Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли начин за справяне с дебили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Има ли начин за справяне с дебили?

С шок няма да стане абсолютно нищо. Може, но при съобщителни кабели. Успешно можеш да пукнеш някой мрежов адаптор или рутер.

Ако имаш достъп до таблото вместо бушон му сложи един мощен диод. После си го вземи.
    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Не знам какво да ти кажа колега.Чалгаджиите са от най-свирепите идиоти, с добро няма да се разбереш...Пробвай другите начини.И постоянни жалби в полицията...
      0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
      Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
      Суперскан България www.decbg.com
      Машинно почистване на DPF/FAP филтър

Коментар

Аз при такива случаи процедирам като му почукам на вратата първо, после, ако трябва и по главата. И най-накрая облъчване с рамщайн, калмах и още различни хубавини. Резултати са впечатляващи. Тъпирите тва заслужават просто...

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
          С шок няма да стане абсолютно нищо. Може, но при съобщителни кабели. Успешно можеш да пукнеш някой мрежов адаптор или рутер.

Ако имаш достъп до таблото вместо бушон му сложи един мощен диод. После си го вземи.
          Тъй като съм абсолютен лаик в тази област, би ли разяснил?
          И да стане пожар у тях, не е проблем, баща му е пожарникар! 1 ден дежурство, после 3 дни пие бира нон-стоп в кварталната кръчма.

@мишоци, благодаря за линка, смях се със сълзи!
          Уви, това е тъжната действителност!
          Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

А човека какво да каже, като го заплашваш с двойки, а вероятно и с физическа саморазправа . Не че нещо, ама и на мен ще ми е през $@# за съсед като теб. По-горе мишоци пусна статийка за различните видове комшии. На онзи тип "съсед с куче'' се предлага прекрасното решение /и сочено като единствено/ да се убие животното с кюфтенца или други наши специалитети...разбира се подправени подходящо . Даже преди няколко дена един от участниците в темата с крайно решение пусна друга за две убити котенца от съседка. Каква ирония, а?

Вече едва ли има начин поговорите нормално, така че всичко ще продължи по старо му. Коня е отишъл у ряката преди доста време.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
              А човека какво да каже, като го заплашваш с двойки, а вероятно и с физическа саморазправа . Не че нещо, ама и на мен ще ми е през $@# за съсед като теб.

...ъъъ....чакай малко, него не съм го заплашвал с нищо, нито с 2-ки /изключая написаното тук, ама едва ли оня чете тук....най-вероятно въобще не чете, най-вероятно е още на етап оцветяване на картинки/, нито с побой, така че той не пуска музика, за да ми прави на мен сечено, а просто се изживява като озвучител на квартала....да не потретвам, че все пак е един етаж над мен и най-потърпевши са овчето стадо под, над и около техния апартамент, които не знам как изтрайват, ама си бият паса и не взимат ник'ви мерки.
              Аз бих му стопил с удоволствие уредбата, стига някой да ме светне как.

Ааааррргггхххх..........в момента някой някъде над мен кърти нещо с къртач.........к'во друго ми остава, освен да се направя на ковач и да си вдигна чуковете....
              Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Добре де, щом нямате конфликт отиди и поговори с него.

Коментар

Цял живот да спестяваш, живеейки като куче, за да слушаш помията на всякаква гад около тебе... Немците не били прости, че живеят в къщи!

Коментар

Преди години имах проблем с едно хлапе от блока. Прекалено много време прекарваше върху тавана на моята Жигулка. Тя ми беше първата и май друга не съм обичал като нея. Та, не знам дали случайно или заради дребните кисели зрънца на едно нещо, което някой беше кръстил "лоза", но хлапето все го теглеше да се покатери на "любимата ми" - аналогиите ги оставям на вас.... Обичта към децата, добросъседските отношения и търпението си имат край, знаете. Един ден ми писна и реших, че е време да прекратя мъките...на колата и на изтерзаната ми душа, не на детето разбира се - то си играе. Видях го пак да "бере грозде", и както нямаше никой наоколо отидох при него, внимателно го свалих от колата и тихичко му обясних, че това не ми харесва и ако не престане, ще се кача на втория етаж у тях и ще пребия...баща му! Тогава ( а и сега, хм) бях 105 кг, а баща му - не повече от 50... Детенцето явно разбра "посланието" и повече не го видях да издевателства над колицата ми. Днес е вече голям мъж със семейство и винаги почтително ме поздравява..., а и понякога ми иска назаем дребни суми, които не му отказвам, и които винаги връща навреме....
                    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                      Цял живот да спестяваш, живеейки като куче, за да слушаш помията на всякаква гад около тебе... Немците не били прости, че живеят в къщи!
                      Съседите са си съседи, ако ще и във ферми на 50 километра една от друга да живеят. Някой ще ти отрови кучето, друг ще ти убие някое дръвче, защото му хвърляло сянка на пипера...

Коментар

Голяма част от проблема ноже би скоро ще се реши от самосебеси след като на бащата му писне да храни вече дипломирания син и го изпрати на работа.
                        Така няма да има толкова свободно време да се наслаждава на любимите си вокално - инструментални произведения... или поне не в къщи...

Коментар

Гледам тука тия проблеми основно се решавали в зависимост кой има повече килограми. После - що сме били мутризирана държава, и как за едни има закони, а за други - не. Както сме забелязали - теглим всички! Това е една от причините, за да не искам да градя нищо тук. Няма държава, има гето.
                          Малко по малко си отговарям на някои въпроси покрай този форум.
                          Остава само един - що пък да не може да отида с оръжие при тъпия комшия, дето е 120 кг. и да обърна баланса по закона на Колт.

Начално училище в Дивия Запад, в часа по математика:
                          - Джони, колко е 2+2?
                          - 5.
                          - Нищо не знаеш! - казва учителят и застрелва Джони.
                          - Пийт, колко е 2+2?
                          - 4.
                          - Много знаеш! - казва учителят и застрелва и Пийт.
                          - Стийв, колко е 2+2?
                          - Много питаш! - казва Стийв и застрелва учителя.

http://www.vicmania.com/?cat=1037&paged=5
                          Последно редактирано от Rabin; 31-05-11, 10:53.

Коментар

Работата със самодейните озвучители, отделни лица или цели колективи, държащи на всяка цена да ни направят съпричастни със своите необуздани емоции е лоша. За съжаление почти няма възпитан начин, по който да им се обясни, че никак не държим да слушаме музика, когато те го правят.

Ще си позволя, обаче едно отклонение от темата как да набием котката на глухия олигофрен, защото ми се натрапи и подразни онова потноръко писание на оня нереализиран антрополог, причислил различните групи съседи…, цитиран от Мишоци.
                            Този благородно бледен „Хамлет” с изтънчено обоняние, вкарва в общата група на „хулиганите съседи” и хората които си позволяват нахалството да готвят манджа с лук и да слагат кисело зеле. Не знам с какви каперси, рукула и мюсли храни извисеното си тяло, но аз бих го затворил в добре уплътнена кухня, където цяла нощ къкри домашна кървавица да разсъждава над въпроса, как би се родил такъв индивид, ако яките му шаячни и мъдати предшественици не бяха оцелявали, топейкии по половин самун хляб в някоя тежка яхния или не бяха нагрявали кисело зеле с пръжки… А как да оцелее същата досадна бабичка, обект на възмущението му – да яде пасти или за сапун… Такива евросексуални искаха да забранят и шкембе чорбата и дреболиите. Аман от „алафранги”!
                            JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                              Ето, това е решението. Уточнявам:
                              Диодът да издържа 20-ина ампера (повече-по-добре) и 400 волта. Разбира се, да се пипа грамотно.

Сега кажете, как да се оправя със съседка, която гледа 7 кучета+котки и не им чисти. Смърди по етаж нагоре и надолу.

Коментар

Според мен е добре да поговорите, в разговора може да установиш що за екземпляр е. После дай оплакване/жалба в полицията за прекалено силна музика, то часовете не са от значение. Ако трябва да дойде някой да замери нивото на шум, има си норми. След като видиш действията (може и бездействия да са) на полицията търси други варианти.
                                Когато законите на държавата не действат, законите на джунглата ще подействат .
                                Все пак трябва да се подхожда трезво и обмислено, че не се знае какви бели може да си навлечеш на главата. Това да седнете да си правите мръсотии един на друг може да се окаже доста изтощително и безмислено.

Както казаха по-горе тоя в скоро време може да се наложи да си търси работа, е може и да продължи с ученето и предполагам ще се изнесе като местоположение.
                                И защо не поговорите и със съседите, казваш че си траят, ама може и на тях да не им е приятно въпреки, че си траят (като действия). Ако има съгласие там, мисля че ще бъде по-бързо и успешна операцията.
                                Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                                И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                                вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X