Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Ааааа призна ли си най-накрая ,че го гледаш тва нещу а
    Наздраве
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Не мога да си пия питието. Замаян съм от концерта. Убийци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Все пак едно наздраве!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Божко дойде ,водка е на привършване , така че последно наздраве и лека .
        RAV 4
        F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
          Не мога да си пия питието. Замаян съм от концерта. Убийци!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Все пак едно наздраве!
          И мене още ме държи! Наздраве, Божко!
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Тъкмо се канех да пиша, че няма да дочакам Божко и ще си лягам, и той се появи.

Последно наздраве на всички, утре трактора ме зове с пълна сила. А е людоед мамка му... Вечер се чувствам като завърнал се от ада. Добре, че работата е само за няколко дни.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Тъкмо се канех да пиша, че няма да дочакам Божко и ще си лягам, и той се появи.

Последно наздраве на всички, утре трактора ме зове с пълна сила. А е людоед мамка му... Вечер се чувствам като завърнал се от ада. Добре, че работата е само за няколко дни.
              Лека нощ, Коле! Не се става Вин Дизел за няколко дни на ЮМЗ-Дизел, ама ти си знаеш! Наздраве на оставащите!

Коментар

Лека ви!
                Аз пък се надявам, че започналия нов ден ще е по-добър от миналия такъв!
                Наздраве и спорна на всички!!!
                Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                  Лека ви!
                  Аз пък се надявам, че започналия нов ден ще е по-добър от миналия такъв!
                  Наздраве и спорна на всички!!!
                  Допускаш, че Кольо ще почерпи ли? Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                    Допускаш, че Кольо ще почерпи ли? Наздраве!
                    Ако това стане си е...бинго на петнайста топка, ама не, няма такъв карък, като мен.
                    Наздраве

Коментар

Ще почерпи, защо не. Нека свърши с нивята.
                      Наздраве!
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Ако това стане си е...бинго на петнайста топка, ама не, няма такъв карък, като мен.
                        Наздраве
                        Занеси му гърненце с мед. Може и да почерпи... Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                          Ще почерпи, защо не. Нека свърши с нивята.
                          Наздраве!
                          Е те по тая част реферат може да се напише! НЕ, Дисертация направо!
                          Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            Занеси му гърненце с мед. Може и да почерпи... Наздраве!
                            Каквооо?
                            Не стига, че ще нося празна дамаджана да му показвам, как и с какво се пълни от неговия край, ами и гърненце с мед! Друга стратегия ще прилагам. Като гоня резултат: "И още праща по Еконт"

Наздраве, Тишо!

Коментар

Каквооо?
                              Не стига, че ще нося празна дамаджана да му показвам, как и с какво се пълни от неговия край, ами и гърненце с мед! Друга стратегия ще прилагам. Като гоня резултат: "И още праща по Еконт"

Наздраве, Тишо!
                              Брат'чед, като се сетя в стария бар защо мечките носеха гърненца с мед на Кольо... по-добре викай "Спукано гърне и бегай далеко...

Коментар

'начи, обикновено представлява празен стъклен съд, който в началото на септември пътува с мен от София до Шумен....
                                Може и ПВЦ, правят ги бая големшки, пък и нема да я мислиш наопъки да не иде зян "дъ прешъссссссссссс"

Айде братчеди, наздраве и много ви здраве Поне като отваряте толкоз рано БарО, да бехте взели да поочистите, я че има още народ под масите от снощи!
                                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X