Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Досега преглеждах какво сме заснели с навигатора в Сливен, и качвам един по един клиповете в нашата си туба. Когато са готови ще ги сложа в темата за състезанието.

Наздраве на малкото компания.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Досега преглеждах какво сме заснели с навигатора в Сливен, и качвам един по един клиповете в нашата си туба. Когато са готови ще ги сложа в темата за състезанието.

Наздраве на малкото компания.
      Коле, честито ти класиране бре! Само нагоре да се класираш вече!
      Наздраве!
      Р.П.(RFF) 0898677590
      Пътна помощ
      ДЕНОНОЩНО

Коментар

То не е горно бе, долно е. Последно от завършилите джипове. Е, все пак завърших, имаше и по-сериозни машини които отпаднаха. Което си е повод за празнуване де.

Ха наздраве.

Коментар

Наздраве, Румба.
          Седех цяла вечер тук- пих малко биричка, неколко пъти. Ама ще бягам, че булята нещо дига гири.
          Наздраве до утре.
          Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение
            Наздраве, Румба.
            Седех цяла вечер тук- пих малко биричка, неколко пъти. Ама ще бягам, че булята нещо дига гири.
            Наздраве до утре.
            Наздраве Хаджи дядо Коко!
            Р.П.(RFF) 0898677590
            Пътна помощ
            ДЕНОНОЩНО

Коментар

Добър вечер на всички в новия бар. Ето, че имам възможност да го посетя по празничен повод.
              Както казах на Ники, от днес навлизам в период, в който ще съм все на тридесет и нещо.
              Заповядайте лека почерпка за мое здраве, с нещо като за вечеря от нашата трапеза - малко салата, пилешки пържолки с пържени картофи и бира, а за десерт, разбира се ... торта, нали съм рожденничка, нищо, че не слагахме свещички.
              Наздраве на всички.

Коментар

Честито на Люси. Дълги години щастлив живот с адаша, и поне още едно момче. Може и момиче де...

Наздраве с болярка. Баси гадната бира, ама нали е подарък-пени се, не пени-ке я пия.

Коментар

Люси, жива и здрава да си, ти и цялото ви семейство!
                  Наздраве!
                  Р.П.(RFF) 0898677590
                  Пътна помощ
                  ДЕНОНОЩНО

Коментар

Честито, Люси! Да си жива и здрава и да те случат Ники и децата!

П.П. Саше, само да не излъжат (като мене ) и да те заведат в т. нар. "дискотека" "3,14"! Най-леката чалга беше "Милионерче". За справки- тубата... Още имам мазен вкус в устата!
                    Наздраве!
                    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ч.Р.Д. Люси!
                      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:_ (112).gif
Прегледи:33
Размер:199.8 КБ
ID:5394260

Наздраве !
                      0осем9осем7шест0осем7едно
                      Миро

Коментар

Наздраве,.....и от мен!
                        Честито Люси все на 30-от сега на татък.
                        Коле, не се кахари в една ндпревара е важно да завършиш, да ти стиска да отидеш и покажеш пък каквото стане., адреналина е по важен от класирането(от опит го знам)
                        Тъй и моят чича днес си го прибрах....ама аз утре ще ви викам Наздраве от софииско равно поле
                        Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Голямо мислене падна, голямо рисуване падна, та чак Dring and drive се включиха! И това в понеделник - цяла седмица ли така ще върви...?!?

... може..., щото съм 'айляк, демек-ерген Приемам покани всякакви (в рамките на София-това да не се излъже КолЮ, и да ме покани на маса) за поливане на каквото и да било Ваш съм, идвам и нося цялата трета маса, барабар със столове, покривка и пълни чаши!

Люси, наздраве! От всички радости по много!!!

Наздраве на всички
                          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

ЧРД Люси жива и здрава да си! Ники и той да жив и здрав!

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                            ...-това да не се излъже КолЮ, и да ме покани на маса...
                            Ааааа не се притеснявай най-много Компотера да те покани у дома и да ти заръча да донИсеш 10-20 пАржоли.
                            Гена па да знаеш таа песе "милионерче " е любимата на Мечкадарина негов градски я пее
                            Наздраве
                            RAV 4
                            F650GS

Коментар

Коле, забравих да ти честитя - Честито
                              Със Стойкова говорихме по телефона, та тя ми каза за класирането, а е без компютър... баси, журналист ти не трЕбе у дОма Тук си имаме цяла тема, но магарето си е магаре...

Наздраве
                              Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Изказвам благодарности към всички от името на рожденицата, защото след натоварения ден на работа, добавката - Маги, с температура 39 градуса (някаква лятна херп-ангина) й дойде в повече и сега вече Люси си подремва.

Наздраве, приятели.
                                proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                                NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                                Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X