Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    Наздраве, дружина!
    Наздраве! Как е работата?
    Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Бива, бива,
      Малко мързеливата я карам, ама...зор нема.
      Па ,,,кой брЪза, да Оди.
      Наздраве, Вили!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Нали Вили Наздраве баровки и баровци, живи и здрави да сме!
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Да, Фани!

Наздраве, Фани, Тайгър
          Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Наздраве!
            Втора поредна вечер ми свършва бирата рано, ма тоя път си налях един ...найсе годишен жак.

Коментар

Добре си направил!
              Наздраве!

Кръвна група 0+

Коментар

Олеееей, ни моъ въ изчетъ, ни да въ надпиья, много сте б'рзи...
                Честито на именниците и наздраве с червено винце!
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Наздраве, Фани!

Коментар

Ай поздрав за Фани:

Де се губиш кога те нема?

Наздраве!
                    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Тука съм Виве, само, че не смогвам да пописвам във виртуалното пространство, прозата на обикновения живот много ме държи (ама колко дълбокомислено прозвуча, а )... Радвам се, че успявам да ви виждам горе-долу редовно и следя творческите ви изяви поне
                      Ай наздраве!
                      МерсаЖ за поЗдрава
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от Фани Преглед на мнение
                        ..
                        МерсаЖ за поЗдрава
                        Е за тебе - винаги!

Не ни забравяй, все още сме тук.

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                          Тва е идеологията на барЪ.
                          Горното ме подсети:
                          Миналата седмица Преслав беше рожденик. Чудим се със Стойкова какво да му купим и взехме, че му взехме таблет. Така де, стига сме го държали далеч от компютри. Подаряваме му го сутринта на неговия си ден и нашият бие д-то в тавана от кеф. Ние също, доставили сме му удоволствие. Вечерта ибре-убре, иха-ха... и пристига майка ми, целувки, прегръдки, както си му е реда и вади подаръка си за него. Естествено таблет. Баси организацията... Гледаме се всички, като треснати от 330V. Преслав играе танца на радостта, а Пресиян казва "не е честно". Включвам първа светлинна и с коня хоп напред, Соломон да си гледа работата с неговите решения, единия таблет отива Преслав другия в Пресиян. Лошо сега и двамата си бият д-тота в тавана
                          До тук добре. На следващия ден се оказа че Мушовия не бачка със света (вече е в сервиз) и за да избегнем древногръцката трагедия, Ива изтегли на телефона си Talking Tom. Връчи го на Пресиян... и си такова таковата вече втора седмица... Шибаната котка (Том) не млъква и постояно иска нещо. Да го храниш, да го къпеш, да го... у мачарока. Маани ми и мяука досадно
                          Разправя ми Ива, че днес била в тежка среща и по едно време "Мяу", спогледали се неловко и си продължили, пак "Мяу" - един присъстващите станал и затворил прозореца. Трети път "Мяу" - друг се навел и за надничал под масата (тук вече аз бях под масата, представяйки си Стойкова с изражение стоун фейс) Успяла е някак си да го изключи директно от бутона за захранване.
                          Бахти не приятния котак е т'ва!
                          Преди малко тя е в банята (на бойлер, щото нещо се бъгна топлата вода вкъщи) и "Мяу", ама т'ва "Мяу" не го чувам баш като "Мяу", а по-скоро като свистене на мека връзка. Бегом към бойлера! Гледам - нищо, пак гледам - пак нищо и си викам "Тук има нещо"... Сипах си чаша бира и пак "Мяу", ама не т'ва "Мяу", а като шум от мека връзка. Нов спринт към бойлера... Тук вече Ива ме хвана в егати срамната сцена. Аз и бойлера - маани, маани! Казах и за "Мяу", ама не т'ва "Мяу", а като... прекъсна ме и напомни за котката от телефона
                          Сега сме го турили да спи. Бахти тамагочито.

А наздраве.
                          Последно редактирано от Гриша; 09-12-14, 22:51.
                          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Аууу, тва и аз го играх.... Баси мачката...

Наздраве, сват ми.

Коментар

ооооохххх, Гришааааа, имай милооооост, под масата съъъъъм..... хахахаха! Браво, добре сте се подредили, направо от Соломон, през древногръцките трагедии, та директно у сериал!
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Наздраве на оцелелите!

В тая приятна снежна вечер, освен да си сипем по едно, няма какво друго
                                Кръвна група 0+

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 21 потребители онлайн. 0 потребители и 21 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X