Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НЛО или какво ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: НЛО или какво ???

Не сме си и помисляли да те издаваме
    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

причината да не контактуват с нас е отдавна документирана и се дължи на дребна грешка в навигацията. Просто първите разузнавачи, вместо пред ООН казнали на една бензиностанция към 3 сутринта. Застанали пред близката колонка и започнали да обясняват, че идват с мир и така нататък. Колонката, естествено не реагирала по никакъв начин. Накрая единият се отчаял и казва :
      - Егати високомерните копелета са това, земляните. Аз от половин час му говоря, а той не ми обърна грам внимание!
      - Ха! и аз да можех да си го увия два пъти около кръста и да си го пъхна в ухото, и аз щях да съм високомерен - отвръща другия извънземен, вперил поглед с копнеж в маркуча на колонката...
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Приказвайте си вие, майтапете се… Вогоните идат!!! Аз хавлията съм си приготвил и галактическият Гармин ми е под ръка.
        JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Вогоните дойдоха и си заминаха. Не посмяха да инвестират по нашенско за магистрала. Малък ти е бил Гармина или не си уцелил честотите.
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Даааааааа бе, ти новини не гледаш ли... Магистралата се работи. По нашенско сега правят отбивките към трансгалактическта тоалетна.
            JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Днес е замислих за летоброенето. Дали, когато дойде официално НЛО ще има година Първа? Преди и след ИЛО - Идентифициране на Летящия Обект. Некой може да го кръсти бог ИЛО, защото му е кеф да се моли, македонците ще кажат, че е техно и те така.
              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Че то си е тяхно. Нали знаеш - Луно, Луно, земьо мАкедонска
                А летоброенето е пълна боза. Дори и в момента вървят няколко различни. Няма да продължавам нататък с разсъжденията, че ще ме баннат по точка религии...
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Утре ще ги изловят преди изборите, и нищо повече няма да видите.
                  Няма да ги изловят-кебапчета и бира всички ядат.
                  Последно редактирано от Тихомир; 04-07-11, 18:40. Причина: oпр. на цитат
                  Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X