Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дебели жени, слаби жени или здрави жени

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Дебели жени, слаби жени или здрави жени

Пък аз си мислех, че Баба Яга яхала метлата без бельо, за да е по-добро сцеплението, ама то... май Дроба и там е замесен...
    edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Викаш, метлата да не е имАла степенки.
      Много добър си е аватара на дроба! Кърти наред.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
        Тя тогава е била млада
        После е станала баба Яга.
        Иначе всички жени са хубави /или били/, за всеки влак си има пътници.
        Редките изключения на "пълни крокодили" само потвърждават правилото.
        Е да де, ама аз не съм за товарният, аз съм за експреса!
        Винаги може да кръшнеш с протитутка-жената на живота ти (като тяло) и без излишни напъни. Всеки знае защо и заради какво е в стаята. Но жената в живота, както казах по-горе, е жената която те допълва. По-цицестите и по-налетите след 10-тина години, като ти кацнат на спалнята като руски хеликоптер и да се чудиш какво да ги правиш е лошо. Но познавам жена която е минала пред този периот (сега е супер финна) и е супер мадама, отвсякъде допълва мъжа си. А до колкото знам това е проблем с метаболизма, което се води заболяване, но и това отминава. Другото което няма да кажа, май е сексуална фантазия, но както и да е.

П.С. Така го написах, че утре и аз няма да го разбера, но със желание ще ми проследите мисълта.
        Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

По-добре умна и не толкова хубава,отколкото красавица без акъл!
          Дизелов Jeep, не е Jeep.

Коментар

Първоначално публикуван от Krelion Преглед на мнение
            По-добре умна и не толкова хубава,отколкото красавица без акъл!
            Зависи от намеренията. Язе ако знаех, че можем да избираме щях мойта с три цици да си я поръчам. Пластмасови не се броят.
            О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
              Зависи от намеренията. Язе ако знаех, че можем да избираме щях мойта с три цици да си я поръчам. Пластмасови не се броят.
              Много вдигна летвата бе! Легендата твърди, че такива са подбирали за фараоните само. Чудя се тия какви цицомани са били?
              0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

То добре трички, ама третата да не е камуфлаж и после да се плюца коктейл от акне и слюнка, тва малко да се приземите, щото всички знаят вица и да ви стигат две.
                Третата си е неудобство, от турската сексуална занимавка/къде, що, у лево ли, у десно ли, де шъй по благо.../, до недоволството, че нямаш трета ръка.
                А ако има и поколение, което е с два фара, при три колонки за зареждане, ще почне да гледа кат' на дроба низвергнатия аватар от кърмаче още.

Коментар

Малката жена за креват , а голямата за парад !
                  По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

А за кухнята? То не, че не мога да си готвя, ама поне едни спагети да може да направи, без да ме отрови. Значи стават 3 в 1. Хубаво, ама кой ще го издържа толкоз персонал?
                    JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Леле виве,като прочетеш всичко тука-дали ще посмееш да се омъжиш.
                      Румен Николов

0888 358 572

Коментар

• От: дебели жени, слаби жени или здрави жени

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
                        Ха, ха ! Разбира се както е прието във форума, първо си написах отговора, а след това прочетох останалите мнения .
                        Абе мъжки, дето обичате големите цици и оралният секс, защо ви са ?
                        Така и така по време на секс , тези големи " бомби "са ви някъде в областта на колената. Нито ги виждате, нито може да си поиграете , .
                        Това, което галено наричате свирки, не замества якото .... То е само въведение, към него - елемент от любовната игра.
                        Виж, ако някой разполага с еднозаряден пищов - тогава разбирам .
                        Пич ,
                        щом си ходиш с една торба хапчета "за 100 лв на месец" - рано или късно ще ти остане само това да те радва - големи цици и орален секс...
                        а и без хапчета - всички това ни чака...
                        Ако бъдат комплектовани с тънка талия и тъпоглава руса муцуна - ето ти идеала ни , Виве.....
                        животът е магия !
                        X5 3.0d

Коментар

Прибираш се в 5 сутринта, пиян като талпа.
                          Жената те посреща, прегръща те и казва :
                          "Миличкото ми, лекувал се е със спирт срещу радиацията. Проклети японци, с тяхната Фукушима."
                          Трябва ти не дебела, не тънка и т.н. жена. Трябва ти РАЗБИРАЩА ТЕ жена.
                          Най-страшното в България е, че хората, които пращат SMS-и във ВИП-Брадър,
                          имат право да гласуват на избори.

Коментар

Я её нашёл.
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:6a4e79d93dcabe3ec1a1562b87c18bcb.jpg
Прегледи:1
Размер:58.9 КБ
ID:5294385
                            Ето она-настоящая женщина!
                            Люди вы что смейотесь?Не надо.
                            Без триене няма движение !

Коментар

Какво ли не прочетох в темата като изискване към жените
                              Мадамата от поста над мен определено е много здрава жена. Така като я гледам, който си хване ще го вкара в ред
                              Аз лично си падам повече по по слабичките, но съм бил и с някой по пълнички. Обичам да имат акъл, като говориме нещо важно за връзката ни да водиме "диалог", а не "монолог" от моя страна. Жалко че до сега 70% от жените с които съм бил и сме водили такива разговори все са били "монолози". Абе важното е да си е умна, да знае кога какво да каже, а не да мълчи и да ме кара да се чудя какво да си кажеме

Коментар

Първоначално публикуван от Toni_Kazi4ane Преглед на мнение
                                Какво ли не прочетох в темата като изискване към жените
                                Мадамата от поста над мен определено е много здрава жена. Така като я гледам, който си хване ще го вкара в ред
                                Да де, ако успее да си го хване

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X