Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
    ........ един скромен, срамежлив... от Шумен!
    Виве, на теб ти е далач, но подозирам, че при всичките му положителни качества, ще те покани и ще поеме горивото....
    Кой бре, Колю ли? На'иш ли как ша ма натири, ако му одраскам витаралясника! А и Колю не е ерген, нищо че е млад и срамежлив
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      Аааааа, не тЪй! Кака ти Вива не е бракувана, а както върви, няма и да я бракуват! Ще си остане мома .

А наздраве за момите (леле, звуча като Жоро )
      Е, може и да не си бракувана официално ама то не е и задължително, важното е, че имаш мъж до себе си. Макар и да го криеш толкова усърдно.
      Наздраве, моме!

Коментар

А не...кво туй бракувани Тишо ти като не си....другите Пръчове дан са без булки....ама голям разврат в тоя бар. Туй мъжето вече и пред господ срам нямате...даже деда поп не го е страх от началника нестига пред попадииката млада убава ами и на Жувотни почна да налита.
        После ние виновни......ми то душа бре пиинеш едно..две...три..и ето ти.....после Жените виновни
        Наздраве И ако скоро не си поправите поведението .....земем си отворим наш женски бар и само стриптизьори ще ВлАзат.

п.п. А само Гадев моем да земем щото му руси къдриците
        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
          Е, може и да не си бракувана официално ама то не е и задължително, важното е, че имаш мъж до себе си. Макар и да го криеш толкова усърдно....
          Хм, явно последния път така го скрих, че не помня къде съм го сложила . Но това е една друга тема...

Наздраве

Коментар

Аз пък да ви кажа, че когато Румбата (РФФ) каже Наздраве с кафе или вода, има предвид точно това:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_6315-1.jpg
Прегледи:1
Размер:85.2 КБ
ID:5392085

Име:IMG_6246.jpg
Размер:99.5 КБ
ID:5392084

В което, разбира се, няма нищо лошо, тъй като позволи на мене, да пия колкот си искам, а той да ме вози и така 8 дни. Малиии, засрамих се! Румба, Благодаря ти отново!

Наздраве!
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
              В което, разбира се, няма нищо лошо, тъй като позволи на мене, да пия колкот си искам, а той да ме вози и така 8 дни.
              Браво бе, брат'чед, браво! Чак си се засрамил..., да не го беше писал това.
              Кажи сега, как да му се обадя да ходя при него, след като той вече си знае - "и тоя мискинин шЪ го возя"! А?

Наздраве
              Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Здрасти компанията,как сме.Аре едно наздраве от мен
                не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Кажи сега, как да му се обадя да ходя при него, след като той вече си знае - "и тоя мискинин шЪ го возя"! А?

Наздраве
                  Не знам, брат'чед!
                  аз поне го остайх читав, а после се обади, че изпорязал пръстите.... Мани-бегай! Наздраве!
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Няколко дена ме няма тук и колко неща съм пропуснала. Хайде поздравче специално за Вивето, Пейчев и Сашето и всички останали с част от един от любимите ми филми:

Наздраве на всички

Коментар

Айде и от мен една в унисон с настроението:

Много е хубав филма (особено втория) и саундтрака е трепач!

Коментар

Добра вечер и наздраве на сите от ТигАрО!
                        Днеска пийнах само две на обяд, та мое и да устискам до по-късТно
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве
                          Не се притеснявай, щом требе, ше те возим!

Не знам, брат'чед!
                          аз поне го остайх читав, а после се обади, че изпорязал пръстите.... Мани-бегай! Наздраве!

Гена, аз и със порязани пръсти карам бре, не съм се спрел!

Айде и от мен една в унисон с настроението:
                          Виве, преди малко, разляха оцет в джипа и песента която беше в унисон с настроението ми беше:

Обаче, след моята бърза намеса със вода, препарат и четка и стана:

Наздравеее!
                          Последно редактирано от Румен Петров - RFF; 17-07-12, 19:02.
                          Р.П.(RFF) 0898677590
                          Пътна помощ
                          ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение
                            Виве, преди малко, разляха оцет в джипа...
                            Сигурен ли си че не са разляли вино миналата седмица и сега да е станало на оцет?

Добре де, ето една по-ведра песничка, нещо от сорта на "Мятайте пиДжамите и аре на Бахамите" :

Наздраве

Коментар

Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнение
                              И ако скоро не си поправите поведението .....земем си отворим наш женски бар и само стриптизьори ще ВлАзат.

Име:brad pitt.jpg
Размер:37.9 КБ
ID:5392105

Наздраве Доби!
                              0осем9осем7шест0осем7едно
                              Миро

Коментар

(леле, звуча като Жоро )
                                Що, уе, кво му е на Жоро на 3вученето.
                                Аре, на3драве.
                                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                                -----------------------------------------------
                                Питието определя съзнанието....
                                -----------------------------------------------
                                0887770735

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X