Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Наздраве, Жорооооооо! Да не ти преля басейна от валежа....
Не знам, са се прибрах. Е такиви работи правих до преди малко:
Наздраве..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Жоре, добре дошъл!
Гена, слушай ся, по повод агъна. Наминах през една тема тук и гледам ще те огрее скоро Та мисля си как да те подкупя, да делнеш нещо от таа гад и да си го споделим тайно - за сега предлагам "страшна" гледка - ДНК-то на културата ми и е у дворо... На Кольо ще му пратим снимки
Наздраве!
Коле, и на теб наздраве!
Ако искаш да отидем на НДК на културата, та да гледаме към вас? Тъкмо коча ще пасе на полянката над дебаркадера или около ПРОНО, преди да скочи у тавата.... Наздраве
Ако искаш да отидем на НДК на културата, та да гледаме към вас? Тъкмо коча ще пасе на полянката над дебаркадера или около ПРОНО, преди да скочи у тавата.... Наздраве
А сте ми го спретнали тоя номер, а съм дигнал гюрултия до небето...ще внасяте смут в спокойната ми душа, м! Т'ва еко-меко защитници, т'ва разни вегетарианци, абе ще ви опандизят. А тавата барабар с агъна ви я отмъквам...и на вас после снимки.
А така, сега наздраве.
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Аз имам салата от вчера, и според гостенина ми била по-хубава като престои една нощ... Не съм на същото мнение, ама ме мързи да режа друга, и ще карам на вчерашната.
Ама още не съм си налял де, след малко.
Коментар