Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Жоре, баси работохолика си, честно!
    Ей сега един дедо с един Голф 2-ка как ми натърти Мазн/дичката... м**ка му......... преди 2 седмици излезе от камерата за боядисване...
    Ама, да сме живи и здрави.. Наздраве!
    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
    08седем9010З60
    MAKE RALLY NOT WAR
    Confidence in Motion

Коментар

Мали, някои пият от мъка (Пейчев, съболезнования за Маздичката), други от радост (joro55 се хили), а трети (Жоро!) от СУТРИНТА!

Наздраве, аз съм на работа и гледам студената потна биричка като фон на десктопа
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Малииии, колко много поводи.... Наздраве!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Виве, то нищо и няма, бях спрял и един дЕдо с голфчето реши, че 2-та метра, които се откриха пред него няма да му стигнат, а трябва да се засили от 1 метър в мен
          Наздраве!
          ДиджеЮ, главата ти не става ли квадратна от толкоз партита и толкоЗ музика?
          08седем9010З60
          MAKE RALLY NOT WAR
          Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
            Виве, то нищо и няма, бях спрял и един дЕдо с голфчето реши, че 2-та метра, които се откриха пред него няма да му стигнат, а трябва да се засили от 1 метър в мен
            Наздраве!
            ДиджеЮ, главата ти не става ли квадратна от толкоз партита и толкоЗ музика?
            Пейчев, ако мислиш, че кончината на бръбинякот има нещо общо с този инцидент, хвани си нов! Наздраве!

Коментар

Гена, трябваше да ги развъдя и тогава да го утепам... сега нямам стартов плод под ръка
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

Гена, трябваше да ги развъдя и тогава да го утепам... сега нямам стартов плод под ръка
                Ейййй, е как така, бе? Не му ли замрази стволови клетки? Тоя беше някаква рядка порода....

Коментар

Гришата и ти го бихте с оня чехъл, заминаха клетки, замина всичко
                  Рядък, рядък беше... ще намерим нов, малко време да мине, да си почина!
                  Наздраве!!

08седем9010З60
                  MAKE RALLY NOT WAR
                  Confidence in Motion

Коментар

Гришата и ти го бихте с оня чехъл, заминаха клетки, замина всичко
                    Рядък, рядък беше... ще намерим нов, малко време да мине, да си почина!
                    Наздраве!!
                    Значи така ме жегна, че още не мога да се съвзема от загубата! И все повече осъзнавам мащабите и... Наздраве!

Коментар

Брат'чед, надушвам какво е замислил Пейчев... ще ни изнудва да знаеш. Аз за един бръбиняк повече от една глътка бира не давам.
                      Виве, недей така не е здравословно, пий една бира, щото с гледане...
                      Отварям една за здравето на Крум

Наздраве!

п.п. Пейчев, ламарини се оправят, горе главата.
                      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                        Брат'чед, надушвам какво е замислил Пейчев... ще ни изнудва да знаеш. Аз за един бръбиняк повече от една глътка бира не давам.
                        Ехееее, как ме удуши? И аз се каня тука.... викам си, сега намазах, пък то какво стана ?!

Ламарините (в моя случей пластмасите) ще ги направим... не е проблем Яд ме е какви хора има по пътищата ни.
                        Наздраве!
                        08седем9010З60
                        MAKE RALLY NOT WAR
                        Confidence in Motion

Коментар

Сега е ред на Евгени да почерпи, щото го отървах от изнудване Чак ми иде да сА цУна по челото, умник съм си аз, умник.
                          Пейчев, що се ядосваш, на почивка си!? Гледай си бирата (или каквото там)!

Наздраве - ледена е...

Коментар

Гледам рано сте я почнали днес. Аз ще прасна една ледена биричка( малка), пък ако ще да се разчуе. Наздраве на всички и най- вече за здравето на Крум!
                            Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                              Сега е ред на Евгени да почерпи, щото го отървах от изнудване Чак ми иде да сА цУна по челото, умник съм си аз, умник.
                              Пейчев, що се ядосваш, на почивка си!? Гледай си бирата (или каквото там)!

Наздраве - ледена е...
                              Брат'чед, на днешния ден, на който се е родил Крум (това се е случило на другия ден, след изчезването на динозаврите), да ме караш мене да черпя, е .... углавно престъпление! И без това има толкова неща у темата за Рождения му ден, дет не ги разбирам, ай стига, молим ти се! Наздраве!

П.П. Наздраве, Жени!

Коментар

Що ми се караш?
                                Прочетох (заради теб) цялата тема за Рождения му ден, и не схванах кои са нещата, които не си разбрал!
                                Добре де, утре имам път към теб, ще черпя една фанта...
                                Наздраве - все пак.
                                Последно редактирано от Гриша; 05-07-12, 17:14. Причина: едно тъпо "й"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X