Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НЛО или какво ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: НЛО или какво ???

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
    За вълка говорим, а той....над централата на ВВС в Лондон:

Току що в "По света и у нас" коментираха новината и пуснаха кадри от същия клип. На мненията, че клипа е монтаж, собственика на клипа казал: "Като е толкова лесно пуснете и вие такъв".
    сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
    dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Като е монтаж, защо толкова народ гледа нагоре? Или са им платили на всички?
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
        За вълка говорим, а той....над централата на ВВС в Лондон:

....
        Нещо подобно видяхме и ние - като тез малките дето профучаваха на клипа, само че бяха ярки светлини.

Коментар

Като видиш нещо такова, първо опитай да определиш цвета. Ако е влажно, тъмно, или далече - едва ли ще успееш. Въртолетите например, мигат освен като самолетите бяло-зелено-червено, и жълто, по края на лопатите. Вижда се като чертичка, рядко като елипса. Често се мандахерцат по курса, по техни си причини, и това също изглежда странно отдалече, ако не знаеш какво е, и как работи.
          И веднага запомни облаците и вятъра. В силно турбулентна атмосфера треперят и мигат не само звездите, но и огньовете на самолетите, и даже прозорчетата на къщите. Факлите на ракетните двигатели също са странна гледка. Ако около тебе не е съвсем тихо, тогава работата изглежда абсурдна. Когато чуваш звук от "онова нещо", като правило се определя лесно.
          Учудващо много помага какъв да е бинокъл, особено нощем.
          Аз много-много пъти съм виждал НЛО. Всеки Обект е Неизвестен, додето някой не те научи да го опознаваш. За всички моряци, пилоти, катаджии, това е ежедневие. Колкото повече опит и по-къса дистанция - толкова по-малко НЛО ...
          Последно редактирано от Стефан; 28-06-11, 00:17.

Коментар

Принципа на "Бръснача на Окъм" гласи, че най-простото обяснение е най-правилно.
            Ще измислите всякакви там хеликоптери, самолети и ракети, само и само да отречете най-обикновени извънземни!

Коментар

Аааааа , тези ли ? Те отдавна се навъртат насам . А за това че не искат да разговарят с нас - че то кой пък иска ?
              ‎По 2 литра са само млякото и сока !
              WJ 4.7

Коментар

Винаги съм се чудил, защо се движат хаотично... има няколко обяснения според мен, но две са определено важни:
                1. Идват тук и се дрогират от някой газ в атмосферата и карат на зиг-заг.
                2. Нарочно карат на зиг-заг да докажат, колко са добри и че наистина са извънземни.
                Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                  Винаги съм се чудил, защо се движат хаотично... има няколко обяснения според мен, но две са определено важни:
                  2. Нарочно карат на зиг-заг да докажат, колко са добри и че наистина са извънземни.
                  Може да са с т.нар. с "нло-гоуфове" карат както си искат и където си искат.
                  Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                  Dacia Duster 4WD

Коментар

Не ме притеснява присъствието на разумни същества от друга планета, а елипсата на такива на тази.

Коментар

Първоначално публикуван от musovir Преглед на мнение
                      Много точно казано! Със сигурност тук изпробват я машини, я умения. Земята като нищо може да е тяхната F-1 писта. Остава само да разберем кой е Фетел и кой Алонсо, и за кого да викаме. Аз съм винаги за Спейс Шумахер. Ако от време на време чувате далечен лай, не се плашете - това е извънземната Лайка.
                      Хип-хип Ура!

Коментар

добре де,поставете се на страната на извънземните,какво биха си помислили като видят наш'те джипки от преди каменната ера,отдавна изгубили естетическа форма,светещи със 10 халогена отпред и един (минимум) отзад,криволичещи през гората през некакви чукари а ??? дали си имат форум да се чудат "бре този вседеход каъв модел беше"
                        който може го може,който не може седи и наблюдава 8) 0889992228

Коментар

Представяте ли си, наистина, какво им е на техните ретро маниаци... Гледат отгоре с насълзени очи от носталгия по коли от преди няколко милиона години, подсмърчат, тропкат с пипалца и карат на верев, защото ги е срам да слязат и да си поискат. Извън земни са все пак. Държат се на положение.
                          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

срам ги е ми,как нема да ги е срам,но има и лаици който си вярват,че могат да минат и те от там с чинията, и после хоп - разбило се НЛО защото НЛО-то няма теглич а камоли лебедка
                            п.с а защо е летяща чиния,а не чаша...

Коментар

Първоначално публикуван от 6efa Преглед на мнение
                              .... а защо е летяща чиния,а не чаша...
                              Чаши ползват единствено за вътрешни полети. Тенджери и тигани тоже.
                              Племенницата ми на 4 години си прави асоциации с нещата които я вълнуват в момента. Ако е гладна, баща и се хили като баница, кучето лае като спукан домат, дърветата шумят като пуканки и т.н.
                              Ако първият видял НЛО беше жаден ....
                              Последно редактирано от droba; 28-06-11, 18:31.
                              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

по тази логика можем само да се радваме че на първият видял му се е яло,а не е..ло,че не ми се мисли как би се наричло тогава
                                Последно редактирано от 6efa; 28-06-11, 18:41. Причина: неграмотност

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X