Обява

Свий
Няма добавени обяви.

НЛО или какво ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• НЛО или какво ???

Абе пред вид заглавието направо си пускам темата в тоз раздел.
    Та таз вечер докато си пиехме бирата на терасата с едно приятелско семейство и към 23 ч. или малко по-късно гледаме 2 светлинки в небето се движат една до друга в посока юго-изток. Определено не бяха самолети, защото се движеха малко на зиг-заг и явно бяха доста по ниско защото скоростта им беше по-висока (гледано от нашата гледна точка) отколкото на самолет. Отделно че самолетите гледани от терасата се движат бавно, в една посока, с равномерна скорост, примигват равномерно и светлината им е колкото на звезда.
    А тези двете бяха доста по-ярки светлини, движеха се леко на зиг-заг (почти хаотично), в един момент се скриха зад един облак и изчезнаха.
    След около 30 сек. докато обсъждахме какво ли е било това, се появиха още две светлинки и пак така набързо отпрашиха на юго-изток.
    Действието се развива в кв.Манастирски ливади.

Та някой друг видял ли ги е тази вечер и какво ли са били????
    И преди някой зевзек да ме попита колко бири сме изпили, да си кажа че бяха 2-3 само

От: НЛО или какво ???

А да ти е идвало на ум, че може да са кълбовидни мълнии. По описанието ти много прилича на този феномен. Аз на 13 видях такова нещо как премина през една колиба и много се ошашках. Баща ми ми обясни, какво е. Но и до сега като се сетя нещо доста странно ми се струва.
    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Добра идея би било да пуснеш същата тема и в някой форум за радио моделисти. Като нищо може да имат много отговори
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

A извънземните сигурно сега ни четат темата и ни се смеят на догадките

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
          A извънземните сигурно сега ни четат темата и ни се смеят на догадките
          А може и да участват в дискусиите
          Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
          Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Константин (stankovich) Преглед на мнение
            А може и да участват в дискусиите
            Аха! И даже ни препращат към форуми за радиомоделисти ..... :-)
            0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
              Аха! И даже ни препращат към форуми за радиомоделисти ..... :-)
              Ясно беше, че на тва оранжевото не му е чиста работата. Твърде хуманоидна му е усмивката.
              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Абе има още една две алтернативи, ама ми е неудобно някак да го питам Ясен на лични - къде се е мотал по това време. Не че нещо ама ако е хойкал по чуждо ще го издам.

Последно предложение - закъсняли вещици махмурлийки на връщане от събора по Еньовден.
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Май няма да са извънземни, какво ще правят в България?!?........ то тук е пълно с такива
                  Grand Cherokee ZJ V8 0887493336
                  Желязото се кове докато ...се закове...

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                    ...
                    Последно предложение - закъсняли вещици махмурлийки на връщане от събора по Еньовден.
                    Едва ли са вещици - метлите им светят яркозелено на дръжката и електриковорозово на опашката. Една таква вещица си забрави метлата у дома та съм я прибрал в шкафа с въдиците. И ако спрат тока я вадя та си правя дискотека-бум.

Коментар

Най-обикновени извънземни. Кво толкова им обръщате внимание.
                      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                      -----------------------------------------------
                      Питието определя съзнанието....
                      -----------------------------------------------
                      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                        бе и аз тва си помислих, ама викам да няма пък по-прозаично обяснение

Коментар

За вълка говорим, а той....над централата на ВВС в Лондон:

Коментар

Въй!!!
                            Кога ли ще ни полазат?
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                              Даже не са и от Корекомmrgreen:.
                              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X