Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Наздраве, Гриша! Благодаря за почерпката! Да илядиш!
    За твое здраве!
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Гриша: Благодаря за почерпката и Наздраве!
      Наздраве и на целиЮт бар!
      0осем9осем7шест0осем7едно
      Миро

Коментар

А да ви питам, къде ходихте до сега, а!?! За малко да вдигна масата..., но нещо се заседях

Наздраве, момчета!
        Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Хей Гриша,.....Наздраве и за здраве! Много здраве..и много от всичко хубаво и желано на този свят!
          Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Малиии, како съм се напио...? Со йедна връла дуловица.... Четох, четох, па взех да се притеснявам, че Гришата не пише, щот знам с какво и накъде тръгна.... и почти изтрезнях.... А мислех да се пусна на терасата ей сега, да си монтирам чинията... (не със салатата) на булсаткома....
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Изгледахме как жабарите биха дойчовците и мислим да си легаме
              Наздраве за последно
              RAV 4
              F650GS

Коментар

Нема се пуашиш...гадината събра цялата катерушка, дори и канатата е затворена, да знаеш за тия кашони е правена. Ееее, като го написах това и се сетих: ставане в 04,00ч; път - 200км с гадината в едната посока; монтаж; път - 200км с гадината в обратната посока; 18,00ч-19,00ч-бира с Евгени...найс, а

Наздраве, и на Доби наздраве, на всички наздраве

Коментар

Е па и на теб наздраве!
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз допреди малко бях на импровизирано гости в Нови Пазар, домакина беше супер, ама на мен не ми беше много гот, че не можех да си пийвам...
                    Сега съм на полутопла бира, с някакъв салам от орехи, и макар и късно казвам наздраве.

Саше благодаря за ДИО. Той има специално място в сърцето ми...
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                      Нема се пуашиш...гадината събра цялата катерушка, дори и канатата е затворена, да знаеш за тия кашони е правена. Ееее, като го написах това и се сетих: ставане в 04,00ч; път - 200км с гадината в едната посока; монтаж; път - 200км с гадината в обратната посока; 18,00ч-19,00ч-бира с Евгени...найс, а

Наздраве, и на Доби наздраве, на всички наздраве
                      "400 km", "гадината" и "един ден" нямат място в изречение... Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                        "400 km", "гадината" и "един ден" нямат място в изречение... Наздраве!
                        Аз ще се пробвам.
                        Пропуснал си, има и монтаж, а той трае-колкото трае. С две думи: утре привечер на бира (а, те думите станаха повече от две)

Коле, това с топлата бира си е мамата..., ама то юнашко сърце...

Да взема да вЪ поздравЪ:

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                          Аз ще се пробвам.
                          Пропуснал си, има и монтаж, а той трае-колкото трае. С две думи: утре привечер на бира (а, те думите станаха повече от две)

Наздраве!
                          Че кой ти говори за допълнителните екстри? Наздраве!

Коментар

Екстри-казваш, а! Знаеш ли как се молих на копчето за аварийките "спри, спри бе, е..х та бе ей, спри бе" и те спряха. НЕма да го барам повече
                            Сънят бяга... сещай се за причината!!!

Наздраве!
                            Последно редактирано от Гриша; 29-06-12, 00:24.

Коментар

Понеже бирата се стопли окончателно(то не, че остана много в бутилката де, ама е гадно да се пие)-лека нощ и приятни сънища. Бай ви Колю се пренася при Морфей.
                              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Казвам наздраве на всички и честито и тук на рожденика.
                                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X