Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Терлика, махаш за малце и взривяваш, Челопечене са пионерчета, знам те аз, Спаске...

Наздраве!
    Огън!
    Огън и жупел. Кажи сега рецептата за вратни пържоли от бут.

Добро утро...
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      Его ги моите за утре вечер . Нищо друго не става толкова добре на скара колкото вратните пържолки . Наздраве !
      Аха, ама аз ще ги пердаша на барбекю и дървени въглища, да е студено, да е студено - колко да е студено.

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
        Огън и жупел. Кажи сега рецептата за вратни пържоли от бут.

Добро утро...
        Вратни пържоли от бут, хептен си офтикясала.Бут да ми го подариш не пипвам, заради малката котлети - основно врат, някой път с литър прясно мляко, чер,горчица, соев, кимион и във фурната, стават мозък.
        Последно редактирано от maxxx; 30-12-12, 15:41.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Вратни пържоли от бут, хептен си офтикясала.Бут да ми го подариш не пипвам, заради малката котлети - основно врат, някой път с литър прясно мляко, чер, соев, кимион и във фурната, стават мозък.
          Пропуснал си на предната страница Живко пита за тез пържоли, рекох, като се появиш, ще кажеш гяволия... Офтикясала, убуу, случва се.

Коментар

Аз пък мезя със задни рибици от лева плешка...
            Наздраве!
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Аз вече ги приготвих.Сложих.......ми каквото намерих като подправки из къщи.Догодина ще докладвам кое как е.
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                Аз вече ги приготвих.Сложих.......ми каквото намерих като подправки из къщи.Догодина ще докладвам кое как е.
                Няма да е лошо. Лошото е, че такива рецепти са "уникални" и "неповторими", защото не помня как да ги повторя, когато нещо е сполучливо...
                Наздраве!

Коментар

Аз пък бях на готови овкусени от Била. На жар в гората. С червено домашно вървят идеалнооо...
                  Само дето строших раздатката на витарата, ама утре ще я сваля да видим какви се скъса вътре, та не ще да помръдне сама. Довлачиха ме на въже до гаража...

Наздраве на който пийва.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве, Коле. Аз се разминах само с една пластмаса счупена...

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Няма да е лошо. Лошото е, че такива рецепти са "уникални" и "неповторими", защото не помня как да ги повторя, когато нещо е сполучливо...
                      Наздраве!
                      Така е моята баба правеше уникални неща в кухнята ,и зимнина правеше неповторима. Но,като я попиташ как го е приготвила казваше, ми от това малко от онова малко .А отиди че разбери
                      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                        Аре бре кажете на Жаксана рецепта , че мойте и те такива ,да препиша и аз нещо ново
                        Наздраве с биричка

Ачоооо Челси зравниха бре
                        Наздраве
                        Ta даже и поведоха!

Наздраве!
                        HONDA DOMINATOR 650
                        ОРЕЛ ASTRA
                        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от jaxan Преглед на мнение
                          Така е моята баба правеше уникални неща в кухнята ,и зимнина правеше неповторима. Но,като я попиташ как го е приготвила казваше, ми от това малко от онова малко .А отиди че разбери
                          Аз така чистя хладилника. Всичко застояло се слага в гювечета. Е няма такава манджа втори път....
                          Наздраве!

Коментар

Абе не сте 'Ора, ей! И що така си трОшите джипките... вземете пример от мен - да нея на столчето, в една ръка каничка с винце, в другата прЪцалче и лъс-бръс, лъс-бръс...

Добро утро! Къде е кафетоооо?!
                            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                              Аз така чистя хладилника. Всичко застояло се слага в гювечета. Е няма такава манджа втори път....
                              Наздраве!
                              Аз пък така правя солен кекс - мозайка. Шунки или салами, кис-крас, сиренце, маслини, кашкавали, топено сирене (всичко дето е останало), замесвам малко тесто с поне 2 яйчица, бъркай меси и у фурната.

После трябва бира!

Почти си изпих кафето.

Коментар

Ми като си немаме Гришо@б ко да праЙм Има двама коткена един Кирчо и една Николета кръстена на наш Кольо , познайте що
                                Наздраве
                                RAV 4
                                F650GS

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X