Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Скандал с поука

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Скандал с поука

Tyrtey,за обезопасяването-ясно. На една лодка има по около 50-100 шегела. Професия ми е... Мосълта ми беше- можеш ли без метал по теглещото въже, спести си шегелите.
    https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение
      Tyrtey,за обезопасяването-ясно. На една лодка има по около 50-100 шегела. Професия ми е... Мосълта ми беше- можеш ли без метал по теглещото въже, спести си шегелите.
      О да.

Ама аз за друго го казвам. У наше село още не сме узрели за обезопасяването. То една торба пясък не се метка по лебедките, дори на състезания, ти връзване на въже с шегел.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Абе какво си виновен, че на гнусното клио му е изгнило всичко и куката за теглене му е залепена с плюнка . Ако бяха тръгнали да го товарят на платформа пак там щяха да го закачат и ефекта щеше да е същия.
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Абе, вината си е на Филип, че не е инструктирал ненормалника. Често съм теглил, но искам нагледно да ми покажат как ще действат.
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
            Абе какво си виновен, че на гнусното клио му е изгнило всичко и куката за теглене му е залепена с плюнка . Ако бяха тръгнали да го товарят на платформа пак там щяха да го закачат и ефекта щеше да е същия.

А е те тва е приказка.Аз сьм теглил дьльг Патрул сьс Субару Джьсти,теглил сьм и Джьстито,теглил сьм Голф 1 от тия гнилите модели,теглил сьм рейс с 40 пьтника в него и Патрола празен - вьжето спирачно на парашута на МИГ 21..............Клио гнилоч ще тегля след като ми се помоли много.

Колега не се стягай,половината вьжета нямат,другата половина трудно теглят,а ти си направил това което трябва.Дреме ти,едно Ренде по-малко на пьтя за седмица поне.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

И отделен пост,че да го изтрият ако на някой пречи.

Тук пьтните полицаи бутат,тегленето е забранено.

- Влизай в колата и дрьж волана,аз ще те бутна до паркинга.И влизаш и не мрьнкаш щото нямаш право да си там.Закьсал си,ОК,но си влизаш в колата и ония с големия Форд бута та бута,после бронята ти е за боядисване ако си кьсметлия,ако не..............тампоните,лайсните,парктроник сензорите............а тоя реве за едното ухо.Що не мине един полицай с Нива и да го нагьзи па да видим после Клиото на какво ще прилича.Щото ако се фрасна в него дали ме интересува дали си обича Клиото или не?Да го няма и бутат.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Общовалидно правило - непоискано добро не се прави!!!
                Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                  Именно. Спираш, питаш, като ти кажат "не", продължаваш си по живо по здраво, и толкоз. Да си трошат главата.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Знаеш ли колко често този, който има нужда от помощ и то спешна, не осъзнава това..?!!

Коментар

Отървал си се с лека уплаха
                      Непоисканата услуга често има такъв край...

Коментар

Първоначално публикуван от Марто (Мартин Христов) Преглед на мнение
                        Знаеш ли колко често този, който има нужда от помощ и то спешна, не осъзнава това..?!!
                        Значи в действителност няма нужда от помощ а само така изглежда от някоя странична преценка. Ако има нужда, ама наистина нужда от помощ - осъзнава го за част от секундата.
                        В случая е нямал нужда от помощ - вече си е викнал по телефона и толкоз.

Коментар

А още по валиднно: Като не знаеш какво / и как/ го правиш - не го прави.

Това с червеното го игнорирам!!!!! Вадил съм хора в безсъснание от дере. Какво, трябваше да чакам да се освестят ли? Че и да ме повикат.

Айде стига.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение

Това с червеното го игнорирам!!!!! Вадил съм хора в безсъснание от дере. Какво, трябваше да чакам да се освестят ли? Че и да ме повикат.

Айде стига.
                            Говорим за конкретен случай. Човекът съзнателно е казал че няма нужда от помощ и ще си чака пътната помощ. Нито е бил в безсъзнание, нито в крайно критична ситуация, нито в дере.

Личното ми мнение е че е имало нещо нефелно около ухото му за дърпане. Поне 5-6 пъти съм теглил със същия колан (е, май 5-6 метров де), от дърта корса до съвсем новичък мерцедес C, не е имало дори наченка на проблем. С метално въже съм теглил бус със самара, и пак без никакви последствия.
                            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

В последните няколко седмици съм теглил над 20 коли и джипове, чак се чудя как ни една кука не отпрах. Имаше една добре заровена в преспа в 2ч през ноща в балкана, що удари отнесе с два пъти по-здрав колан от този горе, понеже си бях изпонарязал еластичните. Днес си купих един по мек колан, че вече се притеснявам за мойта кола да не я деформирам .
                              0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение

Айде стига.
                                Значи въобще не си разбрал какво съм писал. След като човек е в безсъзнание той не само вика - той крещи за помощ!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X