Детайлите, Дидо, детайлите!!!
Вива ми забрани да пиша в темата й - 1-во. 2-ро, наложи ми забрана за реклама (нещо от което съм далеч, т.е. и на нея й бягат детайлите) и 3-то - сама се изкара... педал! Е, аз виновен ли съм, че... няма мусака, а!?
Наздраве
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Детайлите, Дидо, детайлите!!!
Вива ми забрани да пиша в темата й - 1-во. 2-ро, наложи ми забрана за реклама (нещо от което съм далеч, т.е. и на нея й бягат детайлите) и 3-то - сама се изкара... педал! Е, аз виновен ли съм, че... няма мусака, а!?
Наздраве
Бе мен детайлите не ми убягват, само светофарите. Като кажеш: Вива как пада за дузпа, само ти си мислиш за футбол, и после доказвай, че нямам сестра...
Наздраве.
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Б по женската логика си виновен, ама аз съм твърдо зад теб. Е, не както звучи, но те подкрепям. Къде е мусаката??? Наздраве!
П.С. Ти мъж ли си, че не държиш сметка за мусаката???
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Б по женската логика си виновен, ама аз съм твърдо зад теб. Е, не както звучи, но те подкрепям. Къде е мусаката??? Наздраве! П.С. Ти мъж ли си, че не държиш сметка за мусаката???
ЕлА дръж ти
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Мале какъв Миш-маш се забъркали...у спама ама спам че Спами чЕк. Тъи а ви и от леля едно Наздраве...щото тая вечер са отпуснах....кайсиен ракиен със салатен пресен доматен, и кЮфтетен на скарен ама биволскЕн със свинскен...мали страшен....та не ни стигна и продължение следва със винен домашен и мезен с кЮфтетен.
Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар