Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
    Що ми се караш?
    Прочетох (заради теб) цялата тема за Рождения му ден, и не схванах кои са нещата, който не си разбрал!
    Добре де, утре имам път към теб, ще черпя една фанта...
    Наздраве - все пак.
    Ми много се размислих върху това, дето един колега каза, че ставал на 16. От сутринта го анализирам и въртя всякакви комбинации, но още не съм го уцелил... Другото е, че бил майстор на мръвката. Дори не си спомням да съм ял мръвка от него, а аз съм млад и помня (не като него), та... скоро ще да е било... Изобщо , много неясноти!
    Ама наздраве де!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
      .....дето един колега каза, че ставал на 16.....
      Гена, тоя КОЛЕГА съм аз . Крум станал на 16 иска да ни каже, че вече му е време да "узрее" ама надали, че и по-добре

Други неясноти ако има, с радост ще те сФетна

Наздраве с истинска, реална БИРА!
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Ми много се размислих върху това, дето един колега каза, че ставал на 16. От сутринта го анализирам и въртя всякакви комбинации, но още не съм го уцелил... Другото е, че бил майстор на мръвката. Дори не си спомням да съм ял мръвка от него, а аз съм млад и помня (не като него), та... скоро ще да е било... Изобщо , много неясноти!
        Ама наздраве де!
        Не разбрах що ми се скара, брат'чед?! Другото ми се изясни сега...мда имаш право.
        Ай наздраве

Виве, наздраве!
        Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
          Не разбрах що ми се скара, брат'чед?! Другото ми се изясни сега...мда имаш право.
          Ай наздраве

Виве, наздраве!
          E как що, бре? Я опитай да кажеш на Кольо, че трябва да почерпи, дори и да има за какво, особено пък когато е ред на Крум! Аз поне още ти говоря...

Вивее, честно не си спомням, че си ти, но и не съм първият, дето ти вика "колега"! Сори, въпреки че си пиЧ! А за Крум... абе я да.... е жив и здрав!

Наздраве!

Коментар

Да Ви рекна Наздраве!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:,ья.jpeg
Прегледи:2
Размер:12.8 КБ
ID:5388414
            0осем9осем7шест0осем7едно
            Миро

Коментар

Брат'чед, щеше да видиш ти, ако Пейчев ни беше "подкарал", заради онова пълзящото. А като ни натресе и сметката за маздата... маани-маани.
              Такъв експеримент аз с Кольо не правя, че нали знаеш за инсултоинфаркта. Пък като гледам к'во става с Жоро, заради едното каре.
              Наздраве

Коментар

Така е брат'чед! Жоро до животно (само още не знаем какво е животното) ще прави партита, за да може да плати това каре, дето се чупи при всеки полъх на вятъра....
                Наздраве!

Коментар

Айде наздраве!
                  Да са ни живи и здрави и да почерпят Крум и Ванката!
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве, Саше! За сега и двамата се укриват. Едвам успях да се чуя днеска с Крум по телефона, за да му честитя!

Коментар

Живи и здрави и Крум и Ванката, големи да пораснат!

Ай наздраве, Гена, Гриша, утепахте на човеко бабалюгата и ся? А Крум го чакаме да черпи още от ....... "трябваше да е пикник"

Наздраве, Саше
                      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

.... (само още не знаем какво е животното)....
                        Е как какво - бръмбъра на Пейчев

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                        Ай наздраве, Гена, Гриша, утепахте на човеко бабалюгата и ся?
                        Аааа, не ни приписвай убийството, ние сме пацифисти!
                        Наздраве

Коментар

..........да кажеш на Кольо, че трябва да почерпи, дори и да има за какво.....
                          Ей, кална уста имаш и това си е.
                          А те имах за приятел...
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Пийте каквото ще пиете, черпя он-лайн, че ако кажа, че ще черпя на живо може да ми дойдат гости. След 2 първи смени и ставане 5 часа и предстоящи утре и в други ден 2 нощни ми се пие та две не виждам и след малко отивам да пия, макар и да съм станал днес 5 часа ще гледам да не се предавам рано. Честито и на Крум и Наздраве!
                            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                            Телефон - в профила!

Коментар

За твое здраве, Ванка!
                              Здраве и късмет във всичко!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Жоров Преглед на мнение
                                Пийте каквото ще пиете, черпя он-лайн, че ако кажа, че ще черпя на живо може да ми дойдат гости. След 2 първи смени и ставане 5 часа и предстоящи утре и в други ден 2 нощни ми се пие та две не виждам и след малко отивам да пия, макар и да съм станал днес 5 часа ще гледам да не се предавам рано. Честито и на Крум и Наздраве!
                                Иваньейййй, да си жив и здрав, да ти порастне пи**ата като на ТЕЦа комина!
                                Наздраве на всички пиющи колеги и колежки - Пичове и пич*и(това е пич в женски род)
                                Р.П.(RFF) 0898677590
                                Пътна помощ
                                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X