Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
    А лъжеж, няма по-страшно място! А и не е срамно да си признаеш, Ани Салич даже се хвали. Аз за съжаление съм от четири края, и най-силния ми е от парджовските републики. Е не точно от там, но е на близо. Наздраве!
    Дидо, вярвай ми, има и по-страшно, и не ме е срам, а дори напротив, гордея се, но семейна тайна пази подробностите за княжеския род на главорези, вероятно продължили един друг род, по-висок, на които и аз съм наследник.
    Но в настоящето съм си обикновен гражданин, който готви понякога мусака.
    Наздраве

Коментар

Малиии Иве, да беше казала, нямаше да се бъзикам, главорези викаш.... Я кажи сега, сърдити ли сме му на Гриша, или не? Да знам, да не оплескам нещо...

Наздраве!
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

УлетЕх. Всеки път целя вентилатора, кой дявол беше без работа, та пак съм Безмусакян (Кольо ще да е, той ме именува така).

Наздраве!
        Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Ааа, аз не съм ти дърпал пръстите да пишеш разни неща по копчетата на компотера.
          Сега се оправяй сам с главорезката си.

Иве, пък ти му прости, да прощаваш е израз на великодушие и благородство...

Айде наздраве.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ааз се чудя що не дойде Ивето на разходката, а тя неделно е ходила на роднинска среща, да позаколят некой...
            Наздраве!
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Наздраве баровци!!

Иве,добра вечер! Само така-НИКАКВА МУСАКА!!
              088пет722пет99
              http://www.hydropompi.com/

Коментар

УжасТ ти казвам, страхотия, абе знаех си аз, че е сериозна жена!

Круме, ма много убав си си го нарисувал пахероса на аватарчето, ама поне що не го даде на децата да го оцветят?

Наздраве Ви
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Де одИ бре Регулаторе , де са губи докат те немаше
                  Наздраве на сички и на Кольо щото той сигур си е изпил неговото вече
                  RAV 4
                  F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                    Наздраве баровци!!

Иве,добра вечер! Само така-НИКАКВА МУСАКА!!
                    При мене е никакво ядене, не мусака! Познай що! Жената се трудила над еедни документи... Не знам дали да си признавам, че няма да трябват, или да погладувам малко и после да кажа, че не е станала работата....
                    Наздраве на гладно....
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение

Круме, ма много убав си си го нарисувал пахероса на аватарчето, ама поне що не го даде на децата да го оцветят
                      Не става!!Тия искат да го мажат само с цвят ....КАЛ!
                      088пет722пет99

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                        При мене е никакво ядене, не мусака! Познай що! Жената се трудила над еедни документи... Не знам дали да си признавам, че няма да трябват, или да погладувам малко и после да кажа, че не е станала работата....
                        Наздраве на гладно....
                        Ей,изяж ме бре!! Баси,нема покой у тоя живот!! Ама то живот ли е....!

Наздраве Румба! Как е попадията?? Да и пратиш много поздрави!
                        088пет722пет99

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                          Лъжат, я. Кво очакваш от хора, предпочитащи ракия пред мляко..
                          Само истини,никои трезвеняк не може да надуши ракия в чаена чаша.Така че си изхващан!

А наздраве!
                          HONDA DOMINATOR 650
                          ОРЕЛ ASTRA
                          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                            Наздраве на сички и на Кольо щото той сигур си е изпил неговото вече
                            Почти позна. Случайно мярнах из хладилника едно изостанало от миналата година шишенце с ром. Купувам отвреме навреме за да си топля организъма след студен ден-като добавка в чай.
                            И си викам-що ли да не си направя един чай и да си сипя ром. Нищо, че не съм намръзнал днес.
                            Така и направих, та си имам и (почти) истинско питие пред мен, и мога с чиста съвест да кажа наздраве.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Наздраве главорезки и леко почерпени мъже!
                              Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Ааа, аз не съм ти дърпал пръстите да пишеш разни неща по копчетата на компотера.
                                Сега се оправяй сам с главорезката си.

Иве, пък ти му прости, да прощаваш е израз на великодушие и благородство...

Айде наздраве.
                                Коле, ние, аз, сме от благодорнически род, та няма как, ще прощавам

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                                Малиии Иве, да беше казала, нямаше да се бъзикам, главорези викаш.... Я кажи сега, сърдити ли сме му на Гриша, или не? Да знам, да не оплескам нещо...Наздраве!
                                Виви, нали си от родата и ти, нЕма страшно.

Наздраве на всички, че имам да доготвям... глави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X