Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
    Реших да не се пече на фурна с млякото и другата част от бъркоча?
    Наздраве!
    Пече се бре, със сичкото...

Наздраве!
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      Пече се бре, със сичкото...

Наздраве!
      Ахаааа, а не на скара... значи! Тъщата ги пече със соев сос и мед и са...мммм...
      НаздравЕ!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Къ ва ни е срам, да покварявате мървоча с разни азиатски изг...ци?!
        Явно не сте се наяли със соя и сурогати във всички видове колбаси...
        Соев сос...хм... Бира.
        Може и муЕко, ма да не се прекалява, че се доближава до клубЪт Му.
        Мое и бел винц...
        Ма, наздраве!
        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве.
          Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Ти какво избира бре жена или тъща а?
            Наздрави

ПП
            Да попитам колко време трее се киснат месата в тиа млека и чудесиите покрай тях.Под фолио ли се пекът или голички
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
              ПП
              Да попитам колко време трее се киснат месата в тиа млека и чудесиите покрай тях.Под фолио ли се пекът или голички
              Аз бих ги метнала без киснене в една йена-глас с похлупак, ама майстора да каже.

Племенника на гости, щял да спи у нас, рипат скачат децата оттатък и вече счупиха кревата, с'я се правя и на дърводелец...

Наздраве, де

Коментар

Ей,само за рецепти пишете
                Наздраве!
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

Коментар

Аз бих ги метнала без киснене в една йена-глас с похлупак, ама майстора да каже.

Племенника на гости, щял да спи у нас, рипат скачат децата оттатък и вече счупиха кревата, с'я се правя и на дърводелец...

Наздраве, де
                  На латиница ли да пиша, да си шибна един картон и пак да обяснявам?Цял живот е@и учи.Всичко се заджурква, може и без похлупак в тава със заливане, после се дебне, тая женската аз на майната си, а манджата у фурната дан съм чул.
                  Изчаква се на сосче и се задушават под вестник, кърпа да не пресъхват.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    На латиница ли да пиша, да си шибна един картон и пак да обяснявам?Цял живот е@и учи.Всичко се заджурква, може и без похлупак в тава със заливане, после се дебне, тая женската аз на майната си, а манджата у фурната дан съм чул.
                    Изчаква се на сосче и се задушават под вестник, кърпа да не пресъхват.
                    Нали трябва през туй време да скова нов креват, кой ще ми гледа манджата, пък и капака на двг-то трябва да стягам или гарнитура да сменям, че окапа гаража с масло, сложила съм му вестник отдоле, то не може само пред фурната да се виси и да се обливат мръвки със сосче.

Наздраве!

Коментар

Наздраве! Аз ще я пробвам... рецепцията...

Коментар

С жената решихме за утре вечер пържолите да са по рецептата на макса.
                        Ще видим какво ще излезе, ще се похваля разбира се. Или ще се оплача. Ама и в двата случая няма да останат

Наздраве.

Малко ме е страх да загърбвам традицията. А тя е пържолите да се правят в йенска тенджера. Предварително изпържени или на скарата. Нарязва се повечко лук на полумесеци, запържва се и се задушава. Гъби също задушени, ама малко, че се свиват. Реди се в тенджерата(може и глинен гювеч, в краен случай в тава)ред пържоли, ред лук и гъби. Най-горния ред е от лука и гъбите. Излива се вътре соса от гъбите, и се долива с вино докато течността стигне до средата на наредените продукти. Затваря се с капака, или ако е в тава се завива с фолио. Отначало на силна фурна докато заври, после се намалява на 150-180 градуса и къкри час-час и половина до два. Може да се отвори да се запече, ама се запича само отгоре, и не виждам смисъл.
                        Лично аз по-вкусни пържоли не съм ял.

Наздраве на всички.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Нали трябва през туй време да скова нов креват, кой ще ми гледа манджата, пък и капака на двг-то трябва да стягам или гарнитура да сменям, че окапа гаража с масло, сложила съм му вестник отдоле, то не може само пред фурната да се виси и да се обливат мръвки със сосче.

Наздраве!
                          Сега ли ще стягаш гарнитури, уа?
                          Стой си край манджата и я направи табиетлийски.
                          Креватя нема избега, ей туй булките не могат да готвят кът орта и туйто, то и майстор готвачи от тях на високо ниво ниенте.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            С жената решихме за утре вечер пържолите да са по рецептата на макса.
                            Ще видим какво ще излезе, ще се похваля разбира се. Или ще се оплача. Ама и в двата случая няма да останат

Наздраве.

Малко ме е страх да загърбвам традицията. А тя е пържолите да се правят в йенска тенджера. Предварително изпържени или на скарата. Нарязва се повечко лук на полумесеци, запържва се и се задушава. Гъби също задушени, ама малко, че се свиват. Реди се в тенджерата(може и глинен гювеч, в краен случай в тава)ред пържоли, ред лук и гъби. Най-горния ред е от лука и гъбите. Излива се вътре соса от гъбите, и се долива с вино докато течността стигне до средата на наредените продукти. Затваря се с капака, или ако е в тава се завива с фолио. Отначало на силна фурна докато заври, после се намалява на 150-180 градуса и къкри час-час и половина до два. Може да се отвори да се запече, ама се запича само отгоре, и не виждам смисъл.
                            Лично аз по-вкусни пържоли не съм ял.

Наздраве на всички.
                            То и аз така реших, ама ти още ми декламирай тия стихове и....
                            Наздраве!

Коментар

Сега ли ще стягаш гарнитури, уа?
                              Стой си край манджата и я направи табиетлийски.
                              Креватя нема избега, ей туй булките не могат да готвят кът орта и туйто, то и майстор готвачи от тях на високо ниво ниенте.
                              Мислех утре, че сега ни пържоли, ни двг-та ми се барат вече, оправих кревата, турих една греда отдолу и трябва да издържи десантчиците.

Наздраве!

Коментар

Аха, ама аз ще ги пердаша на барбекю и дървени въглища, да е студено, да е студено - колко да е студено.

Наздраве!
                                И аз така паля с голямата газова горелка барбекюто на двора и ги почвам . За студа си имам рецепта опичам си първо няколко кюфтенца или една наденичка да има какво да замезвам с виното . Рецептата е лесна сол ; кориандър ; куркума ; кимион ; червен пипер ; черен пипер някои слагат и чесън на прах аз лично предпочитам да сложа пресен чесън и магданоз между пържолките . Не е грешка да се добавят и още съставки може и лют червен пипер за тези които ги обичат по пикантни . Всичко това в една стара кафемелачка за изравняване на консистенцията . Има и готови подправки долу горе със същия състав и някое Е отгоре . Пържолките се натриват със сместа 24 часа предварително и се остават в хладилника . Аз преди да ги метна на огъня ги намазнявам леко със зехтин . Наздраве и приятен апетит !
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X