Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За Паркетниците и Зимна София (нЕкой РазмислИ);)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За Паркетниците и Зимна София (нЕкой РазмислИ)

Колкото да ги вадите и мерите колко са дълги и дебели и колко да ги удряте по масата никой не може да отрече факта че има комбинация от нещица на които не всички обръщат внимание . А именно :
    - опит
    - гуми
    - желание (мерак)
    - автомобил

Реда е призволен . Всеки може да го реди както си желае . Пример руса дама в жип подготвен за 2ххххххх лв може да закъса в локва дето мъж с опит и воля може да не обърне внимание . Юта Клайншмид със стоково Паджеро може да засрами доста мъже .Така че аз намирам спора за некоректен и излишен . Жалко че има теми в които не е важен резултата а спора . Не искам да засягам никого .Успешен ден на всички
    По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

в крайна сметка ще ходим ли при Хънтъра или не преди време и Венци ни канеше на неговата улица и май пак никой не отиде

Коментар

Ами аз изявих желание, ама нещо нещата се разсъхнаха.
        Днес също имам време за глупости стига да е след 18:00.
        Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
        Тази седмица имам възможност за заигравки, както и желание, ако не за друго, то поне да понатрупам малко снежен опит
        Бих дошъл да видя до къде ще се справи Фронтерата със зимните гуми. Както и аз, разбира се.
        Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Еми моя Черок, по скоро нейния си го кара гаджето ми, няма опит черока е с Ханкук гуми който и като чисто нови не са ставали за сняг, ама си го кара и нарочно паркира в/у преспите за кеф, на офроуд също се справя, та явно ако ти е добра машината може и зелен шофьор да се справи в повечето случай, буса ми с хубави гуми и доста години стаж не смея да го изкарам в тоя сняг с това задно, не че не съм пътувал до Боровец и Пампорово 3 зими всеки ден, но там е 90% задкурмилно устроиство. Та дори и млад зелен с добра машина ще се справи в повечето ситуации ако кара джипка. Излизането от подземния гараж си е много сериозен офроуд в моя случай, просто ми писна да рина все аз, и сега излизаме само аз и Субарото другите са на топло А 120ката защо да не е джип, е сега пиша на исландци либиици и още половин свят да ги хвърляме тия бракми

Коментар

Аз не обиждам нито лимузините,нито СУВ-овете!Просто казвам,че са предразположени към закъсване,ако шофьорите им нямат умения и усет....как и къде да преминат!
            Повечето хора не смеят или незнаяр,как да се измъкнат от дадено препятсвие,което им създава по-големият проблем!Идеята е,че дори и серозен джип закъсва там,където СУВ може да мине безпроблемно....всичко е до умения и знания,които липсват на голяма част от шофьорите!
            Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Здравейте.Относно това, че в софия няма сняг и можеш да се движиш с лека кола. Така е, но ако мислиш че софия е само центъра. В крайните квартали не е стъпвал снегорин. Пред нас (в края на овча купел) колите се движат само с придружител Съсед с каптива (зимни гуми) също често използва услугата. Друг с кашкай по-рядко, но не е като да я подминава. Аз не знам точно в коя графа да се сложа, но досега не съм имал проблем. Гумите са ми 265/70/16 Ласа. Ето и няколко снимки. Първите 4 и седмата са от златните мостове, останалите са от уличката пред нас. Колата си я държа на една височина по-далеч от носешите се и бутащите От зад се вижда и каптивата.П.П. Щях да забравя. По тази уличка се движа само на 4LO Поздрави
              Прикачени файлове
              WJ 4.7 Limited
              0889 70 70 42

Коментар

В София ИМА сняг, но можеш да се движиш с лека кола, АКО излезеш от парко-мястото си. Иначе и пред нас има няколко автомобила като на твоите снимки 8-ма и 9-та.
                Според снимките на златните мостове е зловещо за леки автомобили, но на овча купел е нормално.
                Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Както често става-закъснях,докато прочета темата.Все пак странно защо не се акцентира на пост 241.Ако някой може нека да синтезира и обобщи 12,15,19,68,99,103!,146,188,225 и др.подобни.С риск да си навлека гнева,ще кажа,че темата се измести и разводни.За мен всеки водач,МПС и снаряжение си имат предназначение.
                  А тези простотии се правят от името на всички ни.
                  Даника
                  Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

тя, темата, отдавна върви към спама и не мога да не питам какво, аджеба, означава нЕкой РазмислИ в заглавието.......... и най-вече, как се чете?

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                      тя, темата, отдавна върви към спама и не мога да не питам какво, аджеба, означава нЕкой РазмислИ в заглавието.......... и най-вече, как се чете?
                      Алекс си е така. Защо издевателства пък над главните букви Въобще не Мога да ти Обясня.
                      Обаче му е позволено. Само на него. По същия начин, по който на Стефан е позволено да ругае пиндостанците.

Коментар

Главните букви са ясни - ударения са и аз го разшифровам:

нЕкой (предполагам Алекс, не че аз не съм същия) размислИл, продал истинския джип и сега се кефи на паркетника в зимна София

Коментар

Да се изцепя и аз - на мен паркетника не ми върши работа, полу-джип - като витара с мост отзад - полу-върши работа при по-тежки условия(http://dmitrev.t15.org/do_tuk.jpg) Но в кретенски условия, създадени при "почистване" на пътя и моторната шейна не можа да се справи, при положение че 40% наклон и пресен снег(>50см) не е проблем за нея. Безмозъчният фактор ми е най-голем проблем напоследък ))

Коментар

След поредното закъсване с Диско-2, със зимни гуми Гудрич, в снега на алеята пред къщи, мисля да представя нова категория "джипове-витринници". Те закъсват и на паркет.
                            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

И мен днес ме дърпаха на равна и почистена улица, при това без коловози...
                              Мнооо съм тъп, исках малко да поразширя алеята и сгазих с десните гуми снега покрай алеята, не дадох газ и се качих върху стар замръзнал сняг....немаше мърдане...копахме 4 човека половин час и накрая докарахме едно Паджеро 2.8 турбо, което заедно с четиримата ме изкара.
                              Доста хора ми се посмяха наоколо и при това съвсем заслужено...

Коментар

Аз и една Q7-ца от седмица си имаме ритуал. Зад училището на децата в 6 вечерта има само едно свободно място, висок тротоар, на който от блока са изринали към половин метър твърд сняг. С Q7-цата се засичане на булеварда, тя ме изпреварва естествено и влиза в уличката първа. Спира пред празното място, пълен десен и почва танца: първо върти предните гуми, после върти задните, накрая върти и 4-те. Отказва се и мръдва 10 метра напред. Аз спирам, пълен десен, газ, предницата се повдига и се качвам. Q7-цата продължава да прави кръгчета из квартала докато децата свършат училище. Q7-цата е с 4 мишелинки Pilot Alpin 4, аз със General AT. Само се чудя кой ден quadra драйва ще ме закопае в някоя пряспа та ще рина часове с измислената лопатка дето си возя.
                                Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD
                                Suzuki Grand Vitara 1.6
                                LZ1ZPM

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X