Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дебели жени, слаби жени или здрави жени

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: дебели жени, слаби жени или здрави жени

Като единствен тук който е виждал Виви не само на снимка(май де...)мога да кажа:
    Виви, приятелче, погледни се в огледалото, и ще разбереш какви жени харесваме българите.

Сериозно:
    Още по начина по който някоя руса фурия се е нарисувала може да разбереш колко и е акъла...
    И друго-на външен вид оная певица дето пееше "Мойте кафеви очи" е супер. Имах сравноително добри впечатления, докато не участва в някакво телевизионно шоу. Псува колкото 10 тракториста, и не и пука. Това е по-лошо от чалгата...
    Най-добрия начин една жена да ми стане противна е като започне да псува и да ръси простотии и цинизми.
    А другото-да ми стане приятна... няма да го кажа, аз не съм като тълпата.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Колеги, мисля, че не е правилното място тук да си "любезничите". За целта има лични съобщения. Или още по-добре дръжте се като големи хора.

Коментар

Първоначално публикуван от vivee Преглед на мнение
        Различни народи има различни критерии за красота на жена.На мен е интересно да виждам ваши.
        Много просто. Намери произволна public webcam от България и ще разбереш. Според нас, повечето жени тук са хубави. Останалото са предпочитания.

Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнение
        Просто погледни какви са им жените и любовниците.
        Това е едностранчиво. Необвързаните също могат да са хубави.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Големи цици и да носи на бой
          И дърва и вар ............................
          По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Абе вие нормални ли сте? Какво е общото с темата?! Айде ключ и на тази...
            Много бавно, но они си знаят за кого е...
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Колеги,от къде сме ги внесли тези жени,нали са родени и пораснали между нас?
              Квалификации,обиди... и плонжирания,а някои от вас може би имат момичета.
              Ние пък-еталон за мъжественост,култура и толерантност.
              Пишете си,но бива,бива ама...Да не спите отвън довечера.

Дали да пусна реципрочна тема за мъжете?
              Без триене няма движение !

Коментар

Лъзнахме се по Лъзгавата тема. Ама пусто жени и коли
                „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Привет!
                  Ами Си Джей от Варна ти е отговорил...то ако нямате какво да си кажете, по добре се разделете...
                  Писал съм много из форума за Пушкин, а и всички знаят сентенцията на Наполеон...
                  Едно време са гледали булчето да е здраво щото зер нали трябва да се копае на къра...сега е друго...колкото по хилаво и с голям бюст толкова по важи...
                  Всеки гледа любовницата да е пълна протиположност на жената...и като визия и като характер...
                  Тия дето си бият жените ги остави...глупаво е да си биеш жената...жената трябва да се е_e...народа го е казъл за мъжа...здрав кръст зраво семейство...
                  Ама то като се замисля то в тая криза кой си е_e жената...някой като мене...закъсал за пари...
                  Пък като се замисля още малко ами, че аз съм ерген...не съм женен...
                  За чий ходя да хамалувам на чуждите булки...хората седнали пийват студена ичкия мезят със салата пък аз къчове хвърлям...ама всяко нещо с времето си...
                  -Питали един старец...
                  -Дядо как е закачаш ли булките...
                  -Аааа чедо хич...
                  -Ами едно време...
                  -Ами едно време беше ми време ама нямах време, сега имам време ама не ми е време...
                  Да обобщя с един виц...
                  .....................................................................
                  Питали Англичанина вие сър кого обичате повече...жена си или любовницата...
                  Жена си разбирасе ...
                  Питали французина вие мосю кого обичате повече...жена си или любовницата...
                  Любовницата разбирасе...
                  Питали Българина ами вие господине кого обичате повече...жена си или любовницата...
                  Ами аз си ги е _ a и двете ама най си обичам Мама...
                  Последно редактирано от hun_ter; 20-06-11, 01:17.
                  Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                  .................................................................................................
                  Е. Абу

Коментар

Стройна магистърка с техническа специалност.Никакви дълги коси.
                    Няколко въпроса служат за пресяване:
                    -как правилни се пише Иран, или Ирак
                    -търся да купя глобус за Ямболски окръг
                    -да знае разликата между хандбал и хазена
                    -Да умее да работи с компютър - нека да е повече от мен
                    -Да се интересува от изкуства на любителско ниво
                    -да е любознателна и да обича да пътува

Ако иска да ходиме да пиеме...- отпада от списъка.

Във форума има четири такива жени. Друг е въпросът дали те ще ме харесат.

Коментар

Както казва един колега: обичам едрички жени, да имат месо...
                      Публикувайте отговор

Коментар

Крехки и изящни, като китайска порцеланова чашка.
                        Те именно са и най-здрави, като физика.
                        За съжаление съвременните храни почти заличиха този вид от земята.
                        Генно модифицираните храни, направиха от момичетата масивни носещи конструкции със заоблени рамене и колене, подобни на барокова мебел.
                        От момчетата също се получиха едни грамади. Много мускули а сърцето е същото. Респективно няма сила за секс и игри.
                        Как правят любов младите - не знам. От приказки, писаници или случайни съседства из хотелски стаи, имам впечатление за някакви си 5 минутки.
                        Което е смехотворно само по себе си.

Едно е вярно, критерият за красота силно се е изменил през новия век.
                        Вероятно поради необходимост, която не е в човешкото полезрение.
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Не гледайте на Жените като МЕСАРИ
                          Жената е Комплексно преживяване - Влюбваш се във външният вид, Но Живееш с вътрешният и мир (или пълната му липса).
                          Никога за мен не е бил определящ размера на бюста, ама никога, важно е излъчването и "одухотвореният поглед" (цитат от един колега).
                          Е естествено има някоклко Прости правила (като да е по-слабичка, по-младичка и т.н.), Но от тях има толкова много изключения...

Така, че ти стани Добър Човек и ще те харесват много хора, дори да не си Манекенка (макар и да помага)
                          Успех

Коментар

Ха, ха ! Разбира се както е прието във форума, първо си написах отговора, а след това прочетох останалите мнения .
                            Абе мъжки, дето обичате големите цици и оралният секс, защо ви са ?
                            Така и така по време на секс , тези големи " бомби "са ви някъде в областта на колената. Нито ги виждате, нито може да си поиграете , .
                            Това, което галено наричате свирки, не замества якото .... То е само въведение, към него - елемент от любовната игра.
                            Виж, ако някой разполага с еднозаряден пищов - тогава разбирам .
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнение
                              Ако иска да ходиме да пиеме...- отпада от списъка.
                              Значи да не е шопкиня, че повечето ме-кат (такъв е диалекта). Говора е важен и за мен - особено ме дразни мекото говорене (тип Варна, Ямбол и др.) или проблеми с буква Р

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                                Големи цици и да носи на бой
                                И друго:
                                Да мое да пери, да готви и да носи на бой, че много мразим някой да ми се обяснява...
                                Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X