Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    Да те ожали човек, аз приключих с каменицата, че ми малък бойлера, после не мога да спя.... Та на пелинче с кюфтетата от манджата.

Наздраве!
    Къф той манджа, я раздуй?
    С бял или с червен сос?

Коментар

Запържен лук, морков, предварително сварени картофки, чесънче и кюфтенца, сварени в подсолена водичка, домати от буркан. Сложих им и ситно нарязани кис-крас, че по-свежо уж. Стана нещо таквоз:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:291220122539.jpg
Прегледи:1
Размер:124.3 КБ
ID:5438082

Та тъй, наздраве
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнение
        Прякора на дедо поп е от много отдавна. И идва от водкен с шункен, та мезеш ли дедо попе? Наздраве, днес съм на биричка!
        Не е от там. Наздраве!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Запържен лук, морков, предварително сварени картофки, чесънче и кюфтенца, сварени в подсолена водичка, домати от буркан. Сложих им и ситно нарязани кис-крас, че по-свежо уж.

Та тъй, наздраве
          Импровизирани чирпански кифтета - важи, и тук се мели, малката е майстор/малка, на Коледа му поискаха ръката на туй проклетото, 25 години никой я нещя с тоя проклет майчин характер/.Сега остава и дядо да ме правят, което не е лошо, ама ша си лягам до баба или емиграция къде Панчарево барабар с въдиците.

Наздраве!

Коментар

http://vbox.bg/watch?v=2272942
            Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

И ся какво? Тъкмо се бях зарибил по аватара (с главно "А"). Може да е кифличка, ама па к'во от това!?
              Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Импровизирани чирпански кифтета - важи, и тук се мели, малката е майстор/малка, на Коледа му поискаха ръката на туй проклетото, 25 години никой я нещя с тоя проклет майчин характер/.Сега остава и дядо да ме правят, което не е лошо, ама ша си лягам до баба или емиграция къде Панчарево барабар с въдиците.

Наздраве!
                Хихи, ми режима все още е безвизов тука. Да не забравиш въдиците, че има да опяваш за моите... И прътО!

Наздраве!

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                И ся какво? Тъкмо се бях зарибил по аватара (с главно "А"). Може да е кифличка, ама па к'во от това!?
                Нидей рива, Стояне, щом колата се оказа чужда, кой знае гръбчето на кой е...

Коментар

Вивеее. Бе най-накрая няма ли с Макса да фанете някоя риба бе? Изнервям се нещо. А се бях зарибил по автара, не по новата колежка.
                  п.п.Малее зех да фъфля нещо.
                  Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Вивеее. Бе най-накрая няма ли с Макса да фанете някоя риба бе? Изнервям се нещо. А се бях зарибил по автара, не по новата колежка.
                    п.п.Малее зех да фъфля нещо.
                    Ми той май не е чак такъв риболовец, веднъж не ме заведе на риба, баси...

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      Наздраве! Гроздова с люти чушки...
                      Наздраве кръстник Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка4176.jpg
Прегледи:3
Размер:101.1 КБ
ID:5438083
                      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

А, нищо, кифли без мармалад в тоз форум ич не ги тачим, не е сменила цвета, споко, винаги може да се постарае, защото и първият и пост беше цитат, даже не беше зачистила черният шрифт.
                        Наздраве даже не каза, само Илати на вижтИ, айде холан, да не си отварям голямата уста, че ще си набия картон, гати навлеците.

Коментар

Тука е Дедо Ви Поп бре. Налел си е винце.Нарезал си е сланинка .Готви манЖа , картофки със домашен сужучец във една торба и фурната да се пекат в собствен сос
                          Компотера що е болен не моа ви кажа.Опаааа сетих се . Исках вчера да го черпа 2 бири ама той пожела само една Цела нощ сигур е съжалявал
                          Наздраве

ПП

И ДА се разберем : ни съм от Шумен ами от Сливен
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Ми той май не е чак такъв риболовец, веднъж не ме заведе на риба, баси...

Наздраве!
                            Ъхъ, кът набухаш 30 распера/над 600гр до 2 кг, а распера не е бяс, споко/ на собствено ляти тейлспинъри за час и половина, яла да ми се обадиш, и читави сомлета къде 7/8 килограма, е, един изтървах, че се заби на меката сопа, мор два часа, едни рибари минаха дадох им въдицата в лодката, отлепиха го от камъните на буната ама не би.После се върнаха с кльонка да го търсят/туземците след два дена казаха, че нарочно са го изтървали, пускала се котвичка по кордата и се прибира в лодката/, пък като ми върнаха въдицата думаха, че бил къде три кила, цялата буна зяпачи се попика от смях/борци приготвени, голяма пот се ля/, щото го мориха и други да не ляга, не кълвял сом посред бял ден в горещините - верно.
                            Не е бил моя.

Пък тебе ща водя на СОМ, зъл съхоземен звяр, анадънму?

Коментар

Наздраве!
                              0осем9осем7шест0осем7едно
                              Миро

Коментар

Ъхъ, кът набухаш 30 распера/над 600гр до 2 кг, а распера не е бяс, споко/ на собствено ляти тейлспинъри за час и половина, яла да ми се обадиш, и читави сомлета къде 7/8 килограма, е, един изтървах, че се заби на меката сопа, мор два часа, едни рибари минаха дадох им въдицата в лодката, отлепиха го от камъните на буната ама не би.После се върнаха с кльонка да го търсят/туземците след два дена казаха, че нарочно са го изтървали, пускала се котвичка по кордата и се прибира в лодката/, пък като ми върнаха въдицата думаха, че бил къде три кила, цялата буна зяпачи се попика от смях/борци приготвени, голяма пот се ля/, щото го мориха и други да не ляга, не кълвял сом посред бял ден в горещините - верно.
                                Не е бил моя.
                                ... Рекох, че веднъж не ме заведе за риба...

Пък тебе ща водя на СОМ, зъл съхоземен звяр, анадънму?
                                Анадък
                                Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 29-12-12, 18:26.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X