Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

а може и това, макар че хич не е по моята част:Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение

Аз пък ще си слушам старите хитове
 Коментар
- 

Знаех си, че ще реагираш така.Първоначално публикуван от Ива Стойкова Преглед на мнениеХайде идвай и сега, че......
 Ама няма! Да ви е гадно ... Що вие не се наканите инцидентно да дойдете? Джипки, бъгита, еденье, пиенье, сичко има. ... Що вие не се наканите инцидентно да дойдете? Джипки, бъгита, еденье, пиенье, сичко има.

А благодарение на жената аз пък побелявам в главата 

@ Пейчев-това не си го спомням, ама щом казваш-верно требе да е...

Айде наздраве.Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

На теб са ти големи децата, ами ние- трудна работа да е инцидентно, не че не са пътешественици и малките по принуда.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЗнаех си, че ще реагираш така.
 Ама няма! Да ви е гадно ... Що вие не се наканите инцидентно да дойдете? Джипки, бъгита, еденье, пиенье, сичко има. ... Що вие не се наканите инцидентно да дойдете? Джипки, бъгита, еденье, пиенье, сичко има.
 Хайде последна глътка наздраве, оттеглям се и оставям достоен заместник  
 Коментар
- 

Я го давай, да видим в какво точно ще те замества! Наздраве!Първоначално публикуван от Ива Стойкова Преглед на мнениеХайде последна глътка наздраве, оттеглям се и оставям достоен заместник 

П.П. Брат'чед, идеш ли, ва?
 Коментар
- 

К'во си направил, бре брат'чед?Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеЯзе пъ се накъдрИх! Наздраве!
 Наздраве!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
 Коментар
- 

Ми кво!? Един побелял, един почернял, друг с червени оттенъци, Тигаро затъпел, Кольо (не е казал, но всички знаем) станал по красив и благороден.... Е.... язе пъ се накъдрих! А наздраве!
 Коментар
- 

Гени, знаеш ли го това:Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеКольо (не е казал, но всички знаем) станал по красив и благороден....

Мъжете сутрин и вечер изглеждат долу-горе еднакво.
 Жените по някаква причина се преобразяват през нощта...
 То е казано, че на сутринта са по-некрасиви(нека да сме кавалери), а мъжете са си все такива, докато при мен нещата с в обратна посока-ставам все по-красив и благороден. Даже и когато спя.

И понеже Божко се появи-значи е време да си лягам.

И по-умен ставам, и по-умен...Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Щом е така (накъдрянето), да ти кажа ли какво съм правил днес? Отне ми 3 (три) часа.Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеМи кво!? Един побелял, един почернял, друг с червени оттенъци, Тигаро затъпел, Кольо (не е казал, но всички знаем) станал по красив и благороден.... Е.... язе пъ се накъдрих! А наздраве!
 Замислих се - то си е сериозно и утре (щото сега ме мързи, или по-скоро все още "държи") ще пиша, но се чудя в коя тема! В тая за фаровете ли или в "конфликтния булевард"...
 Бе я, наздраве!Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

.
. 0887770735
 0887770735

Коментар