Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дебели жени, слаби жени или здрави жени

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Дебели жени, слаби жени или здрави жени

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
    Щом майка им си е намерила някой да и кандиса , че и то 42 пъти , значи и те ще си намерят . Само се оглеждай да не си между " избраните" ,че какви приказки ще тръгнааат....!!
    Тя тогава е била млада
    После е станала баба Яга.
    Иначе всички жени са хубави /или били/, за всеки влак си има пътници.
    Редките изключения на "пълни крокодили" само потвърждават правилото.
    сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
    dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

" Няма грозни жени, малко са ви ракиите". Не е мое, чул съм го от някъде.
      И едно на мой познат-"Всеки може да е@@@е хубава жена. Майсторлъка е да опънеш грозна". Следваха няколко съвета как се оправя грозна жена.
      Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
      Селска фурна аспух нема. Пак същият.
      В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
        Щом майка им си е намерила някой да и кандиса , че и то 42 пъти , значи и те ще си намерят . Само се оглеждай да не си между " избраните" ,че какви приказки ще тръгнааат....!!
        Не си запознат. Мъжо на баба Яга се казва Касчей и също е магьосник като нея, и й вързал не за друго, а щото 300 години не бил виждал жена. Дъщерите й обаче всичките до една били(сега вече не се знае със сигурност) девственици и не били харесани от никой мъж. С изключение на един - Квазимодо, който след нещастната си любов към Есмералда бил изпаднал в депресия и в един от малкото моменти на просветление предложил да се ожени за всичките 42 дъщери. Но баба Яга не разрешила. Доводите й били, че не искала щерките й да живеят в харем, а и женихът не бил хич близо до султан. За разлика от нея момите били повече от съгласни, особено след като видели косматите гърди на Квазимодо и плашещо огромния му........... език. Та така се развиват нещата от приказките в реалния живот. Квазимодо и днес бие камбаните в парижката "Света Богородица" , като освен това за повече парички се е хванал да бачка и в катедралите на Барселона, Кьолн и Сан Марино. А за да може да изпълнява редовно задълженията си е поискал от Карлсон(който живее на покрива) докато е на почивка при Droba на Гран Канария да му услужи с перката си. Та да прехвърква не от цвят на цвят, а от град на град. В замяна на това му обещал като одъртее да напише за всичките си внуци плюс тия на Карлсон и Пипи Дългия чорапогащ мемоарите си(1;2;3;4 и т.н.)
        Айде стига в толкова.

Коментар

Sorry, перката я продадох на местните делтапланеристи, щото тва дребното пишлеме не си е плащало наема два месеца.
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
            Sorry, перката я продадох на местните делтапланеристи, щото тва дребното пишлеме не си е плащало наема два месеца.
            Sorry за спама, ама аватара ти да не се е изчекнал във фаровете, докато се оглежда за нещо израело-фитилджийско?
            Щот няма.

Коментар

Няма страшно. Квазимодо усещал, че може да стане нещо подобно и затова се договорил с Батман за една от перките на дирижабъла "Хинденбург", която оцеляла след краша му и била скрита от иконома му(на Батман, не на Робин) на много тайно място. Така че пак щял да има перка.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Sorry за спама, ама аватара ти да не се е изчекнал във фаровете, докато се оглежда за нещо израело-фитилджийско?
                Щот няма.
                А не. Такива станаха докато дебнех дебелия да му откина перката. Тва не спря да прави кръгчета около мен и чак като го докопах разбра, че съм сериозен.
                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

А не. Такива станаха докато дебнех дебелия да му откина перката. Тва не спря да прави кръгчета около мен и чак като го докопах разбра, че съм сериозен.
                  Късметлия копеле, с тази центровка на оптиката като не си му откинал другата перчица, пак добре - има да черпи, от двете злини си му сътворил по-малката.

Коментар

Хм, не случайно те издирват по целио възможен свЕт, че и пращат сума и секси агентки на еФБиаЙ да те търсят...

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                      Късметлия копеле, с тази центровка на оптиката като не си му откинал другата перчица, пак добре - има да черпи, от двете злини си му сътворил по-малката.
                      Не съм казал, че не съм.
                      Между другото израело-фитилджийския ти въпрос може да не е съвсем безпочвен понеже с Карлсонът приключих отдавна а фаровете продължават да се държат налудничво. Жената дори не вярва в Карлсон.

Коментар

Не съм казал, че не съм.
                        Между другото израело-фитилджийския ти въпрос може да не е съвсем безпочвен понеже с Карлсонът приключих отдавна а фаровете продължават да се държат налудничво. Жената дори не вярва в Карлсон.
                        Освен да им пуснеш края да не се заплита и да ги пратиш да се блещят край Божи гроб, по изчекнати няма да станат от командировката, а може да има успех и кротване на видеосалсата.
                        Те в тоя вид мисля ти пречат на работата и/или на пациентите, може да татуираш на някой юнашки задник сватбена рокля с розички и пайети.

Коментар

Не ща да съм невъзпитан но за тоя вид командировка бих си избрал друга дестинация. На работата ми не пречат щото язе и без тва така си гледам ако на някой му се прище да му барам юнашкия задник. Задници татуирам само на юначки.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                            " Няма грозни жени, малко са ви ракиите". Не е мое, чул съм го от някъде.
                            И едно на мой познат-"Всеки може да е@@@е хубава жена. Майсторлъка е да опънеш грозна". Следваха няколко съвета как се оправя грозна жена.
                            Има и такива за които толкова пиене не мога да изпия .
                            Имах и приятел които в един период от живота си беше си втълпил , че има "мисия" да оп... само грозни ( щото и те душа носили) , но края на мисията беше комичен ( дълго е за разказване) .

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                            Не си запознат. Мъжо на баба Яга се казва Касчей и също е магьосник като нея, и й вързал не за друго, а щото 300 години не бил виждал жена. Дъщерите й обаче всичките до една били(сега вече не се знае със сигурност) девственици и не били харесани от никой мъж. С изключение на един - Квазимодо, който след нещастната си любов към Есмералда бил изпаднал в депресия и в един от малкото моменти на просветление предложил да се ожени за всичките 42 дъщери. Но баба Яга не разрешила. Доводите й били, че не искала щерките й да живеят в харем, а и женихът не бил хич близо до султан. За разлика от нея момите били повече от съгласни, особено след като видели косматите гърди на Квазимодо и плашещо огромния му........... език. Та така се развиват нещата от приказките в реалния живот. Квазимодо и днес бие камбаните в парижката "Света Богородица" , като освен това за повече парички се е хванал да бачка и в катедралите на Барселона, Кьолн и Сан Марино. А за да може да изпълнява редовно задълженията си е поискал от Карлсон(който живее на покрива) докато е на почивка при Droba на Гран Канария да му услужи с перката си. Та да прехвърква не от цвят на цвят, а от град на град. В замяна на това му обещал като одъртее да напише за всичките си внуци плюс тия на Карлсон и Пипи Дългия чорапогащ мемоарите си(1;2;3;4 и т.н.)
                            Айде стига в толкова.
                            Тц,тц,тц,тц , и тва всичкото за да прибере цялата зестра ? Казах аз , че света се комерсиализира , ама някой .....

Маxxx-e , кво си се заял с джигерчето , не виждаш ли че е от модерните ! Такива са последните писъци на крясъка - самонасочват се в завои . А за това ,че лявото фърля на дясно докато дясното цели направо - ти от де знаеш как замята краката ? Може така да си ходи авера .
                            Последно редактирано от Stank; 22-06-11, 13:20.
                            ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                            WJ 4.7

Коментар

Не ща да съм невъзпитан но за тоя вид командировка бих си избрал друга дестинация. На работата ми не пречат щото язе и без тва така си гледам ако на някой му се прище да му барам юнашкия задник. Задници татуирам само на юначки.
                              Не ти се меся в занаята, ама юначки ли рисуваш или фронтовачки, щот си е за страх работа?
                              А, сетих се, "Рейбан" не са далдисали още, натюр си само пред юнаците.

Коментар

Девет страници и никой не е написал магическата цифра 0,7! Странно!

Сетих се обаче как в един стар виц е отразена самата ИСТИНА по въпроса:

Един тип му се обадила любовницата, че мъжа и тръгнал в командировка. Веднага съобщил той на жената , че отива в командировка и бегом на гости. Таман се поразхвърляли обаче и не щеш ли в бравата на входната врата се чуло изщракване на ключ. Взел да се паникьосва нашият човек! Да ама бравата от старите а от вътре също ключе и не се отключва а девойката запазва присъствие на духа и му казва да се облича спокойно. Отива до кухнята, взима кофата и отваря вратата с думите "А! Скъпи тъкмо бях тръгнала да хвърлям кофата - що не я вземеш да не слизам по чехли." Нашият човек си излязъл спокойно , срещнал рогоносеца по стълбите .... и си помислил "Брей каква жена! Хем красива хем умна!" Прибрал се бутнал ключа в ключалката, ама не би. След минутка се подава жена му по пеньоар с кофа в ръка и вика "А! Скъпи тъкмо бях тръгнала да хвърлям кофата - що не я вземеш да не слизам по чехли." Взел я нашия човек и слизайки по стълбите си мисли "Мамиц@та и! Хем грозна хем нахална!"
                                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X