Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

    Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
    Реших да не се пече на фурна с млякото и другата част от бъркоча?
    Наздраве!
    Пече се бре, със сичкото...

    Наздраве!
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

    Коментар


    • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

      Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      Пече се бре, със сичкото...

      Наздраве!
      Ахаааа, а не на скара... значи! Тъщата ги пече със соев сос и мед и са...мммм...
      НаздравЕ!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

      Коментар


      • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

        Къ ва ни е срам, да покварявате мървоча с разни азиатски изг...ци?!
        Явно не сте се наяли със соя и сурогати във всички видове колбаси...
        Соев сос...хм... Бира.
        Може и муЕко, ма да не се прекалява, че се доближава до клубЪт Му.
        Мое и бел винц...
        Ма, наздраве!
        Your conscience is all you can take to your grave.

        Коментар


        • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

          Наздраве.
          Нищо не мога,и нищо не знам...

          Коментар


          • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

            Ти какво избира бре жена или тъща а?
            Наздрави

            ПП
            Да попитам колко време трее се киснат месата в тиа млека и чудесиите покрай тях.Под фолио ли се пекът или голички
            RAV 4
            F650GS

            Коментар


            • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

              Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
              ПП
              Да попитам колко време трее се киснат месата в тиа млека и чудесиите покрай тях.Под фолио ли се пекът или голички
              Аз бих ги метнала без киснене в една йена-глас с похлупак, ама майстора да каже.

              Племенника на гости, щял да спи у нас, рипат скачат децата оттатък и вече счупиха кревата, с'я се правя и на дърводелец...

              Наздраве, де
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

              Коментар


              • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

                Ей,само за рецепти пишете
                Наздраве!
                0осем9осем7шест0осем7едно
                Миро

                Коментар


                • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

                  Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                  Аз бих ги метнала без киснене в една йена-глас с похлупак, ама майстора да каже.

                  Племенника на гости, щял да спи у нас, рипат скачат децата оттатък и вече счупиха кревата, с'я се правя и на дърводелец...

                  Наздраве, де
                  На латиница ли да пиша, да си шибна един картон и пак да обяснявам?Цял живот е@и учи.Всичко се заджурква, може и без похлупак в тава със заливане, после се дебне, тая женската аз на майната си, а манджата у фурната дан съм чул.
                  Изчаква се на сосче и се задушават под вестник, кърпа да не пресъхват.

                  Коментар


                  • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

                    Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    На латиница ли да пиша, да си шибна един картон и пак да обяснявам?Цял живот е@и учи.Всичко се заджурква, може и без похлупак в тава със заливане, после се дебне, тая женската аз на майната си, а манджата у фурната дан съм чул.
                    Изчаква се на сосче и се задушават под вестник, кърпа да не пресъхват.
                    Нали трябва през туй време да скова нов креват, кой ще ми гледа манджата, пък и капака на двг-то трябва да стягам или гарнитура да сменям, че окапа гаража с масло, сложила съм му вестник отдоле, то не може само пред фурната да се виси и да се обливат мръвки със сосче.

                    Наздраве!
                    The Flat Earth Society has members all around the globe.

                    Коментар


                    • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

                      Наздраве! Аз ще я пробвам... рецепцията...
                      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

                      Коментар


                      • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

                        С жената решихме за утре вечер пържолите да са по рецептата на макса.
                        Ще видим какво ще излезе, ще се похваля разбира се. Или ще се оплача. Ама и в двата случая няма да останат

                        Наздраве.

                        Малко ме е страх да загърбвам традицията. А тя е пържолите да се правят в йенска тенджера. Предварително изпържени или на скарата. Нарязва се повечко лук на полумесеци, запържва се и се задушава. Гъби също задушени, ама малко, че се свиват. Реди се в тенджерата(може и глинен гювеч, в краен случай в тава)ред пържоли, ред лук и гъби. Най-горния ред е от лука и гъбите. Излива се вътре соса от гъбите, и се долива с вино докато течността стигне до средата на наредените продукти. Затваря се с капака, или ако е в тава се завива с фолио. Отначало на силна фурна докато заври, после се намалява на 150-180 градуса и къкри час-час и половина до два. Може да се отвори да се запече, ама се запича само отгоре, и не виждам смисъл.
                        Лично аз по-вкусни пържоли не съм ял.

                        Наздраве на всички.
                        Има ли желание-има и начин!

                        Коментар


                        • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

                          Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                          Нали трябва през туй време да скова нов креват, кой ще ми гледа манджата, пък и капака на двг-то трябва да стягам или гарнитура да сменям, че окапа гаража с масло, сложила съм му вестник отдоле, то не може само пред фурната да се виси и да се обливат мръвки със сосче.

                          Наздраве!
                          Сега ли ще стягаш гарнитури, уа?
                          Стой си край манджата и я направи табиетлийски.
                          Креватя нема избега, ей туй булките не могат да готвят кът орта и туйто, то и майстор готвачи от тях на високо ниво ниенте.

                          Коментар


                          • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

                            Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            С жената решихме за утре вечер пържолите да са по рецептата на макса.
                            Ще видим какво ще излезе, ще се похваля разбира се. Или ще се оплача. Ама и в двата случая няма да останат

                            Наздраве.

                            Малко ме е страх да загърбвам традицията. А тя е пържолите да се правят в йенска тенджера. Предварително изпържени или на скарата. Нарязва се повечко лук на полумесеци, запържва се и се задушава. Гъби също задушени, ама малко, че се свиват. Реди се в тенджерата(може и глинен гювеч, в краен случай в тава)ред пържоли, ред лук и гъби. Най-горния ред е от лука и гъбите. Излива се вътре соса от гъбите, и се долива с вино докато течността стигне до средата на наредените продукти. Затваря се с капака, или ако е в тава се завива с фолио. Отначало на силна фурна докато заври, после се намалява на 150-180 градуса и къкри час-час и половина до два. Може да се отвори да се запече, ама се запича само отгоре, и не виждам смисъл.
                            Лично аз по-вкусни пържоли не съм ял.

                            Наздраве на всички.
                            То и аз така реших, ама ти още ми декламирай тия стихове и....
                            Наздраве!
                            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

                            Коментар


                            • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

                              Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                              Сега ли ще стягаш гарнитури, уа?
                              Стой си край манджата и я направи табиетлийски.
                              Креватя нема избега, ей туй булките не могат да готвят кът орта и туйто, то и майстор готвачи от тях на високо ниво ниенте.
                              Мислех утре, че сега ни пържоли, ни двг-та ми се барат вече, оправих кревата, турих една греда отдолу и трябва да издържи десантчиците.

                              Наздраве!
                              The Flat Earth Society has members all around the globe.

                              Коментар


                              • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

                                Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                                Аха, ама аз ще ги пердаша на барбекю и дървени въглища, да е студено, да е студено - колко да е студено.

                                Наздраве!
                                И аз така паля с голямата газова горелка барбекюто на двора и ги почвам . За студа си имам рецепта опичам си първо няколко кюфтенца или една наденичка да има какво да замезвам с виното . Рецептата е лесна сол ; кориандър ; куркума ; кимион ; червен пипер ; черен пипер някои слагат и чесън на прах аз лично предпочитам да сложа пресен чесън и магданоз между пържолките . Не е грешка да се добавят и още съставки може и лют червен пипер за тези които ги обичат по пикантни . Всичко това в една стара кафемелачка за изравняване на консистенцията . Има и готови подправки долу горе със същия състав и някое Е отгоре . Пържолките се натриват със сместа 24 часа предварително и се остават в хладилника . Аз преди да ги метна на огъня ги намазнявам леко със зехтин . Наздраве и приятен апетит !
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X