Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Лельо,Наздраве и по-бързо да оздравяваш!
    О,шуменските спортисти са появили Наздраве и на двамата!
    Наздраве и на останалите!

п.п.нещо ми се губи,трета маса!
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

Добър вечер на бара и на пиещите. Аз и бирата МИ

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
      Аз понеже съм айляк, пък и нагъл (единицата за наглост в казармата беше: един... - моята фамилия), да питам:
      Туй "Сонче", к'во е? Разбрах, че е резбар (хубави работи има), че пие бира - тоже, ама що е... риба ли, рак ли
      От аватара съдя, че е момиче, ма знам ли - ХХІв. е все пак
      Трябва да отговарям Риба е, риба ем февруарска. Son4o иде от Соня ... така ми викат повечето приятели. Харесва ми тук, веселба е,но, имам грях към всички вас и мястото, на което се намирам - дори не съм шофьор . Бива ме в рисуване, резба, пластика - глина, гипс .. ама нямам шофьорска книжка .... но пък мога да ви казвам наздраве от време на време Айде ...
      Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Айде наздраве от 4F
        Наздрави
        RAV 4
        F650GS

Коментар

Наздраве, дружинка!
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве, барО !!
            Доби, бързо оздравяване и от мен!
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

[QUOTE=Son4o;1905002но, имам грях към всички вас и мястото, на което се намирам - дори не съм шофьор . Бива ме в рисуване, резба, пластика - глина, гипс .. ама нямам шофьорска книжка .... но пък мога да ви казвам наздраве от време на време Айде ...[/QUOTE]

Аз като се регистрирах тук нямах никакво понятие от джипове, камо ли от офроуд. Ама малко по-малко... Та не е задължително да си "някаква" за да си част от нас. Достатъчно е желание и достъп до интернет.
              Е, ако си с "Оф" мислене-ще се впишеш идеално в средата, ама и да не си-пак става, ние сме толерантни. Само казвай отвреме навреме наздраве

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
              Айде наздраве от 4F
              Наздрави
              О, рибоеб, наздраве бе.

И на другите наздраве.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

По-добре риби и то бозайник ,отколкото кальната Земя , нямам нищо против земята ама тва го прават японците топнат си го в пръстта и чакат земетръс Зарази ме с твоите глупости ей
                Наздраве
                RAV 4
                F650GS

Коментар

Малеййййй, тука сексо яко връви! Кой с риби, кой с мечки, кой направо у браздата.... мани - бегай! Наздраве от мене, ама ще имам едно на ум, ще си пазя гърба!
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ха ха, това за японската чекия не бях го чувал...

Ама да уточним-делфина риба ли е или бозайник? Или е "риба, и то бозайник"?... Няма значение де, рибоеба си е рибоеб. Щом е във водата не прощава....

А за земята-ти щеше ли да бръкнеш да извадиш куката на лебедката, а? А аз щях да снимам.

Убу де, наздраве.

Коментар

Наздраве на компанията. С голяма стара троянска сливовица и доматки със сиренце.
                      Бирата после- не може да си в Троян и да почваш с бира.
                      Гледам тая вечер бара се понапълнил, бая народ се извървял...

На кака (не леля) Доби- специално наздраве и по-бързо да се връщаш на първа маса.
                      Че Вивето там самичка... опс чакай- Сончето и тя на първа маса до бара.
                      Айде пак наздрави4ка х4.
                      Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Дедо Поп Фореф....
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ей Компотер , па и на сичкото отгоре пари за мед не даваш , носат ти го от гората без пари
                          Наздраве
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

А, бе, момчета- не мойте тъй с долнио рог напреде бе...
                            Дами има туканака се пак! Ко ш'си пумислът за вазека, а?

Наздраве.
                            Дедо попе, ти завиждаш ли му,а? Има си работни пчелички човеко- носят му мед, нема луканка да му носят я.
                            Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Хаххахаха Дедо Попе, свят човек си, какви са тия работи хахаах
                              Наздраве с вода! Ей сега слизам долу и ще ви викам наздраве с нещо по-така
                              ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                              08седем9010З60
                              MAKE RALLY NOT WAR
                              Confidence in Motion

Коментар

Май тази вечер пропуснах да кажа колко е гадна болярката. Тц, тц, язък, а навремето се пънеха да я вкарат в елитната група заедно с Каменица и Загорка. И Шуменско.

Наздраве. Гадна не гадна-ще се пие, колко зор видях в Сливен за един стек бира...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X