Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Верно ми,стари навици,не ме боли глава,не ми пипа никой пиенето,не се тьркаля и като му свикнеш може и преди и след бирите да го джвакаш.

Цял ден чакам колата да слезе от канала и нямаше как да си се омагьосам та сега си наваксвам.

Наздраве
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
      Верно...
      ...сега си наваксвам.
      Наздраве
      шЪ наваксваш, я

Ей, вземи удари една жица утре, че имам да те питам нещо (пък току виж, си и пил едно на аванта)!
      Баси колата..., за това време, хората произвеждат цял "батальон" автомобили... - а ти си още на канала...

Наздраве
      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Майстора голям майстор и много бачкане има,а аз под това не влизам,но за това пьк мразя нещо да не бачка.

Утре като свьрши пиенето смятай,че сьм ти звьннал,ще е някьде около 10 това с гранде финале,после пак у Кауфланда

Наздраве,3:30 май си наваксах
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
          Майстора голям майстор и много бачкане има,а аз под това не влизам,но за това пьк мразя нещо да не бачка.

Утре като свьрши пиенето смятай,че сьм ти звьннал,ще е някьде около 10 това с гранде финале,после пак у Кауфланда

Наздраве,3:30 май си наваксах
          А си звъннал преди 10 - ще пиеш кафе... то и от това ще имаш нужда де, кат те гледам как наваксваш
          Разсипах си бирата...

Коментар

Гриша, всичкото хубаво, ама ти акъл имаш ли да стоиш до 4 часа? И Боса ти подръжава!
            ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
            08седем9010З60
            MAKE RALLY NOT WAR
            Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
              Гриша, всичкото хубаво, ама ти акъл имаш ли да стоиш до 4 часа? И Боса ти подръжава!
              Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
              А си звъннал преди 10 - ще пиеш кафе... то и от това ще имаш нужда де, кат те гледам как наваксваш
              Разсипах си бирата...
              Ти само си представи до кога е чистил разсипаната бира .
              Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Оставете го братчеда, Ивето ще си дойде и ще има кой да му изпива бирата, преди да я е разлял

Наздраве с ... много здраве
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Ех, че купон е имало снощи ... и най-добрата музика се е слушало ... е понеже съм на работа мога да почерпя само кафенца
                  Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Аз пък след мъничко ще си изпия чаша-две обедна бира.
                    Наздраве.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз пък преди малко изпих една Каменичка.
                      Наздраве!

П.П. Гадна Болярка не пия!Пфуу!

Коментар

И аз не пия от доста години, ама като е подарък-какво да я правя...
                        Има още 2 бутилки, ще наблегна малко повече, и скоро трябва да си пия пак шуменско.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          И аз не пия от доста години, ама като е подарък-какво да я правя...
                          Има още 2 бутилки, ще наблегна малко повече, и скоро трябва да си пия пак шуменско.
                          Ще я пиеш, НО с отвращение
                          Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Отвращението за болярката. А шуменското си ме кефи. И не щото ми е родна, просто ми допада на вкус. Каменицата и загорката са ми нещо остри. Особено каменица не съм харесвал никога. Загорката преди няколко години беше много хубава, но сега вече не е същата. По едно време астиката беше хубава, ама и нея развалиха. Така,ч е шуменското си остава единствената добра бира от средния клас за мен.

Баси гадната болярка...

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
                              Ти само си представи до кога е чистил разсипаната бира .
                              Шесторъкия Шива ти казвам
                              С едната вдигам халбата, с другата клавиатурата, с третата телефона, с четвъртата цигарите и запалката, с петата забърсвам, с шестата - право по челото - ПЛЯС!
                              А, на уста ми "мамата, мамата..."

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              ... А шуменското си ме кефи.
                              И мен, но стъклена бутилка от 0,5л "премиум". Голямото-PVC..., нещо не ми влиза.
                              Наздраве с една арианка.

Коментар

Тотален хаос, софиянци пият шуменско, шуменци- болярка, горно-оряховци - каменица......

Очакваме отговора на пловдивчани, заралии и бургас - варна и трудовите хора

Ще стане интересно

Наздраве
                                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X