Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
А Наздраве по повода! Аз съм на работа Пейчев, клеча пред компа по цял ден, а не като васПървоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнениеВиве, ама и ти почна рано, а ?
Днес се навършват 175 години от рождението на Васил Левски! Един от най-достойните българи!
Ачо, я щом имаш време, ходи се цопни в гьола (не в Колювия), а в големия син гьол вместо мен.The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Нямам,на работа съмПървоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеА Наздраве по повода! Аз съм на работа Пейчев, клеча пред компа по цял ден, а не като вас
Ачо, я щом имаш време, ходи се цопни в гьола (не в Колювия), а в големия син гьол вместо мен.
Но тя ми е на 5мин.път пеша от вкъщи и за това си обядвам в нас
Пак и ми омразна да се къпя в морето имам две цопвания,стига толкова.
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Кажи, брат'чед, че не се сещам? Пък ще му мисля после.Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеБрат'чед, като се сетя в стария бар защо мечките носеха гърненца с мед на Кольо... по-добре викай "Спукано гърне и бегай далеко...
Дояде ми се дюнер и отидох та си купих, до дюнера какво да видя... бирааа. И наздраве с една малка!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Как къде, тук съм си
Нещо взе да не върви... и си мисля да отскоча до един приятел срещу КАТ. Да видя аз, що не влиза в бара!?! Пък и да почерпи
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Кой той тос, да не е случайно бат'Марто?Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеКак къде, тук съм си
Нещо взе да не върви... и си мисля да отскоча до един приятел срещу КАТ. Да видя аз, що не влиза в бара!?! Пък и да почерпи

Кое не върви? Бирата върви, нали?
Наздраве!
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Много му здраве на Крумчо, и да дойде да почерпи и тук, нали стана на 16Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеКак къде, тук съм си

Наздраве
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Сега се връщам от там. Изпусна ме. Ходих лично да му.... благодаря за една работа...Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеКак къде, тук съм си
Коментар
-
Не е! За Крум (REGULATOR) става реч. Работата не спори, а бирата хмПървоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнениеКой той тос, да не е случайно бат'Марто?
Кое не върви? Бирата върви, нали?
Наздраве! 

Ще му предам. Абе, Виве, той черпи тук, но на живо не е, затова отивам при него. Нарочно не му звъня, да не вземе да ми избягаПървоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеМного му здраве на Крумчо, и да дойде да почерпи и тук, нали стана на 16
Наздраве

И какво е това "наздраве", нали си на работа?!
От мен истинско с последната глътка
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Едни на здраве, други на работа, аз викам, да не спамя тематаПървоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеИ какво е това "наздраве", нали си на работа?!
А и се наливам де, я с кафе, я със студена вода
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Далеко си ми, инак гледах, че имаш некои недовършени работи по къщата...Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеАко и подскочиш 2-3 пъти след бирата мое и пръскана мазилка да направиш
Наздраве
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар