От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Наздраве,...Иве,...не му връзвай кусур вържи му синдЖир, сам ша са опрай в нашия бар. Бочка мерсаж за питието обичам ги такива, сини и със забити чадърчета,....приличат ми на море!!! Виве, то кат не е млякото с МаСтиска на кристали няма значение кво е! Ей бравос и на таткото....давайте тоз бар трябва са множи
 Виве, то кат не е млякото с МаСтиска на кристали няма значение кво е! Ей бравос и на таткото....давайте тоз бар трябва са множи Нал тъй Попе
 Нал тъй Попе Коле кви пътеки бре че то в пустоща ХасФалт няма тук там некоя пътечка.
 Коле кви пътеки бре че то в пустоща ХасФалт няма тук там некоя пътечка.
Румба туй пиле от космоса ли? много му тлъсти прЪжолите Чак ми се доедоха. а наздраве
 Чак ми се доедоха. а наздраве 

Наздраве,...Иве,...не му връзвай кусур вържи му синдЖир, сам ша са опрай в нашия бар. Бочка мерсаж за питието обичам ги такива, сини и със забити чадърчета,....приличат ми на море!!!
 Виве, то кат не е млякото с МаСтиска на кристали няма значение кво е! Ей бравос и на таткото....давайте тоз бар трябва са множи
 Виве, то кат не е млякото с МаСтиска на кристали няма значение кво е! Ей бравос и на таткото....давайте тоз бар трябва са множи Нал тъй Попе
 Нал тъй Попе Коле кви пътеки бре че то в пустоща ХасФалт няма тук там некоя пътечка.
 Коле кви пътеки бре че то в пустоща ХасФалт няма тук там некоя пътечка.Румба туй пиле от космоса ли? много му тлъсти прЪжолите

...
...

Коментар