Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скандал с поука

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Скандал с поука

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
    Луд умора нЕма ....
    Свърши ми бензина на фОбията, нямах туба, и те така.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      Свърши ми бензина, на фобията, нямах туба, и те така.
      Пробвай да буташ в сегашната софийска пътна обстановка и освен бензинът, ще ти свърши и джигерът. На сухо и леко надолу и аз знам да бутам.

Коментар

Във време, снежно като настоящото е добре да се ползват алтернативни превози. Личните автомобили само в краен случай и добре подготвени, защото иначе пречим на останалите, които вероятно имат основателна причина да са на пътя-чистят или недай си боже, превозват пострадал. И това трябва да си го наложим ние, а не да чакаме закон. Разбира се много колеги се убеждават в това по трудния начин.....но знам, че те не са от този форум......
        Това което ни липсва ни кара да мечтаем.

Коментар

Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение
          Във време, снежно като настоящото е добре да се ползват алтернативни превози. Личните автомобили само в краен случай и добре подготвени, защото иначе пречим на останалите, които вероятно имат основателна причина да са на пътя-чистят или недай си боже, превозват пострадал. И това трябва да си го наложим ние, а не да чакаме закон. Разбира се много колеги се убеждават в това по трудния начин.....но знам, че те не са от този форум......
          Специално в София няма никакви основания за притеснение към момента. Да, снега е около 40см, но придвижването с автомобил не е кой-знае какво предизвикателство за шофьор, имащ едни 20-30000км зад гърба си. Това ако автомобила е изправен.

Иначе, аз ако имам съмнения дали ще стигна до някъде, няма и да тръгна. Или, дето днес един приятел разправя - "сутринта слязох, видях купчината сняг върху возилото ми, запалих си метрото и ей ме на."
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аз се чудя утре да идвам ли да поработя в София, или не... Не ми пука особено да карам на сняг. По-скоро се опасявам, че пътуването ще ми отнеме повече време. В Бъкстон трябва да ходя. За пътя от тук до София, не знам нищо как е...
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Разправят че магистрала "Струма" и "Люлин" са проходими.

В София-град кризисно положение няма. Главните улици са изчистени и проходими.

Коментар

Всеки път , като погледна заглавието и го прочитам "Скандал с полуоска" , вероятно трябваше да има една в ръцете на колегата .
                0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Не намирам нищо нередно в колана на Wattie или пък в това че е предложил помощ на тоя левак.
                  Моето уважение към администратора, но хайде да не превръщаме ежедневните предизвикателства в наука. Всеки има глава на раменете си и тенденцията да викаме електричар за да ни смени крушката не е ок.
                  Преди две години теглих със стоманено въже Рено Клио (1.9 дизел) от Своге до София по дефилето.
                  При други обстоятелства, опитвайки се с УАЗа на комшията да върна на пътя едно пишман Пунто му изтръгнах куката като п*** косъм - неочаквано и болезнено. Въжето тогава беше еластично, та еластично.
                  Присъединявам се към общото мнение, ако някой не е съвсем убеден че има нужда да му помагаш, по-добре го остави да се оправя както е решил.
                  Георги Тонев

Коментар

И аз щях да постъпя като Уатти-да предложа помощ.Тъй че оня хайванин няма кво да реве за една кука.А въжето си е трепач.Тука по нас ползваме всичко,което поне малко прилича на въже-конопено съм ползвал,найлоново,стоманено,стари колани от кола...и съм нямал проблеми.С мечо стоманена конструкция от греди от уайзен 10/10 см съм събарял,топола съм събарял...Влачи кучето и диря нема даже.

Коментар

При теглене могат да станат доста гафове. Преди време теглих един познат, на мой колега приятел. С един новичък паркетник се беше пробвал в полето и естествено не беше стигнал далече. Счупи ми телефона и ме дигна от масата навръх Бъдни Вечер. Естествено тръгнах, намерих го, спадах гуми, влачих го като ремарке бая из коловозите и го докарах до шосето. Там вече утъпкано и има малко баирче да се излезне на шосето. Откачих го, изсилих се, качих се напътя и спрях на 15-20 м. Той остана след мен, отварям вратата да слизам и в тоя момент - буф отзат, в теглича... Докривя му бая и вика "така не се спира". И на мен ми докривя първо, ама после ми стана и жал за колата и за цялата до тоя момент перфектна работа. Огледах щетите - бронята и радиаторите не бяха дали фира, само номера и стойката му към бронята. Поизправих му номера, фиксирах го здраво, извиних се, той каза "няма нищо" и си тръганах малко сконфузен от ситуацията.
                      После се виждаме от време на време, но и в двамата е останала горчивина от случката.

Коментар

Първоначално публикуван от VECTOR Преглед на мнение
                        ...Всеки има глава на раменете си и тенденцията да викаме електричар за да ни смени крушката не е ок...
                        Не само че трябва да се вика жичкаджия, ами той трябва има сертификати по ISO9000, 14000 и поне още 10 подобни стандарта. Иначе къде е тръгнал крушка да сменя?
                        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X