От: Мнения за Ауди S8/A8 4.2 1998-2002г
....Колега не си мисли,че имам някакви лоши мисли или намерения към някой!
....Уважавам мнението на всеки от Вас и Ви благодаря за вниманието!
.....Исках точно тази конкретика,която направи туко що със цените на кутиите,които знаеш! 
Да ти отговоря сега:
Комплект предно окачване визирам в тази цена,марка няма да споделям ....сещате се защо,но не е менте....И Мерц-а с такова го подържам!
......Значи комплекта вкючва всичките носачи отпред +тампони на стаб. щанга и биалетки,но в момента го нямат налично и немогат да ми кажат дали влизат в тази цена и кормилните накрайници!....Айде 1300лв го слагаме,за да има равновесие!
....Както казах на Мерц-а всеки вика,че е стотинки,а аз дадох 2000лв за окачване(болесно състояние си е при мен)
!
За скоростни кутии!.....Аз залагам на рециклиране!Проверих при мои хора,които ми правят автоматиците и открито казаха,че не са проблемни,ако са обслужвани ....но и да се строши повече от 2500лв няма да вземат за ремонт,понеже са запознати със вида на кутията и проблемите й!
Преди 3г имах Нисан Максима!.....Автомата нямаше задна;риташе;беше с 4-ри режима на ск.кутия(доста рядка и сложна била)!...Направиха ми го за 2650лв и то в доста реномиран и известно скъп сервиз за автоматици!
Първоначално публикуван от plamen atanasov
Преглед на мнение
....Колега не си мисли,че имам някакви лоши мисли или намерения към някой!
....Уважавам мнението на всеки от Вас и Ви благодаря за вниманието!
.....Исках точно тази конкретика,която направи туко що със цените на кутиите,които знаеш! 
Да ти отговоря сега:
Комплект предно окачване визирам в тази цена,марка няма да споделям ....сещате се защо,но не е менте....И Мерц-а с такова го подържам!
......Значи комплекта вкючва всичките носачи отпред +тампони на стаб. щанга и биалетки,но в момента го нямат налично и немогат да ми кажат дали влизат в тази цена и кормилните накрайници!....Айде 1300лв го слагаме,за да има равновесие!
....Както казах на Мерц-а всеки вика,че е стотинки,а аз дадох 2000лв за окачване(болесно състояние си е при мен)
! За скоростни кутии!.....Аз залагам на рециклиране!Проверих при мои хора,които ми правят автоматиците и открито казаха,че не са проблемни,ако са обслужвани ....но и да се строши повече от 2500лв няма да вземат за ремонт,понеже са запознати със вида на кутията и проблемите й!
Преди 3г имах Нисан Максима!.....Автомата нямаше задна;риташе;беше с 4-ри режима на ск.кутия(доста рядка и сложна била)!...Направиха ми го за 2650лв и то в доста реномиран и известно скъп сервиз за автоматици!

/а се сменя без инструменти и само сьс сецане.И точно щото е само дьрпане не ходя в сервиза и се налага да го опьвам аз та за това ми е тегаво.Ако на 30 000 трябва да му сменям половината окачване..................аймалемерси.
и не ме слушай.
....който има хубава си я пази,аз затова съм писал,че и А8,ако запазено и гледано ме устройва,защото и то за БГ е предостатъчно!...Разликата е само 50к.с. и това,че на S8 дифовете са малко по-бързи!

Коментар