Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнениеВиве, ама и ти почна рано, а ?
Днес се навършват 175 години от рождението на Васил Левски! Един от най-достойните българи!
Ачо, я щом имаш време, ходи се цопни в гьола (не в Колювия), а в големия син гьол вместо мен.The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеА Наздраве по повода! Аз съм на работа Пейчев, клеча пред компа по цял ден, а не като вас
Ачо, я щом имаш време, ходи се цопни в гьола (не в Колювия), а в големия син гьол вместо мен.Но тя ми е на 5мин.път пеша от вкъщи и за това си обядвам в нас
Пак и ми омразна да се къпя в морето имам две цопвания,стига толкова.
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеБрат'чед, като се сетя в стария бар защо мечките носеха гърненца с мед на Кольо... по-добре викай "Спукано гърне и бегай далеко...
Дояде ми се дюнер и отидох та си купих, до дюнера какво да видя... бирааа. И наздраве с една малка!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Как къде, тук съм си
Нещо взе да не върви... и си мисля да отскоча до един приятел срещу КАТ. Да видя аз, що не влиза в бара!?! Пък и да почерпиСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеКак къде, тук съм си
Нещо взе да не върви... и си мисля да отскоча до един приятел срещу КАТ. Да видя аз, що не влиза в бара!?! Пък и да почерпи
Кое не върви? Бирата върви, нали?Наздраве!
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Нещо взе да не върви... и си мисля да отскоча до един приятел срещу КАТ. Да видя аз, що не влиза в бара!?! Пък и да почерпи
НаздравеThe Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнениеКой той тос, да не е случайно бат'Марто?
Кое не върви? Бирата върви, нали?Наздраве!
Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеМного му здраве на Крумчо, и да дойде да почерпи и тук, нали стана на 16
Наздраве
И какво е това "наздраве", нали си на работа?!
От мен истинско с последната глъткаСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеИ какво е това "наздраве", нали си на работа?!
А и се наливам де, я с кафе, я със студена водаThe Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеАко и подскочиш 2-3 пъти след бирата мое и пръскана мазилка да направиш
Наздраве
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар