Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За Паркетниците и Зимна София (нЕкой РазмислИ);)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: За Паркетниците и Зимна София (нЕкой РазмислИ)

Всъщност София е проходима с лека кола. Единствено има проблем с паркирането и то предимно между блоковете. А вина за това имат единствено паркиращите, които не си дават зор да си изчистят снега и да си направят удобно. Имаме няколко СУВ-а пред блока - паркират си без грижи: влизат и излизат от ледените коловози без проблем. По принцип всичко пред блока се запълва, а в момента мога да избирам между 3-4 места, така че и аз нямам стимул да изчистя Само помагам от време на време на някой комшия да се паркира.
    Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
      Всъщност София е проходима с лека кола. Единствено има проблем с паркирането и то предимно между блоковете. А вина за това имат единствено паркиращите, които не си дават зор да си изчистят снега и да си направят удобно. Имаме няколко СУВ-а пред блока - паркират си без грижи: влизат и излизат от ледените коловози без проблем. По принцип всичко пред блока се запълва, а в момента мога да избирам между 3-4 места, така че и аз нямам стимул да изчистя Само помагам от време на време на някой комшия да се паркира.
      Всъщност Княжево и Манастирски ливади (от където имам ежедневни наблюдения) са проходими за почти всички коли, НО с един, двама БУТАЧА отзад - днес само съм чакал 5 коли запречили улиците. Една А класа така си се и придвижваше - един бута, другият кара.... и това не на едно място, а по ЦЯЛАТА улица

Коментар

Alex, обясни им моля те, Ман. Ливади какъв елитен квартал е, че явно на мен не ми вярват...
        M57D30T1
        W450

Коментар

Е, че то в сухо време там си е хард разходка
          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
          Неизвестен мъдрец

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0095.jpg
Прегледи:2
Размер:105.1 КБ
ID:5347185Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0094.jpg
Прегледи:1
Размер:84.3 КБ
ID:5347186Натиснете снимката за да я уголемите

Име:SAM_0093.jpg
Прегледи:3
Размер:114.4 КБ
ID:5347187 Абе не искате вие да дойдете на моят тестови полигон и това е. Хайде каня всичкото паркетник с претенции за проходимост Това е поредният, за днес втори или трети. Вчера няколко вкл.и един хубав Патрол И него го извлекох като глист от г@з де. Та чакам ви
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от josecuervo Преглед на мнение
              Alex, обясни им моля те, Ман. Ливади какъв елитен квартал е, че явно на мен не ми вярват...
              Не се оплаквай
              Сега е "Добре", преди две години и в Княжево и в Ливадите имаше по една улица АБСОЛЮТНО НЕПРОХОДИМА за лека кола, в Ливадите една колица беше Пропаднала в Леденият окоп и изкара около 2-3 дни в него - вече нищо Не можеше да мине от там през нея.
              В Княжево (още бях с 80-ятката) на въпросната улица си Утрепах два Часа да вадя Кола след кола, Но накрая Избягах, защото трябваше да си изкарам цялата нощ там, Дори Вадих там Колегата Дънди, Който с Нисана беше се опитал да Издърпа Закъсал Бус, Опънал Въжето и паднал в леден окоп и ни напред, ни назад, защото въжето опънато..... Лебедката свърши работа....
              Тогава в Княжево имаше и една уличка през Която НИЩО не можеше да мине (не се Шегувам!!!) Стръмна и Изровена от водата до 3 МЕТРА Дълбочина, миналата година накрая я възстановиха - Благодаря На Общината за което (Не се шегувам - Благодаря, защото толкова работа от тяхна страна не съм виждал преди това!).

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                Абе не искате вие да дойдете на моят тестови полигон и това е. .....
                Като дойде "МЛ-а на шефа", дето се дига с 20 сантиметра, ше видиш как ше те влачи като порой-дамска превръзка...
                "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                Неизвестен мъдрец

Коментар

И аз постоянно бутам и дърпам някого! (и аз съм от Ман. Ливади). Коли и СУВ-ове не ме учудва,че закъсват,защото са ниски и нямат кой знае,какви блокажи,а снега е висок на места!Онзи ден ми се наложи да дърпам в Бояна една ТЛК 120,която има хубави блокажи,но отново височината и изигра кофти номер,та я дърпах над 30метра на шутове(защото съм лек) ,а днес пък вадих едно Ауди А8L W12 quattro,на мой приятел,което много ме учуди,каква безпомощна машина е в тези условия....Пак главно заради височината си! Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07639.jpg
Размер:102.3 КБ
ID:5347190Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07641.jpg
Размер:95.0 КБ
ID:5347189Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC07621.jpg
Размер:74.2 КБ
ID:5347191
                  Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
                    И аз постоянно бутам и дърпам някого! (и аз съм от Ман. Ливади). Коли и СУВ-ове не ме учудва,че закъсват,защото са ниски и нямат кой знае,какви блокажи,а снега е висок на места!Онзи ден ми се наложи да дърпам в Бояна една ТЛК 120,която има хубави блокажи,но отново височината и изигра кофти номер,та я дърпах над 30метра на шутове(защото съм лек) ,а днес пък вадих едно Ауди А8L W12 quattro,на мой приятел,което много ме учуди,каква безпомощна машина е в тези условия....Пак главно заради височината си! [ATTACH=CONFIG]418988[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]418987[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]418989[/ATTACH]
                    Да не е тази "клюмналата" дето седи на ъгъла с Родопски извор?
                    M57D30T1
                    W450

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
                      Всъщност София е проходима с лека кола. Единствено има проблем с паркирането и то предимно между блоковете. ...
                      Пробвал ли си някой от витошките квартали?
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Да не е тази "клюмналата" дето седи на ъгъла с Родопски извор?
                        Ххаха....ДА! Вече не седи!До преди малко го дърпах и сега се надявам да не се е метнал пак там!....Все пак ми е приятел!
                        А по темата да кажа още....Имам на разположение един чисто нов Хюндай И30 1.4 16в бензин с чисто нови зимни гуми Пирели,който грам неможе да се движи на сняг!Отговорът се крие в предавателните числа на новите коли!Много са бързооборотни,което е хубаво за ежедневния градки трафик(на сухо) ,но зимата неможе да мръдне!На места,на който Витарата излиза само на задно с гуми ДОТ 03 ,Хюндай-а неможе да излезе,което беше голямо разочарование за мен!
                        Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          Пробвал ли си някой от витошките квартали?
                          Не съм Нямам път над околовръстното. Но пък витошките квартали всяка зима са непроходими. А и както вече отбеляза Куздов:
                          Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                          Е, че то в сухо време там си е хард разходка
                          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Здравейте, колеги! Понеже дадохте примери, как сте помагали на закъсали лимузини и други коли с нисък просвет.Често пъти се чудя на шофьори,чиито коли са толкова ниски, че почти спират дори на сух път, за да минат през легнал полицай или някоя яма или бабунка, където по-старото поколение коли/ "Лада" и други, заради просвета си/ си минават спокойно без "замисляне", къде са тръгнали да се мъчат и те и колите, че и всички около тях в такива условия, които обсъждате!!?? Трябва ли да си толкова../цензура/......, че да го правиш?
                            Лада-2107 , 1.5л, 1989г

Коментар

Колега, заповядай да видиш колко е смешен снега тук. Викаш:"егати най-добрия град за живеене!". Сигурно си прав, ама защо тогава всичко живо се дърпа у софето да дойде, като не е Убаво? Повечето проблеми на града са от такива герои, които са дошли отпреди има нЕма и десет години ама си хФърлят боклука през балкона и псуват колко мръсен град е, ама това е тема на съвсем друг разговор....

П.С. нищо лично
                              Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
                              Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
                              Враца

Коментар

Първоначално публикуван от ivelin7133 Преглед на мнение
                                Здравейте, колеги! Понеже дадохте примери, как сте помагали на закъсали лимузини и други коли с нисък просвет.Често пъти се чудя на шофьори,чиито коли са толкова ниски, че почти спират дори на сух път, за да минат през легнал полицай или някоя яма или бабунка, където по-старото поколение коли/ "Лада" и други, заради просвета си/ си минават спокойно без "замисляне", къде са тръгнали да се мъчат и те и колите, че и всички около тях в такива условия, които обсъждате!!?? Трябва ли да си толкова../цензура/......, че да го правиш?

В този ред на мисли - колата на жената е Пряспа сняг от две седмици и аз се превърнах в Джеимс

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X