Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

    Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    Ми то и аз за мляко го пратих.. Или с топени сиренца и пушени гърдички или по-мазничко беконче в глинената тенджурка, с малко бяло винце и черно пиперче, поне за час и половина на не много силна фурна.
    И така става, а другите дивотии пак може да се сложат, в гювеча и и да е силен огъня няма проблем, само че сиренето накрая като се извади да го нареди и да се разтопи, като няма - настърган кашкавал.
    С бира и гореизброените правя трътки на фурна и отгоре кашкавал, както и крилца, заварявам ги, прецеждам първата вода и донаждам другото плюс тарос/етрагон го знаят някои/.Кашкавала като ги извадя от фурната да не прегаря.
    Много арни стават.

    Коментар


    • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

      Наздраве!
      Налях си биричка.
      Your conscience is all you can take to your grave.

      Коментар


      • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

        Наздраве
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

        Коментар


        • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

          Убу де, аз съм чел, че за каквато и да е марината за месо най-важната съставка е алкохолът. Той правел месото по-крехко. Не съм пробвал досега, че ми е жал за ракията...
          Има ли желание-има и начин!

          Коментар


          • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

            Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
            И така става, а другите дивотии пак може да се сложат, в гювеча и и да е силен огъня няма проблем, само че сиренето накрая като се извади да го нареди и да се разтопи, като няма - настърган кашкавал....
            Топено или пушено сирене само между редовете пържоли, отгоре покривам с беконя, стопява се в соса и става мозък. После отгоре може за разкош. Става и един ред пилешки бутчета по средата.
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

            Коментар


            • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

              Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Убу де, аз съм чел, че за каквато и да е марината за месо най-важната съставка е алкохолът. Той правел месото по-крехко. Не съм пробвал досега, че ми е жал за ракията...
              То става и с вино и с бира.А пък и соевият сос има същото въздействие.Наздраве
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

              Коментар


              • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

                Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Убу де, аз съм чел, че за каквато и да е марината за месо най-важната съставка е алкохолът. Той правел месото по-крехко. Не съм пробвал досега, че ми е жал за ракията...
                Коле, млякото майката му разкатава на месото, става червеникаво, изпива си го и после докато го бутнеш с вилицата се разпада.

                Коментар


                • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

                  Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                  Топено или пушено сирене само между редовете пържоли, отгоре покривам с беконя, стопява се в соса и става мозък. После отгоре може за разкош. Става и един ред пилешки бутчета по средата.
                  Нема нужда от бутчета, вервай ми.

                  Коментар


                  • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

                    Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                    Коле, млякото майката му разкатава на месото, става червеникаво, изпива си го и после докато го бутнеш с вилицата се разпада.
                    Аз в мляко киснах дивечовото месо, стана приказка, изпи му кръвта и стана крехко, останали са ми едни ребри във фризера, ще ги метна утре на гювеч.

                    Наздраве, сипах си от онова, лекото пелинче.
                    The Flat Earth Society has members all around the globe.

                    Коментар


                    • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

                      Уууу оляхте целият форум с мазнотии .Ай наздраве. След малко минавам на пиуешки джигерчета
                      не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

                      Коментар


                      • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

                        Наредих дървата , прибрах се и наздраве с бирка
                        На нас клиренс ни трябва , не скорост

                        Коментар


                        • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

                          Само наще!Вече водим с 3-0!Наздраве на всички!
                          HONDA DOMINATOR 650
                          ОРЕЛ ASTRA
                          РСПБЗН-Приморско

                          Коментар


                          • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

                            Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                            Наредих дървата , прибрах се и наздраве с бирка
                            И аз, и аз. Сега камината буфти и чакам жар, и предвиждам такъв живот, и викам - НАЗДРАВЕ!!!
                            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

                            Коментар


                            • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

                              Аз си турих от тая лютата щуротийка, наредих и маслинки и някъв сух сежук, май малко по-сух отколкото требе, ама бива.

                              Наздраве!
                              The Flat Earth Society has members all around the globe.

                              Коментар


                              • От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

                                Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                                Коле, млякото майката му разкатава на месото, става червеникаво, изпива си го и после докато го бутнеш с вилицата се разпада.
                                Ще пробваме утре вечер за празничната вечеря какви ще станат пържолите с марината от мляко.

                                Правилното предназначение на млякото Му.

                                Ракия със снежанка. Наздраве.
                                Има ли желание-има и начин!

                                Коментар

                                Активност за темата

                                Свий

                                В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

                                Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

                                Зареждам...
                                X