Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
тц.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието...
.
0887770735
-
Не знам, са се прибрах. Е такиви работи правих до преди малко:Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеНаздраве, Жорооооооо! Да не ти преля басейна от валежа....
Наздраве.
.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
.
0887770735
Коментар
-
Тва па що се публиковА два пъти, незнам.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
.
0887770735
Коментар
-
-
Наздравееееее.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
.
0887770735
Коментар
-
Епа Божич, т'ва е, нема как... сме живи и здрави! Наздраве!
Ей Жорка, голЕм живот си живееш май, а?
ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
08седем9010З60
MAKE RALLY NOT WAR
Confidence in Motion
Коментар
-
Ако искаш да отидем на НДК на културата, та да гледаме към вас? Тъкмо коча ще пасе на полянката над дебаркадера или около ПРОНО, преди да скочи у тавата....Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнениеЖоре, добре дошъл!
Гена, слушай ся, по повод агъна. Наминах през една тема тук и гледам ще те огрее скоро
Та мисля си как да те подкупя, да делнеш нещо от таа гад и да си го споделим тайно - за сега предлагам "страшна" гледка - ДНК-то на културата ми и е у дворо... На Кольо ще му пратим снимки

Наздраве!
Коле, и на теб наздраве!
Наздраве
Коментар
-
А сте ми го спретнали тоя номер, а съм дигнал гюрултия до небето...ще внасяте смут в спокойната ми душа, м! Т'ва еко-меко защитници, т'ва разни вегетарианци, абе ще ви опандизят. А тавата барабар с агъна ви я отмъквам...и на вас после снимки.Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеАко искаш да отидем на НДК на културата, та да гледаме към вас? Тъкмо коча ще пасе на полянката над дебаркадера или около ПРОНО, преди да скочи у тавата....
Наздраве
А така, сега наздраве.Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Щот си готин, айде наздраве!Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеТва па що се публиковА два пъти, незнам.
Коментар
-
Аз имам салата от вчера, и според гостенина ми била по-хубава като престои една нощ... Не съм на същото мнение, ама ме мързи да режа друга, и ще карам на вчерашната.
Ама още не съм си налял де, след малко.
На започналите-наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 17 потребители онлайн. 0 потребители и 17 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар