Интересна работа!
Оставя ви човек малко на свобода, отива да си топне сланинката в голямото каче със саламура, тъне в блаженна нега поради отсъствие на НЕТ и сякакви ТЕЛове, връща се подир 7-8 деня и кво да види...
Тука кръчмата се разпищолила на поразия...Двайсе и кусур страници, препълнени от наздравици- ма много зле ви действа топлото, ей.
На Румбата му поникнала кърпа на главата, пък Колчо вика, че бил плешив...
Видохме се с него, пихме кой лимонадена, кой горчива бира, ядохме рибички, викахме си Наздраве и т.н.
На другио ден разправям на булята, и тя веднага клъвна- като уклей на бял червей- отиваме там на обед. Хубаво!
Къде е това там, ли? Ами преди двайсетина страници постове го има Румбата на едни карирани покривчици, как си опъва кафенцето като студена ракийка- е те там, на тея покривки.
Обаче не стигнахме, щото женското съсловие ме емнаха, че било топло и айде у първата кръчма...
Викам аз сафриди и цици (оопс, цаци), келнерката ма гледа умно и премигва с клепки.
-Какво има?- Питам аз... -Ами има саде ПОПЧЕТА И ЦаЦИ... Е, ядохме попчета с цаци и бири... Сега гледам- той дедо поп, тука у саламурата награбил делфиня, а аз се чудя що само попчета имало у крчмата.
Разсърдих се аз и аде у МеПеСето и на Балканя, на хладовина- да видя има ли рибка в реката... Риба -трънки...
Пък тя Вивето с чааветата ходила и га уплашила рибата...
И други издънки на компанията забелезах- женското присъствие в бара се оплаква от мъжкото такова... Биле се заглеждали само по жени.... То лошо нема.
Лошото е, кога се заглеждат по мъже .
Щото тогава липсва репродукцията на поколението.
Ама, айде стига толкуз вкарванье у пъто.
Наздраве с малка студена биричка, че още работим.
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Наздраве,аз леко се обринах от пиене вчера,но днес затиснах с 2 бири сутринта и сега карам на мойто си,обрива ми минава,но спора остава- пиенето ли ми е много или тьщата ме трови.3:1 сме,трябва ми подкрепление май
Културтрегерска компания сме заформили... Тоя моя приятел рисува нек'ви болни зебри, дето трябва да се лекуват (така било по сценарий - задокеански),а аз му бръщолевя глупости. От какво са болни не знам!
Наздраве
Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Наздраве,аз леко се обринах от пиене вчера,но днес затиснах с 2 бири сутринта и сега карам на мойто си,обрива ми минава,но спора остава- пиенето ли ми е много или тьщата ме трови.3:1 сме,трябва ми подкрепление май
От слънцето е, Бенци. И от туй че сам си наливаш, ами не си научил тъщата да ти сервира.
[vbox7] 76e46c588c[/vbox7]
А наздраве на трета маса. Гриша, твоят чевек да не вземе и теб да нарисува, като прехвърлите биричките
Последно редактирано от dedoKoko; 23-07-12, 17:34.
Абе аз ли съм си тъп, или малко съм прочел, че не мога да кача една песньовка тука бре? Ха припомнете как се турга линка да излезе направо клипа, а не буквичките.
И наздраве с ледена биричка на помощниците.
Абе аз ли съм си тъп, или малко съм прочел, че не мога да кача една песньовка тука бре? Ха припомнете как се турга линка да излезе направо клипа, а не буквичките.
И наздраве с ледена биричка на помощниците.
Слагай клипове от Тубата, не от българското
Като пишеш някой мнение, горе от бутоните за шрифта и т.н в дясно има едни други, избираш филмовата лента (в дясно от рамката за картината) и слагаш линк от YouTube Остава да почерпя Наздраве!
Коментар