Май не е от млякото а от горчицата. Сипах цялото бурканче(130 грама). Видя ми се малко множко, ама викам-"много на душманите", и така. Сега като ям леко налютява, та оттам съдя, че може да е от горчицата. Ама не останаха, с бирата вървят перфектно.
Коле, ти май маауку си прекалил, аз сложих една супена лъжица и ми стигаше толкоз.
Наздраве де!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Май не е от млякото а от горчицата. Сипах цялото бурканче(130 грама). Видя ми се малко множко, ама викам-"много на душманите", и така. Сега като ям леко налютява, та оттам съдя, че може да е от горчицата. Ама не останаха, с бирата вървят перфектно.
Хафти бульо, една супена лъжица е рецептата, иначе наистина ще налютява, няма друг начин.
Научих от една баба в Лом, прави се или с риба или с пиле, казвала съм ти я, с печен пипер, печен домат, чесън и люти чушки. Риба някаква по тлъста, запържена предварително на парчета. Гореща и люта, сълзи да текат. С ледени бири.
Ъм ципльонок га ша готвиш?И си дигни трътката да си купиш пресни люти чушки и покани Гришата, тоя път нужника с две оръдия ще остане без плочки, или на двора да правите ями за картофи.
Ъм ципльонок га ша готвиш?И си дигни трътката да си купиш пресни люти чушки и покани Гришата, тоя път нужника с две оръдия ще остане без плочки, или на двора да правите ями за картофи.
Ципльонока по натам. Режа го през гърдите само, разтварям и с точилката малко да се поизравни. На едро комбир, с пилето захлупвам, червен чер пипер, мауку биричка, натръквам го отгоре с масло и във фурната, първо на 220 да фане коричка, после намалям до 170-180, докато стане. Убаво е да се полива от време на време. Чушки може и да си взема утре, барабар със сиренето, че отиде за погачата последното.
Наздраве!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
След цяла нощ на работа, и цял ден на Имен ден, вече в къщи. Аре..
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
Ципльонока по натам. Режа го през гърдите само, разтварям и с точилката малко да се поизравни. На едро комбир, с пилето захлупвам, червен чер пипер, мауку биричка, натръквам го отгоре с масло и във фурната, първо на 220 да фане коричка, после намалям до 170-180, докато стане. Убаво е да се полива от време на време. Чушки може и да си взема утре, барабар със сиренето, че отиде за погачата последното.
Наздраве!
Компирите отстрани, за да се зачервят и те с пипереца, мой са излигавиш да настържеш с кашкавал, вадиш и задушаваш.
Аз го пердаша в газовата фурна/почти на пълна тяга/, повечко поливане н накрая грил.
Компирите отстрани, за да се зачервят и те с пипереца, мой са излигавиш да настържеш с кашкавал, вадиш и задушаваш.
Аз го пердаша в газовата фурна/почти на пълна тяга/, повечко поливане н накрая грил.
Отказвам се, отивам за брашно...
Наздраве!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар