Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НЛО или какво ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: НЛО или какво ???

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
    Чаши ползват единствено за вътрешни полети. Тенджери и тигани тоже.
    Племенницата ми на 4 години си прави асоциации с нещата които я вълнуват в момента. Ако е гладна, баща и се хили като баница, кучето лае като спукан домат, дърветата шумят като пуканки и т.н.
    Ако първият видял НЛО беше жаден ....
    Не е така! Първият, видял НЛО е бил древен грък и затова го е оприличил на чиния. Зер гърците си падат по чиниите и това да ги трошат. Нищо чудно НЛО-то да се е забило с гръм в земята и от това да се е родил обичаят да чупят чинии.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
      Не е така! Нищо чудно НЛО-то да се е забило с гръм в земята и от това да се е родил обичаят да чупят чинии.
      Същата тая чиния се вдига с леки повреди и минава ниско над Англия, където бива свалена от местен бракониер. Така се появява обичая с думкането по чинии. По-късно, отремонтирана, минава край прозореца на вечерящо българско семейство. Мъжът в уплахата си я замеря с чиния ушаф но уцелва жена си в кратуната. Така пък се появява на бял свят, традиционният български спорт............
      Последно редактирано от droba; 28-06-11, 20:58.
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
        Същата тая чиния се вдига с леки повреди и минава ниско над Англия, където бива свалена от местен бракониер. Така се появява обичая с думкането по чинии. По-късно, отремонтирана, минава край прозореца на вечерящо българско семейство. Мъжът в уплахата си я замеря с чиния ушаф но уцелва жена си в кратуната. Така пък се появява на бял свят, традиционният български спорт............
        ..........пребий жена си с чинията. Абе, като ви приказвам аз, че светът се е зародил от извънземните, вие не ми вярвате, ама ей на Droba го доказа по научному!

Коментар

http://youtu.be/Z8etDrSEYq4
          подаръци за мъже от FACOM
          промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Днес явно ти е ден
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
              Подготвят почвата за първия официален контакт на 21.12.2012.
              Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
              Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                Днес явно ти е ден
                Понякога нямам достатъчно работа .
                подаръци за мъже от FACOM
                промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Бе вие се бъзикате ама не съм ги видял само аз:
                  http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=949963

Коментар

Първоначално публикуван от petrof Преглед на мнение
                    Бе вие се бъзикате ама не съм ги видял само аз.....
                    Изглежда съм един от малкото невидели. Кажете в колко минават, да излезем с дъщерята да погледаме.
                    О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Ми то 4 юли вдруги ден бе! Да викаме Уил Смит, инак ни е спукана работата
                      JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
                        Да викаме Уил Смит, инак ни е спукана работата
                        Томи Лий Джоунс е по-силен и по-светъл ........като характер !

Коментар

Добре де, и той да идва, че напоследък каишката против бълхи на комшийската котка започна да издава сияние, а на терминала в Подгумер се наблюдавало оживление. Двуръки индивиди носели с лекота по три куфара.
                          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Едно от най сериозните доказателства за интелигентна извънземна форма на живот е това че още не се е свързала с нас.
                            Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
                            Желязото се кове докато ...се закове...

Коментар

Първоначално публикуван от Жорката Преглед на мнение
                              Едно от най сериозните доказателства за интелигентна извънземна форма на живот е това че още не се е свързала с нас.
                              Не е вярно, с мен се свързват редовно. Дори с две от тях живея.

Коментар

Бе, говорете вие, говорете ... А който трябва - чете и тука. Утре ще ги изловят преди изборите, и нищо повече няма да видите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X