Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дискусия за издевателство над супер-модератор с коне

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Дискусия за издевателство над супер-модератор с коне

Коле, да не научиш Менделеевата таблица на изуст за една седмица....
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Нема бе, аз съм прозд.
      Он да му мисли...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ей, накъсахте се да му целувате задника на Ясен! А уж щяхме да го разпъваме с коне...?!! Що не вземете да му спретнете един фен клуб, вместо да лъжете хората с подобни теми..?!!

Коментар

Нещо не следя внимателно темата и това съм го пропуснал:
          Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
          Аз например си мисля че ги наляга майчински инстинкт
          ... ами не, наляга ги кандидат-майчински инстинкт. Кърменето определено фигурира, но на втори план.

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Коле, да не научиш Менделеевата таблица на изуст за една седмица....
          Умничък е Кольо, не го гледайте, че е тракторист и че е наивен като шуменска студентка 1 курс на 8 декември в Студентски град в София. Ако требе, ще го запознаем и с другите трудове на Д.И.Менделеев. Има няколко, които ще го заинтригуват повече от Таблицата.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            ......Умничък е Кольо, не го гледайте, че е тракторист и че е наивен като шуменска студентка 1 курс на 8 декември в Студентски град в София. Ако требе, ще го запознаем и с другите трудове на Д.И.Менделеев. Има няколко, които ще го заинтригуват повече от Таблицата.
            Примерно раздела за C2H5OH
            О899 2б2 1З2

Коментар

Ясене, ти Кольо го остави, той е далече, а неделята е близо. Помпай мускули че трябва да докараш лодката до базата с гребане
              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Баси! А къде останаха конете, магаретата, понитата, джипките, лебедките и т.н.?!!
                Като се спомена думата ракия, а към нея и мацки и както винаги "у ряката"!
                Я по-сериозно по темата, да не я разводняваме (разракиряваме)!! ))))
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

Требе да му оставим ресурс, за некоя кака да му подвие шенкелите, вместо да тъне в мрачно безебие
                  Ванка, лодката категорично не става за гребане, но се обмисля вариант за едно малко реакторче с дестилаторче в машинното
                  Даже разполагаме с едната му част. Ясене, моля постни онази снимка. (керамиката)
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                    Требе да му оставим ресурс, за некоя кака да му подвие шенкелите, вместо да тъне в мрачно безебие
                    Ванка, лодката категорично не става за гребане, .....
                    Като не става с гребане да бутаааааа.

Нали все пак трябва да има издевателство.

ПП Абе Ясене ти в една тема беше писал едни неща .... ама айде. Не изнервяй аудиторията с разкази за похождения по долината на ефтината любов на връх празника. Съвсем ще се озлобят и няма да мога да помогна с нищо.
                    Последно редактирано от Жоро Нешев; 09-12-11, 07:30.
                    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Като не става с гребане да бутаааааа.

Нали все пак трябва да има издевателство.

ПП Абе Ясене ти в една тема беше писал едни неща .... ама айде. Не изнервяй аудиторията с разкази за похождения по долината на ефтината любов на връх празника. Съвсем ще се озлобят и няма да мога да помогна с нищо.
                      Охоо, ти нещо да не се изживяваш като Салвадор Спасителя, м? Добре беше тръгнал, не се омазвай, да не му правиш компания в разтоварването на контейнер от ония ама с детска лопатка. Аз тука се чудя и мая какъв по-засукан и извратен чанч да му измисля, а ти ще му помагаш!
                      Придържай се към извращенията и избягвай всяка проява на милост или друга подобна слабост!

Надежда всяка, тука оставете!

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                        Охоо, ти нещо да не се изживяваш като Салвадор Спасителя, м? Добре беше тръгнал, не се омазвай, да не му правиш компания в разтоварването на контейнер от ония ама с детска лопатка. Аз тука се чудя и мая какъв по-засукан и извратен чанч да му измисля, а ти ще му помагаш!
                        Придържай се към извращенията и избягвай всяка проява на милост или друга подобна слабост!

Надежда всяка, тука оставете!
                        Дай да се разберем. От самото начало на тази дискусия съм се обявил в подкрепа на Ясен. Вярно позволих си тук накрая да се подхлъзна леко от избраната вече линия на поведение. Ти в крайна сметка какво милостиво виждаш в бутането на моторна лодка с плуване през декември??? Бутал съм 500-600м. джет през лятото ..... извратен си си!

ПП Аз нали вече уж бях заслужил милост персонално?
                        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Дай да се разберем. От самото начало на тази дискусия съм се обявил в подкрепа на Ясен. Вярно позволих си тук накрая да се подхлъзна леко от избраната вече линия на поведение. Ти в крайна сметка какво милостиво виждаш в бутането на моторна лодка с плуване през декември??? Бутал съм 500-600м. джет през лятото ..... извратен си си!

ПП Аз нали вече уж бях заслужил милост персонално?
                          Хм, верно че ти се отърва. Ама недей да опорочаваш дискусията! Бутане на лодка - че то туй е като амброзия за него- човекът може да вари ракия от морската вода! Само си представи какво ли умее още... Затова издевателствата върху него трябва да бъдат особено жестоки и извратени. А ти показваш милост. Никаква милост! За него само най-страшните мъчения, да видим ще се перчи ли пак с такава тиква, хааа!
                          Абе, на някой не му ли се намира диба за разпъване на крайници или нещо подобно за трошене на кости?

Коментар

Жоро, в гоооляма грешка си Никъде не съм споменал че ще бута лодката с плуване. Уточнения: От местодомуването на лодката до база Вакарел последната може да се добута само по суша. Също така не съм споменавал че ще се ползва колесар или каквото и да е друго улесняващо задачата средство. Лодката трябва да е здраво натоварена с ясенова гроздова, е може и малко мелнишко за уплътнение на товара. Единственото помощно позволено средство е СИН ПРОБЛЯСКВАЩ БУРКАН, това за да го следим от далеч. На базата има едно дере и в него може и да има, а може и не, малко влага, та там трябва да пристане въпросната лодка. Пристанът се вижда от далече и не може да го пропусне.
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                              Жоро, в гоооляма грешка си Никъде не съм споменал че ще бута лодката с плуване. Уточнения: От местодомуването на лодката до база Вакарел последната може да се добута само по суша. Също така не съм споменавал че ще се ползва колесар или каквото и да е друго улесняващо задачата средство. Лодката трябва да е здраво натоварена с ясенова гроздова, е може и малко мелнишко за уплътнение на товара. Единственото помощно позволено средство е СИН ПРОБЛЯСКВАЩ БУРКАН, това за да го следим от далеч. На базата има едно дере и в него може и да има, а може и не, малко влага, та там трябва да пристане въпросната лодка. Пристанът се вижда от далече и не може да го пропусне.
                              А ако продължава да се ослушва, може докато гребе по сухото Ясен, да му сложим Бат Пепо отзад, да кара водни ски - за да се балансира усилието...

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                                Жоро, в гоооляма грешка си Никъде не съм споменал че ще бута лодката с плуване. Уточнения: От местодомуването на лодката до база Вакарел последната може да се добута само по суша.
                                Ясене! Братко! Единственото с което мога да ти помогна в случая са едни стари полски ски обувки. По кило и канче едната. Много са здрави ..... и тежки.

Как си ги озлобил хората с тая тиква и с тая ракия просто не знам?!?
                                0888932647

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X