Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си мъЖЖЖ!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся си мъЖЖЖ!

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    Аз само казах, че съм алергична към Узо, Мастика и домашна Анасонлийка и че е дълга история, мързи ме да я пиша, пък и някой може да я разбере погрешно. Не съм казвала че неща!

Ето, ся тва ако беше в оная тема, нямаше да смеят да го пишат...
    Алергична си ти, я възко при някоя мангалка да ти шепне, зор нямам за него, но като каза сливици...
    А в оная тема какво, човека споделя, не си груба, може да не си събула вълнените чорапя...

Коментар

Абе сливиците не пречат, едната у лево, другата у десно и продължаваш.

Добре де, да не съм толкоз груба, може да не е козел, обикновен пръч ще свърши работа. Но на дърт и грамотен държа!
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Абе сливиците не пречат, едната у лево, другата у десно и продължаваш.

Добре де, да не съм толкоз груба, може да не е козел, обикновен пръч ще свърши работа. Но на дърт и грамотен държа!
        Ти май ме сваляш, а?Дърт и грамотен козел съм с някакви атрибути от катър - махай сливиците да не те лежа за непредумишлено.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Ти май ме сваляш, а?.....
          Ей как се сети??!!?? Аз си мислех, че поне пет-шестнайсе страници ще трябват..

...махай сливиците да не те лежа за непредумишлено.
          Няма се пуашиш, тренирала съм плуване - 2 мин. мога да не дишам, ако е за повече, ще говоря с УНГ-то в ДКЦ-то.

Коментар

Нема ме, баце, Узото беше майтапче, за немането не се будалкам, сори, можехме да дялнем по една бира няколко пъти.
            На сватята ти желая безсънни нощи, станА фал по трасето...
            Сватята много я бива да пада за дузпа!

Верно ли, сряда-следобедно, няма да делнем по една-две-пет бири?

п.п. Резултат от мача: 2:2 - така и не изравнихме и се разминах със сват... т@шаци, г-н Т@шев
            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Ей как се сети??!!?? Аз си мислех, че поне пет-шестнайсе страници ще трябват..

Няма се пуашиш, тренирала съм плуване - 2 мин. мога да не дишам, ако е за повече, ще говоря с УНГ-то в ДКЦ-то.
              Две минути, с некой пубер ли комуникираш?
              А за свалянето - нЕзнам, разлибила си ме ти.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                Сватята много я бива да пада за дузпа!

Верно ли, сряда-следобедно, няма да делнем по една-две-пет бири?

п.п. Резултат от мача: 2:2 - така и не изравнихме и се разминах със сват... т@шаци, г-н Т@шев
                Не знам за сватята, но наистина съм в разход, за което съжалявам!

Коментар

Две минути, с некой пубер ли комуникираш?
                  А за свалянето - нЕзнам, разлибила си ме ти.
                  2 минути за глътка въздух само - достатъчно е да освободиш до носа. А и не съм та разлюбвала пък! Затъвам кат Титаник, след среща с Леонардо ди Каприо...

п.п. Гриша - рекламите - йок, помниш ли? Тука е като Канал 1 - БЕЗ РЕКЛАМИ!

Коментар

2 минути за глътка въздух само - достатъчно е да освободиш до носа. А и не съм та разлюбвала пък! Затъвам кат Титаник, след среща с Леонардо ди Каприо...

п.п. Гриша - рекламите - йок, помниш ли?
                    Абе, лисо, къй тоз малкия педал на капрата? Не моем те дръшам на носа на оная гемия, освен да те подпра да не паднеш в гьола.
                    Никво освобождение, ще се наложи да ти купя очила, да не ти фръкнат понгелите.
                    Гришата кво - да не се изпокарате роднинската, че ще ми дойде горница.

Коментар

Абе, лисо, къй тоз малкия педал на капрата? Не моем те дръшам на носа на оная гемия, освен да те подпра да не паднеш в гьола.
                      Никво освобождение, ще се наложи да ти купя очила, да не ти фръкнат понгелите.
                      Гришата кво - да не се изпокарате роднинската, че ще ми дойде горница.
                      Те туй е сватя бре! (малкия педал на капрата). Водих го да изтрезнява, че Ивето не можа да му понесе диханието, като се прибра от кръчмата... Мани, още по дълга история...
                      Взела съм си хапчета за понижаване на вътреочното налягане, та мисля да ги устискам (очите в ябълките). Аз със сватовете нема да се карам, че на кой ще харижа щерката, ако ми хрумне да рипна до русенския .... риболовен район. Само да вида колкоз отпуска остана за тая година, че да не стане още една икономическа криза в бранша...

А ако питаш за малкия педал, дето шофира, с цигарата в устата - туй съм аз...
                      Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 26-11-12, 20:51. Причина: друг малък педал...

Коментар

, ако ми хрумне да рипна до русенския .... риболовен район.
                        Е ти само затръгва за Русе и сигур си докарала картон на Маха, ами земи се спри, дън го Убанят...
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ще му дам аз... картон на него! Само да го фана, не един, а цяла ...редица!

Коментар

Брей, туй пак се зъби, кобилица и менци съм приготвил, ще рипа тя, споко.
                            Ама един път ме прати да съхна барабар с мераците, та се триумя...

Коментар

Хайде вземайте се, че пуканките ми са на свършване .
                              Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Триумял се... Га ставаше въпрос за двуцевката, се двоумеше, сега като включих и сливиците, се триумял... На неизпитана ученичка, двойка недей да пишеш, стягай си кобилицата, че после менците има да ги търсиш..

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X