Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дискусия за издевателство над супер-модератор с коне

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дискусия за издевателство над супер-модератор с коне

Първоначално публикуван от Ясен
    Да видим на колко ще го осъдят.

А то сигурно и мен ме заплашва доживотен затвор. Ако ме разследва МВР и ме съди състав от баннатите потребители на Форума, може и на обесване да ме осъдят.
    Ще ти се - четири коня по компаса не ти мърдат, едрички.

От: Гърция

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Да бе едрички четири гърчави магарета та да се мъчи по-дълго за кеф на някои люде
    Последно редактирано от derhunter; 30-11-11, 21:03. Причина: извън темата
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

....................
      А то сигурно и мен ме заплашва доживотен затвор. Ако ме разследва МВР и ме съди състав от баннатите потребители на Форума, може и на обесване да ме осъдят.
      Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
      Да бе едрички четири гърчави магарета та да се мъчи по-дълго за кеф на някои люде
      ...........
      Абе, модераторите, много сте се разюздили, бре! Родната мод-лиция ни пази.

А в случая на Ясен - и 5-месечни жребчета са достатъчни.
      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Re: От: Гърция

... може и на обесване да ме осъдят.
        Една добра идея!
        Принципно, когато и да те обесят е късно, но понеже сме хуманисти, ще прострелваме въжето в последния момент, при ювелирни акции
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

От: Re: От: Гърция

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
          Една добра идея!
          Принципно, когато и да те обесят е късно, но понеже сме хуманисти, ще прострелваме въжето в последния момент, при ювелирни акции
          Многократно обесване на Супер Модератор? Идейно.
          There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
          No wahalla.

Коментар

Я кво са се разспамили. Ясене отделяй този диспут в отделна тема. С анкета.

И понеже има някакво очеизвадно множество което не ти мисли доброто аз се обявявам в твоя подкрепа. Въпреки риска да разчекнат и мен.
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

От: Дискусия за издевателство над супер-модератор с коне

Нема да барате Ясен!
              Той е обещал да ми каже рецептата за ракия от морска вода, и ако го дадете на жребчетата рецептата ще се затрие во веки.

Ама знае ли човек, може пък да се повят първите жребци-гейове
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                Нема да барате Ясен!
                Той е обещал да ми каже рецептата за ракия от морска вода, и ако го дадете на жребчетата рецептата ще се затрие во веки.

Ама знае ли човек, може пък да се повят първите жребци-гейове
                Мечо! Ти пък! Жребчета ти се приискали... Я му доведи четири зализани мецани с гърненца да го намачкат пък да видим няма ли да даде рецептичката. Отсега ти казвам - ще я даде не , ами песни ще пее. И то в буквалния смисъл. "Мечка ме гази, мамо..."................

Коментар

Кви коне, кви жребци? Май искате да го отървете набързо от мъките му? Аз предлагам 6 джипа с лебедки. 5 ластика от бънджи, един тънък парашутен шнур и 5ия ластик на една месарска кука.Скрита на тъмно.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                    Кви коне, кви жребци? Май искате да го отървете набързо от мъките му? Аз предлагам 6 джипа с лебедки. 5 ластика от бънджи, един тънък парашутен шнур и 5ия ластик на една месарска кука.Скрита на тъмно.
                    Добре де, защо да го повреждаме толкова?

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                      ................5ия ластик на една месарска кука.Скрита на тъмно.
                      Да е тъмно, да е тъмно, колко да е тъмно? Той един такъв светъл, светъл, та чак прозрачен.
                      Ми тя куката ш'са вижда, бре.
                      За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                        Ми тя куката ш'са вижда, бре.
                        Нека се вижда. Няма лошо.
                        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Ясенееееее, ела да видиш кво са сътворили!
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                            Ясенееееее, ела да видиш кво са сътворили!
                            Той вижда, но се прави, че гледа филма "Ни чул, ни видял".

Коментар

Вие сте съдисти.
                              Модератор, модератор ама нека да е с мярка.
                              Имаше Нива.
                              После УАЗ.
                              Това ако не е достатъчно.......
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X