Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Вече на водкенче със саламче
    Наздраве
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Наздраве, Дедо Попе!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Ива Стойкова Преглед на мнение
        Искаш да кажеш кампания за привличане на трезвеници към КлубЪт му?
        Наздраве обаче с бира
        Да бе! Ама много гадна секта, ти казвам! Има вече и жертви...

Гена, той съдът е до Шератон, Панчарево е по-близо, ама още не си ме поканил да почерпиш за Гегата....

Наздраве!
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
          Да бе! Ама много гадна секта, ти казвам! Има вече и жертви...

Гена, той съдът е до Шератон, Панчарево е по-близо, ама още не си ме поканил да почерпиш за Гегата....

Наздраве!
          До Шератон ли, хм, не знам, но гледай какво намерих, докато търсех един друг адрес:
          Механа При Братовчеда

бул. Цариградско шосе
          Последно редактирано от Ива; 26-11-12, 18:23.

Коментар

Пак като вчера-ракия с някаква салатотрушия. Тази вечер за разкош си сложих и малко маслини.

За вечеря жената направила ориз с гъби, ама и се скарах, че е много постно, и тя взела и луканка.

Наздраве на целия бар.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Не е тая Иве, търси "На братчеда при банята" или нещо такова...

Наздраве!

Коментар

До Шератон ли, хм, не знам, но гледай какво намерих, докато търсех един друг адрес:
                На тая механа много пъти съм и ял пърленките...
                Наздраве!
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

На мен пък да знаете какво ми се случи днес - дадоха ми безплатен айран Ето до какво води общуването с трезвеници...
                  Мда! Едно време носеше уиски на по половин век вкъщи, вино на нЕколкостотин години пак вкъщи и др. Добре че тоя цвик не си го домъкнала... O tempore, o mores!!! Не влезеш ли в релси, ще лочиш млЕко у Чепинци!

Наздраве!
                  Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

.....Не влезеш ли в релси, ще лочиш млЕкото МУ у Чепинци!....

Споко, надеждите са ми в Ива, тя е силна личност, Жоро няма шанс!

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                      Мда! Едно време носеше уиски на по половин век вкъщи, вино на нЕколкостотин години пак вкъщи и др. Добре че тоя цвик не си го домъкнала... O tempore, o mores!!! Не влезеш ли в релси, ще лочиш млЕко у Чепинци!

Наздраве!
                      Нали пишете от един компютър... Можеше да и го кажеш на саме, или го писа докато е в банята, ама сега като прочете. Бутилката да не играе по главата ти??? Бегай у комшийката... Наздраве!
                      Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                        Нали пишете от един компютър... Можеше да и го кажеш на саме, или го писа докато е в банята, ама сега като прочете. Бутилката да не играе по главата ти??? Бегай у комшийката... Наздраве!
                        НЕма комшийки, това му е проблема, само дърти разбойници наоколо в старата кооперация.
                        Писал е докато Му готвя, та положението още по-страшно става. А за моя род и вековната му история да не споменавам - да не се събуди у мене шотландския боец по никое време.
                        Наздраве

Коментар

И нема мусака сега, а? А тъй...

Наздраве!

Коментар

НЕма комшийки, това му е проблема, само дърти разбойници наоколо в старата кооперация.
                            Писал е докато Му готвя, та положението още по-страшно става. А за моя род и вековната му история да не споменавам - да не се събуди у мене шотландския боец по никое време.
                            Наздраве
                            Да не си от македонско??? Наздраве и на теб, и на другите!

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                              И нема мусака сега, а? А тъй...

Наздраве!
                              Бан с мусака за Гришаааа

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
                              Да не си от македонско??? Наздраве и на теб, и на другите!
                              Не съм, от по-страховито място, но не е за разправяне.

Наздраве

Коментар

А лъжеж, няма по-страшно място! А и не е срамно да си признаеш, Ани Салич даже се хвали. Аз за съжаление съм от четири края, и най-силния ми е от парджовските републики. Е не точно от там, но е на близо. Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X