Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнения за Ауди S8/A8 4.2 1998-2002г

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мнения за Ауди S8/A8 4.2 1998-2002г

Първоначално публикуван от plamen atanasov Преглед на мнение
    Я сега пак погледни , дали цената е за окачване на посочената кола. И какво разбираш под окачване ( всичко под колата ,или някое тампонче) .За цените то е лесно ,никой не оплюва колата . Читава кутия се продава от 3500 до 6000 лв. без гаранция ,не е нова. За рециклирана в Немско 18000 как ти звучат. И не се плаши от цени , купувай и карай . А подръжката на едно МПС се тълкува различно от всеки .
    ....Колега не си мисли,че имам някакви лоши мисли или намерения към някой! ....Уважавам мнението на всеки от Вас и Ви благодаря за вниманието! .....Исках точно тази конкретика,която направи туко що със цените на кутиите,които знаеш!
    Да ти отговоря сега: Комплект предно окачване визирам в тази цена,марка няма да споделям ....сещате се защо,но не е менте....И Мерц-а с такова го подържам! ......Значи комплекта вкючва всичките носачи отпред +тампони на стаб. щанга и биалетки,но в момента го нямат налично и немогат да ми кажат дали влизат в тази цена и кормилните накрайници!....Айде 1300лв го слагаме,за да има равновесие! ....Както казах на Мерц-а всеки вика,че е стотинки,а аз дадох 2000лв за окачване(болесно състояние си е при мен) !
    За скоростни кутии!.....Аз залагам на рециклиране!Проверих при мои хора,които ми правят автоматиците и открито казаха,че не са проблемни,ако са обслужвани ....но и да се строши повече от 2500лв няма да вземат за ремонт,понеже са запознати със вида на кутията и проблемите й!
    Преди 3г имах Нисан Максима!.....Автомата нямаше задна;риташе;беше с 4-ри режима на ск.кутия(доста рядка и сложна била)!...Направиха ми го за 2650лв и то в доста реномиран и известно скъп сервиз за автоматици!
    Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Мани ти стотинки,на Бенца както знаеш 2 шибани тампона на носача са 100 кинта от зеленките,биалетки не ги смятам,че се сменят на поляната и са по 3 кутии цигари,а и тропат по БГ пьтищата,но ще сметна болтовете дето са по 50 кинта бройката,кормилна кутия по 500 и щанги 3-4 броя по 70-80 кинта.Амортесьор му е 120 кинта,и 130 заден макар,че аз вчера взех 2 нови задни за 180 кинта с доставката.

Разлика в цените ще има с тия на Аудито,а най-голямата разлика е за колко време се троши.Тук биалетки се сменят на 40-50 000,другото на по 200 000,а Аудито го режеш на 3 поне - не влиза в тия срокове.

Говорим за никакви пари пак,колко пьти ще ти се наложи да смениш кутия примерно или пружина / и пружини да са,бройката е 80 кинта,комплекта 300 /.Номера е,че аз като ги сменя и забравям,а тия с Аудитата им е малко по-тегаво и ако не те гьделичка ЛЮБОВТА кьм колата рано или кьсно ти писва да висиш в сервизите.

Ти от един кораб скачаш на друг кораб,висок клас коли при които би трябвало да ти е все тая дали тампона му е 83 или 97 кинта.Ако караш много обаче не е без значение дали пия 3 кафета в сервиза тоя месец или 3 бидона.Питай тия който са карали кое на колко време се троши,да не стане Ма тя много яка,4 години без проблем...............а сьщевременно за 4 години е минал толкова колкото мойта жена му набива за 3 месеца.

Виж колегата който споменава едни 30 000 и едни проблеми по колата.При мен за 30 000 ако ми се напука ремька и ми е криво,че е под 30 кинта / не е за това бе /а се сменя без инструменти и само сьс сецане.И точно щото е само дьрпане не ходя в сервиза и се налага да го опьвам аз та за това ми е тегаво.Ако на 30 000 трябва да му сменям половината окачване..................аймалемерси.

Зимата аз не я броя обаче,това 140 зимно време и като трактор на жьлтите павета.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Колега! ....Разбиваш ме просто!
        И ти си прав.....
        Това с 30000км е относително и не го приемайте като факт.....и аз бях така с Мерц-а преди да го оправя! ....да не кажа на 3000км,такаче всичко е до кола и късмет!.....Да не забравяме,че 30000км за България са сериозен пробег,а работата на всички ни позамря!
        Зимата Аудито бие отвсякъде,но не толкова че е непременно да си с 4х4,а защото в БГ знаем,как се подържат пътищата!Другото,което е че съм си още хулиган и обичам да настъпвам единият от педалите,а Мерц-а е грехота да го карам така и отвътре не ми идва да му прилагам агресия,при положение,че ако му се качи някой спокоен ще го кара още 10г без сериозен проблем,а аз мога да се кача на едно Ауди,което си е направено за по-спортно каране и по-голяма устойчивост в завой с голяма скорост!

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=EJu5OS3DWgc&feature=related

Я
          тука който си е играл да каже как е?

Напьлно сьм сьгласен с тебе,трябва да се пробва как е,Мерцедесите няма да свьршат,а и спортното в Аудито си заслужава.

На моите сьм с по-твьрди амове и ниски гуми,че не устисках на возията на Мерцедеса ако да са семейни коли с деца вьтре.Е откьрти ми се радардетектора та сьм го хванал с болтове ма това друг вьпрос,в завоите са като на релси.Няма как да им вьржа предното предаване обаче,тегли сьс задника и тва си е.

Стреляй,ти си свикнал,на мен в момента каквото и да подхвана все евтино и малко ми се вижда,а и трошливо и не ме слушай.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Re: Мнения за Ауди S8/A8 4.2 1998-2002г

Ами колега, ако наистина си се спрял на S8-ца, то значи тук има и силен емоционален фактор

Всяка една кола на 10г++, ще се троши, ако се кара в България. Частите вече не са толкова скъпи, има ги и по моргите, имаш подходящ сервиз - взимай и се кефи.

Интересно е такива S8-ци дали има запазени, щото по презумпция такава кола се купува за да се Sцепи от каране А данъкът за кола на 7г 306 коня беше е 480лв в София... а за 360 ще е пропорционално по-голям.
            "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Наистина трудно се намира запазен екземпляр,а това си е проблем,защото ремонтите при тази кола са скъпи и донякаде безмислени!Проблема е,че като си навия нещо....нищо неможе да ме спре,такаче ще търся ако се наложи дълго време!Определено съм преценил,че искам да закупя колата в задоволително здраве,което ще рече нещо от порядъка на 17000 - 20000лв ,но както съм се убедил вече....Евтиното излиза скъпо! ....Не бързам.....Ще изчакам,колкото е нужно,но искам да съм доволен от покупката,а не да направя колата Бомба и накрая да не ми се качва в нея от ремонти....после като я оправя,да я дам на някой мърляч и 5г само масло да сменя и да ми вика,че съм пич!

Коментар

Аз за това не ги продавам ако да са ми давали добри цени.Ма ти си луд..............е как ше сьм луд,какво да взема за тия пари,пак ли проект по моите стандарти?

http://www.youtube.com/watch?v=_3Fo8L8IA30

Я
                виж тая еле кьм края на клипа.Това е летен модел,зимата може да се бори с Аудито само на челни катастрофи / ако трьгне де /.

От БГ ли ще го тьрсиш?

http://losangeles.craigslist.org/wst/cto/2580707486.html

http://sfbay.craigslist.org/sby/cto/2554512320.html

я цлицни тука

Я да питам и аз - това защо харчи точно толкова колкото и 20 годишен 12 цилиндров Мерцедес с над 400 коня?Нали уж алуминка,уж много фешьн и пак туба и варел до Вакарел?
                Последно редактирано от BENZBOSS; 08-09-11, 06:41.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  Я да питам и аз - това защо харчи точно толкова колкото и 20 годишен 12 цилиндров Мерцедес с над 400 коня?Нали уж алуминка,уж много фешьн и пак туба и варел до Вакарел?
                  В България почти няма някоя,за която да се закачиш дори да я стягаш! ....който има хубава си я пази,аз затова съм писал,че и А8,ако запазено и гледано ме устройва,защото и то за БГ е предостатъчно!...Разликата е само 50к.с. и това,че на S8 дифовете са малко по-бързи!
                  За Щатите не съм мислил да ти кажа!Искам да си е Европейска версия,а всички знаем,какво приключение е да докараш кола от там и да я регистрираш! .....та отпада като вариянт за сега,освен ако не е нещо уникално!
                  Разхода на тази кола не е толкова фатален,колкото всички казват!Вървенето й е наистина впечатляващо!На моя човек С8-цата дава 21л/100км в София,а извънградско 16-17л/100км ,като смяташ че тези стойности са за сериозно каране,което често неможеш да си позволиш в БГ,заради трафика!

Коментар

Ако си го решил твърдо, действай. Колата е хубава, просто има някои недостатъци, като всяка друга. От моя скромен опит с подобна кола но 2007г установих, че това е най-добрия за управление автомобил в този клас и доставя много удоволствие. Лошото е че от стотиците автомобили които съм карал, този е бил единствения с който съм се кръстил тръгвайки на път. На тази нашата накладките и бяха около 2500 предни и около 2900 задни. За керамичните дискове ще запазя мълчание. С други думи изключително тежка за обслужване и поддръжка кола. Но пък приятна за управление. Само едно нещо ме изнервяше неимоверно, липсата на старт. Не можех да повярвам че кола с толкова конски сили под капака, потегляше като средностатистически голф.

Разхода който си цитирал е възможен но по борд компютър. Разликата с реалността е внушаваща.

Коментар

...Тези неща за новата са ми ясни и точно за това се целя в старата,на която подръжката е нормална за класа автомобил,а удоволствието от карането е невероятно впредвид годините на колата!В клас лимузина получаваш невероятна стабилност и 4х4,което смятам,че ми е нужно на този етап впредвид стилът ми на каране!....Утре ще ида да разгледам една,която за съжаление е единствената в БГ,която има надежда за реставрация ....за съжаление е сива,но то не може всичко да е точно!

Коментар

Сива,зелена,червена...............бояджията не му дреме какьв е бил цвета,а слуша какво искам аз.
                        Дебна една черна и трета седмица не ми я дават.Оригинално черна,но имала лееееки забележки по колата и жената от сега ме гледа странно
                        - С тая няма да си играеш нали?
                        Няма бе,ВЬОБЩЕ НЯМА ДА СИ ИГРАЯ,цялостно боядисване ми е по-евтино от скоростна кутия примерно или смяна на окачването или гуми с джанти или

Стискам ти палци да е кола пьк цвета какьв да е после може и анкета да пуснеш.

Много ме кефят накладки за 5000 лева,това сигурно някакви супердупер ше да са.Сьщо ми е чудно ако му се изплющи един ББК на старото АУДИ кое ще спира по-добре
                        TOYOTA SEQUOIA ‘11
                        W140 S420 '99

Коментар

СПАМ

Gottlieb Daimler и една звезда ? А сега де що е то
                          Лудак

Коментар

да Ви кажа честно и аз се забавлявам много! ....като каже някой ...."леле 2500лв на месец ще даваш за накладки"!
                            .....да ви кажа и пресен случай от днеска .....споделям си идеята днеска и един се включва в разговора!-"Аз имах такава 2002г и беше на 40000км и на една година!Не те знам,за къв се мислиш,ама да ти кажа,че тая кола градско ми даваше 57л/100км ,а извънградско 37л/100км ,ако не я газя"! .....е как да не ги обичаш после хората и как да не го разбирам,защо сега кара Пежо 306 1.4ми и е доволен!

Коментар

2001 S8 mintex предни накладки 56 кинта,задни 28

107 долара спирачна помпа Миеле и 90-110 долара преден спиачен диск Брембо или Зимерман,задния под 50 кинта.

57 на 100 май асс как викат тука, но се радвам,че се забавляваш.Аз пак казвам - номера е колко се троши,а не дали спирачките са му 57 или 61 долара,за 2500 няма и да тьрся.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Евала Босе!!!
                                Тука сложи край на темата със скъпите спирачки,за което съм ти благодарен!
                                Утре следобед,ще ви споделя мнение за колата,която ще гледан и имали въобще надежда за мен в БГ!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X