Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Наздраве бре, пак се наливате с кафета от сутринта!
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      Наздраве бре, пак се наливате с кафета от сутринта!
      Понеже вече не е сутрин, а обед, отивам да изям една пица, а с нея дават бира, та Наздраве!
      edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
        Понеже вече не е сутрин, а обед, отивам да изям една пица, а с нея дават бира, та Наздраве!
        Не е обед, а 15.20 и е време за следобедна закуска. С нея може бира

Наздраве, Гена.

Колю щял да черпи после, пишеше в темата с подписите Чакаме с нетърпение

Коментар

Интересна работа!
          Оставя ви човек малко на свобода, отива да си топне сланинката в голямото каче със саламура, тъне в блаженна нега поради отсъствие на НЕТ и сякакви ТЕЛове, връща се подир 7-8 деня и кво да види...
          Тука кръчмата се разпищолила на поразия...Двайсе и кусур страници, препълнени от наздравици- ма много зле ви действа топлото, ей.
          На Румбата му поникнала кърпа на главата, пък Колчо вика, че бил плешив...
          Видохме се с него, пихме кой лимонадена, кой горчива бира, ядохме рибички, викахме си Наздраве и т.н.
          На другио ден разправям на булята, и тя веднага клъвна- като уклей на бял червей- отиваме там на обед. Хубаво!
          Къде е това там, ли? Ами преди двайсетина страници постове го има Румбата на едни карирани покривчици, как си опъва кафенцето като студена ракийка- е те там, на тея покривки.
          Обаче не стигнахме, щото женското съсловие ме емнаха, че било топло и айде у първата кръчма...
          Викам аз сафриди и цици (оопс, цаци), келнерката ма гледа умно и премигва с клепки.
          -Какво има?- Питам аз... -Ами има саде ПОПЧЕТА И ЦаЦИ... Е, ядохме попчета с цаци и бири... Сега гледам- той дедо поп, тука у саламурата награбил делфиня, а аз се чудя що само попчета имало у крчмата.
          Разсърдих се аз и аде у МеПеСето и на Балканя, на хладовина- да видя има ли рибка в реката... Риба -трънки...
          Пък тя Вивето с чааветата ходила и га уплашила рибата...

И други издънки на компанията забелезах- женското присъствие в бара се оплаква от мъжкото такова... Биле се заглеждали само по жени.... То лошо нема.
          Лошото е, кога се заглеждат по мъже .
          Щото тогава липсва репродукцията на поколението.
          Ама, айде стига толкуз вкарванье у пъто.

Наздраве с малка студена биричка, че още работим.
          Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

И аз си отворих една биричка.
            Ей така, правя компания на приятел, докато той рисува не'къв комикс.

Наздраве
            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Наздраве,аз леко се обринах от пиене вчера,но днес затиснах с 2 бири сутринта и сега карам на мойто си,обрива ми минава,но спора остава- пиенето ли ми е много или тьщата ме трови.3:1 сме,трябва ми подкрепление май
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Уф,как добре беше обедната пица с биришката... Наздраве!
                edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  ...трябва ми подкрепление май
                  Стреляй на месо

Културтрегерска компания сме заформили... Тоя моя приятел рисува нек'ви болни зебри, дето трябва да се лекуват (така било по сценарий - задокеански),а аз му бръщолевя глупости. От какво са болни не знам!

Наздраве
                  Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                    Наздраве,аз леко се обринах от пиене вчера,но днес затиснах с 2 бири сутринта и сега карам на мойто си,обрива ми минава,но спора остава- пиенето ли ми е много или тьщата ме трови.3:1 сме,трябва ми подкрепление май
                    От слънцето е, Бенци. И от туй че сам си наливаш, ами не си научил тъщата да ти сервира.

[vbox7] 76e46c588c[/vbox7]

А наздраве на трета маса. Гриша, твоят чевек да не вземе и теб да нарисува, като прехвърлите биричките
                    Последно редактирано от dedoKoko; 23-07-12, 17:34.

Коментар

Наздраве и от мен!
                      0осем9осем7шест0осем7едно
                      Миро

Коментар

Абе аз ли съм си тъп, или малко съм прочел, че не мога да кача една песньовка тука бре? Ха припомнете как се турга линка да излезе направо клипа, а не буквичките.

И наздраве с ледена биричка на помощниците.

Коментар

Първоначално публикуван от dadokoko Преглед на мнение
                          Абе аз ли съм си тъп, или малко съм прочел, че не мога да кача една песньовка тука бре? Ха припомнете как се турга линка да излезе направо клипа, а не буквичките.

И наздраве с ледена биричка на помощниците.
                          Слагай клипове от Тубата, не от българското
                          Като пишеш някой мнение, горе от бутоните за шрифта и т.н в дясно има едни други, избираш филмовата лента (в дясно от рамката за картината) и слагаш линк от YouTube Остава да почерпя Наздраве!
                          ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                          08седем9010З60
                          MAKE RALLY NOT WAR
                          Confidence in Motion

Коментар

А да пробвам.
                            И голяма потна бира, в още по-голяма чаша, за Пейчев от четвърта маса.
                            Наздраве.

Коментар

Наздраве, гледам Кольо минал и почерпил, ама друг път

Коментар

Аз мисла да си допия бирата със цацата и да ида малко да поспортувам с велосипеда
                                Наздраве засега с бира ,по-късно и с водка
                                RAV 4
                                F650GS

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X