали 120 кубика в секунда от Жребчево. Сега изпускат вече по 200, а дъжда не спира. Вероятно ще стане и по-зле.
                              Най-ниската част от града е под около половин метър. Там е промишлена зона и ... загубите са ....
                              На снимките е сервиза на един колега. Вътре е до коляно. Изтеглихме всички автомобили. Изкарахме и малко оборудване и инструменти. Стуг, фреза и всичко друго е под вода. Опитвам се да му помогна, защото иначе няма кой!
                              От утре ще е при мен. Поне да може да довърши нещо.
                              Но не знам до кога, защото ако вдигне още половин метър и аз ще съм "морски". На 30 метра от реката съм.

А НАздраве, че нещо много се разприказвах!
                              Лошооооо,много лошо!За съжаление го дават да продължи чак до сряда!Не хубаво да си "морски" далече от морето!

А наздраве и дано се размине!
                              HONDA DOMINATOR 650
                              ОРЕЛ ASTRA
                              РСПБЗН-Приморско

Коментар

http://novanews.bg/news/view/2014/12...а-обзор/
                                HONDA DOMINATOR 650
                                ОРЕЛ ASTRA
                                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 17 потребители онлайн. 0 потребители и 17 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X