Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Старите ми бяха на гости за обяд, по странна традиция на швейцарско фондю, едвам дишам...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:010120132547.jpg
Прегледи:1
Размер:101.2 КБ
ID:5440045

Наздраве, да си легна ли или да пия още една бира и тогава да си легна?....
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Да е Честита Новата Година на всички баровци. Ние от Клубът Ми ви желаем много здраве и щастие.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      0887770735

Коментар

Честита Нова Година, приятели! Да сте живи и здрави, весели и засмяни, със зачервени (от алкохола) бузки и да ви е лек махмурлука..
        Наздраве!
        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
          Честита Нова Година, приятели! Да сте живи и здрави, весели и засмяни, със зачервени (от алкохола) бузки и да ви е лек махмурлука..
          Наздраве!
          Кой каза наздраве скоро не бях е чувал тая дума.

Коментар

Първоначално публикуван от Decho Nissana Преглед на мнение
            Кой каза наздраве скоро не бях е чувал тая дума.
            Ела в Клубът Ми. Там тая дума е строго забранена.
            Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
            Питието определя съзнанието....
            0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
              Стига пропаганда в кръчмата, разпечатай си листовки и закачай на хората по чистачките, ама не и тук.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                Мерси за поканата поздрави в къщи.

Коментар

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА .
                  Наздраве!
                  Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                    Старите ми бяха на гости за обяд, по странна традиция на швейцарско фондю, едвам дишам...

Наздраве, да си легна ли или да пия още една бира и тогава да си легна?....
                    Алоу, какво друго фондю има освен швейцарско?
                    Тренирахме до четири и зайде, буля станала и направила банца с късмети, дръпнах парАта/другите да си дърпат хартийките/, сега съм на тъмна Каменица у постелята.
                    Вивка нещо мяца за песа си, аватара стигна до входа на къщата, пред него камиончето - тикна се под него и край на мача.Днес още не ще да излиза и ползва малката тераса за нужник, мие се подире му и това е, че бая апна от всичко, башка купата с гранули.

Честита Нова Година на всички, бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                      Алоу, какво друго фондю има освен швейцарско?
                      Тренирахме до четири и зайде, буля станала и направила банца с късмети, дръпнах парАта/другите да си дърпат хартийките/, сега съм на тъмна Каменица у постелята.
                      Вивка нещо мяца за песа си, аватара стигна до входа на къщата, пред него камиончето - тикна се под него и край на мача.Днес още не ще да излиза и ползва малката тераса за нужник, ми е се подире му и това е.

Честита Нова Година на всички, бъдете живи и здрави!
                      Има китайско, на теб май по ще ти ареса, с мръвки, има и едно незнам к'о, с шоколад.

Живи и здрави!

Коментар

Има китайско, на теб май по ще ти ареса, с мръвки, има и едно незнам к'о, с шоколад.

Живи и здрави!
                        Китайско фондю, такъв филм нема, освен ако визираш някакви интерпретации на жълтите.
                        Фондю-то си е суис мейд само забравих броя сирена които се подреждат в специална сосиера, нещо се палеше ли, имаше някакви иширети и се топи в горещите сирена с кифлички някакви.

Коментар

Китайското също съм го яла в Швейцария, в кипящ бульон на спиртник в тенекиена съдинка се топят месца и с много гарнитури. А традиционното сирената са основно 2 вида Ементал и Грюер, вишновка, бяло вино, чесън и мускатово орехче. Глинена съдина трябва за сирената, гледжосана само отвътре, намазва се с чесън да не лепне:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:010120132550.jpg
Прегледи:1
Размер:84.6 КБ
ID:5440050

Пак на спиртник и си къкри, топиш сух хляб на залъци, леко изсушени във фурната, по кръчмите - на кой му падне залъка в тенджерата, плаща сметката.

Коментар

Китайското също съм го яла в Швейцария, в кипящ бульон на спиртник в тенекиена съдинка се топят месца и с много гарнитури. А традиционното сирената са основно 2 вида Ементал и Грюер, вишновка, бяло вино, чесън и мускатово орехче. Глинена съдина трябва за сирената, гледжосана само отвътре, намазва се с чесън да не лепне:
                            Пак на спиртник и си къкри, топиш сух хляб на залъци, леко изсушени във фурната, по кръчмите - на кой му падне залъка в тенджерата, плаща сметката.
                            Друго съм виждал като отидох да си взема камиончето, северните кантони имам предвид.

Коментар

Наздраве швейцарски филолози!
                              Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Е то там колкото кантона, дваж повече метода за готвене на фондю, то основните им манджи са фондю, раклети и рьошти. Поживях си аз там и поработих известно време, близо до Базел, във френската част. Сестра ми е там от 89-та. Туй което го дадох е най-масовото и най-лесно за приготвяне. Има и готови смески разни по магазините и тук.

Наздраве, аз съм на капучино с мандарини и шоколад.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X