Първоначално публикуван от Ясен
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Дискусия за издевателство над супер-модератор с коне
Свий
X
-
От: Гърция
Да бе едричкиПървоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеЩе ти се - четири коня по компаса не ти мърдат, едрички.
четири гърчави магарета та да се мъчи по-дълго за кеф на някои люде
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
-
Първоначално публикуван от Ясен....................
А то сигурно и мен ме заплашва доживотен затвор. Ако ме разследва МВР и ме съди състав от баннатите потребители на Форума, може и на обесване да ме осъдят.Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеЩе ти се - четири коня по компаса не ти мърдат, едрички.
Абе, модераторите, много сте се разюздили, бре! Родната мод-лиция ни пази.Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеДа бе едрички
четири гърчави магарета та да се мъчи по-дълго за кеф на някои люде
...........
А в случая на Ясен - и 5-месечни жребчета са достатъчни.
Коментар
-
Re: От: Гърция
Първоначално публикуван от Ясен... може и на обесване да ме осъдят.
Една добра идея!
Принципно, когато и да те обесят е късно, но понеже сме хуманисти, ще прострелваме въжето в последния момент, при ювелирни акции
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
От: Re: От: Гърция
Многократно обесване на Супер Модератор? ИдейноПървоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
Една добра идея!
Принципно, когато и да те обесят е късно, но понеже сме хуманисти, ще прострелваме въжето в последния момент, при ювелирни акции

.
There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
-
Я кво са се разспамили. Ясене отделяй този диспут в отделна тема. С анкета.
И понеже има някакво очеизвадно множество което не ти мисли доброто аз се обявявам в твоя подкрепа. Въпреки риска да разчекнат и мен.
0888932647
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".
Коментар
-
От: Дискусия за издевателство над супер-модератор с коне
Нема да барате Ясен!
Той е обещал да ми каже рецептата за ракия от морска вода, и ако го дадете на жребчетата рецептата ще се затрие во веки.
Ама знае ли човек, може пък да се повят първите жребци-гейове

Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Мечо! Ти пък! Жребчета ти се приискали...Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеНема да барате Ясен!
Той е обещал да ми каже рецептата за ракия от морска вода, и ако го дадете на жребчетата рецептата ще се затрие во веки.
Ама знае ли човек, може пък да се повят първите жребци-гейове

Я му доведи четири зализани мецани с гърненца да го намачкат пък да видим няма ли да даде рецептичката.
Отсега ти казвам - ще я даде не , ами песни ще пее. И то в буквалния смисъл. "Мечка ме гази, мамо..."................
Коментар
-
Кви коне, кви жребци? Май искате да го отървете набързо от мъките му? Аз предлагам 6 джипа с лебедки. 5 ластика от бънджи, един тънък парашутен шнур и 5ия ластик на една месарска кука.Скрита на тъмно.

За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Добре де, защо да го повреждаме толкова?Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеКви коне, кви жребци? Май искате да го отървете набързо от мъките му? Аз предлагам 6 джипа с лебедки. 5 ластика от бънджи, един тънък парашутен шнур и 5ия ластик на една месарска кука.Скрита на тъмно.

Коментар
-
Да е тъмно, да е тъмно, колко да е тъмно? Той един такъв светъл, светъл, та чак прозрачен.Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение................5ия ластик на една месарска кука.Скрита на тъмно.

Ми тя куката ш'са вижда, бре
.
Коментар
-
Нека се вижда. Няма лошо.Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнениеМи тя куката ш'са вижда, бре
.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Той вижда, но се прави, че гледа филма "Ни чул, ни видял".Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеЯсенееееее, ела да видиш кво са сътворили!
Коментар
-
Вие сте съдисти.
Модератор, модератор ама нека да е с мярка.
Имаше Нива.
После УАЗ.
Това ако не е достатъчно.......Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Съединител - долен, ляв педал.
Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
Коментар