Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение

Гена, току що си припомних тая реплика: "ше ме цака той мене с топла бира". Така хубаво се цакнах за втори път днес, сега я чакам да се охлади - баси каръка...
    Наздраве-то след малко.
    Tуй щот си в дупка.... Наздраве!
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Наздраве, пичове!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

НАЗДРАВЕ!!!
        Вече съм станал сериен убиец, убих 3 комара, две мухи и още ме хапят през нощта, направо като чуя, бъззззззззззззз и полудявам, до мен съм зареден с туба Райд Макс, чуя ли ги, пръскам на воля.... Остана един, размина му се 2 пъти, ама на 3тия, ще яде....
        Пих ракия до сега, викат, че като си пил ракия не те хапели, викам си ще пробвам
        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Охлади се най-сетне маааму стара. Друго си е.

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
          Tуй щот си в дупка.... Наздраве!
          Ти да мълчиш - обещай ми - щото Кольо, ако научи ще влезе с бутоните...и к'во, аз утре пред Еконт с цяло теле-пратка за Шумен

Наздраве със СТУДЕНА бира
          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение

Ти да мълчиш - обещай ми - щото Кольо, ако научи ще влезе с бутоните...и к'во, аз утре пред Еконт с цяло теле-пратка за Шумен

Наздраве със СТУДЕНА бира
            Ще мълча бре! Как няма да мълча? Ще съм гроб още... има-няма час и половина... Наздраве!
            П.П. Стойкова изтезава ли те, за да си признаеш за руса... ъъъ.... бирата, че беше топла?

Коментар

Наздраве, компания!!! Аз почнах да стягам багажа за Варна вече... малко почивка, стига работа, нали така?
              Наздраве!
              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
              08седем9010З60
              MAKE RALLY NOT WAR
              Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                Наздраве, компания!!! Аз почнах да стягам багажа за Варна вече... малко почивка, стига работа, нали така?
                Наздраве!
                Наздраве, Пейчев!
                Да не забравиш наморника, че ще те глобят, за дето разхождаш домашни любимци! Това, в случай че водиш брубиняка с тебе.... или кърлеж беше тая гад от аватаря ти...?

Коментар

Я кажете какво сте замислили? Да не влизам с бутонките, че да не стане кърваво...

Айде наздраве. Бирата е на свършване, чакам жената да се прибере от втора смяна, да ме набие, и да лягам, че утре пак да заварявам серпентини за бойлери...
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Днес се спрях пред един блок в Балчик и:

Ей, веднага се надушиха, и взеха да си мерят карданите и раздатките бре!

Наздраве!

п.п Снимката е правена пред бл.17! Извинявам се за качеството, ама вечер с тилифоня - толкоз!
                    Последно редактирано от Румен Петров - RFF; 27-06-12, 22:21.
                    Р.П.(RFF) 0898677590
                    Пътна помощ
                    ДЕНОНОЩНО

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      П.П. Стойкова изтезава ли те, за да си признаеш за руса... ъъъ.... бирата, че беше топла?
                      А, аз си знам, че Гриша пие само руса, то и аз почти така...

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                      Вече съм станал сериен убиец, убих 3 комара, две мухи и още ме хапят през нощта
                      А пък аз ще си помисля дали вече ще убивам паяци, особено сбед като прочетохме с децата поредната глава от "Приключенията на Лукчо", където Куция паяк загина злощастно, изяден от кокошка, преди да е доставил пощата, и те се разреваха с цяло гърло...
                      Помните ли това велико произведение на Джани Родари!!!

П.П. Имам и друг проблем тази вечер- мач ли да гледам, приказки ли да чета, за утре ли да приготвям войската... Отивам да пия една бира. Наздраве

Коментар

Гена той бръмбазуняка не апи! Ама ще го сменя аз, малко остана.... !
                        Наздраве!
                        ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                        08седем9010З60
                        MAKE RALLY NOT WAR
                        Confidence in Motion

Коментар

Ако съм аз-мача отпада от уравнението.
                          И в момента малкото лапе гледа някакъв мач по телевизора, ама това не ми прави впечатление, просто си ровя из форума. Отдавна съм се отказал да се вълнувам от театъра наречен футбол. През 94-та и аз както всички българи се бях запалил, ама след две години ми мина, и по-добре.

А Лукчо ще си го спомням до гроб. Като малък изпитвах силно желание да го видя филмирано(на анимация естествено), ама комунизма умре, и не дочаках.

Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                            Ако съм аз-мача отпада от уравнението.
                            И в момента малкото лапе гледа някакъв мач по телевизора, ама това не ми прави впечатление, просто си ровя из форума. Отдавна съм се отказал да се вълнувам от театъра наречен футбол. През 94-та и аз както всички българи се бях запалил, ама след две години ми мина, и по-добре.

А Лукчо ще си го спомням до гроб. Като малък изпитвах силно желание да го видя филмирано(на анимация естествено), ама комунизма умре, и не дочаках.

Наздраве.
                            То и аз много, много не гледам театър (футболен) от известно време, но си го обичам- помня като дете как гушната в баща ми гледахме бразилеца д-р Сократес и ме водеше по мачове, преди да се лумпенизира публиката.

А за Лукчо- не се знае кое от нашите деца ще го направи на филмче. Нашия, големия, има заложби (на майка си се е метнал), та не се знае кое от хлапетата, опазено от зловредната среда, ще осъществи нашите мечти.

П.П. Гриша отиде за бира, че свърши. И твърди, че аз съм го накарала- дума не съм обелила, даже бях против
                            Наздраве

Коментар

Моята жена пък все ми се обажда да ме пита дали да ми купела бира... Хем е инструктирана да не пита-както и дойде на акъла за бира, и да я купува. Ако има в хладилника-не е проблем да има още една, няма да остане неизпита, ама все не си научи урока, и се обажда да пита.

Пия последните две глътки, и се предавам. Жената се прибра току-що. Един бой, и лягам...
                              Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                                Моята жена пък все ми се обажда да ме пита дали да ми купела бира... Хем е инструктирана да не пита-както и дойде на акъла за бира, и да я купува. Ако има в хладилника-не е проблем да има още една, няма да остане неизпита, ама все не си научи урока, и се обажда да пита.

Пия последните две глътки, и се предавам. Жената се прибра току-що. Един бой, и лягам...
                                Наздраве.
                                Ми иска просто да те чуе по телефона, то за бирата е ясно.
                                Хайде, приятна почивка и на двамата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X