Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Има ли начин за справяне с дебили?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Има ли начин за справяне с дебили?

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Ето, това е решението. Уточнявам:
    Диодът да издържа 20-ина ампера (повече-по-добре) и 400 волта. Разбира се, да се пипа грамотно.

Сега кажете, как да се оправя със съседка, която гледа 7 кучета+котки и не им чисти. Смърди по етаж нагоре и надолу.
    Мдааа, връщаме се години назад - пак даваш същият почти неработещ съвет, а аз пак почвам да пиша, че не бачка...
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
      Добре де, щом нямате конфликт отиди и поговори с него.
      Говорил съм и с малкия дебил, и с големия....малкия вика "ъхъ, окей" и пак си бичи, големият пък едва ли не се засяга, че съм толкова нагъл и искам сина му да не си слуша любимата на цялото семейство чалга, даже съм забравял, че навремето и аз съм бил млад и сигурно съм слушал силна музика и т.н. дивотии.
      Как да му обясня, че времето на моята младост беше едно такова по-различно от днешното...

Първоначално публикуван от mendi Преглед на мнение
      Голяма част от проблема ноже би скоро ще се реши от самосебеси след като на бащата му писне да храни вече дипломирания син и го изпрати на работа.
      Така няма да има толкова свободно време да се наслаждава на любимите си вокално - инструментални произведения... или поне не в къщи...
      "Вече дипломирания син" просто няма шанс скоро да започне работа където и да е....още повече в умрелия Видин.
      Ще пробвам да цъкам прекъсвача (бушона), който е достъпен в таблото, та дано му изгори уредбата...кофтито е, че може би ще изгорят и разни телевизори, фризери и прочие...
      Hyundai Galloper 2.5 /щар Х щар, турбо катерач спринцовка/

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Сега кажете, как да се оправя със съседка, която гледа 7 кучета+котки и не им чисти. Смърди по етаж нагоре и надолу.
        Атакувай я асиметрично - прави нещо което ти харесва, без да се съобразяваш с нея. Например да слушаш музика надута до край, да вариш ракия в банята, да режеш и заваряваш на терасата, да бъркаш опасни химични разтвори на общата тераса или нещо по изобретателно. И тя ще си трае, защото и ти си траеш. Другия вариант е да ги изтровиш, а третия да си продължи по старо му. Като цяло лоша работа.

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
          На теория звучи добре, но реалният шанс за успех е под 1%.
          Във блоковете обикновено влизат по три фази. Ако успееш да му пуснеш в локалната инсталация вместо нула втората фаза - ефекта е гарантиран. Само внимавай да не тръгне по целия блок, че всичко живо ще изреве.
          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Май се поувличате. Ами ако изреваването е за последно, после ще поемете ли отговорността за "хубавите съвети"? Вземете, че пораснете вече.

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
              Във блоковете обикновено влизат по три фази. Ако успееш да му пуснеш в локалната инсталация вместо нула втората фаза - ефекта е гарантиран. Само внимавай да не тръгне по целия блок, че всичко живо ще изреве.
              А така дали не можеш да му офазиш някой уред (пералня например)?

Коментар

Поговорете си с леко нервен тон. Казваш му, че ще си платиш на хора, които да го накарат да спре музиката изцяло. Дано разбере намека.
                Веднъж имах подобни проблеми в един апартамент с чалгар и единственото което даде резултат беше саморазправата, при това се получи от втория път!

Коментар

Първоначално публикуван от druncho Преглед на мнение
                  А така дали не можеш да му офазиш някой уред (пералня например)?
                  На двупроводна инсталация, офазяването е гарантирано...

Повечето от жичкаджийските "съвети" дадени в темата не работят, а някои са опасни и могат да доведат до непоправими последици.
                  Все си мисля, че за подобно "провинение" трябва да има някакъв лимит на евентуалните щети, но това си е лично мое мнение и не ангажирам никого с него.
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнение
                    Toва е опит или направо предумишлено убийство. В големи размери. Повечето уреди са свързани към нулата, и така ще изкараш 220 V на всеки корпус. Особено в банята е смъртоносно.
                    Това с електрошока - напрежението е високо, но токът е нищожен, т.е. ефект няма.
                    Дова с диода ми хареса... защо не работи? Един як 60 амперов диод - намират се за смешни пари. Постоянен ток в първична намотка би трябвало да умори променливотоков траф/луминисцентна лампа. За импулсни захранвания не вАжи, т.е. не му пречи.

Коментар

А в темата на Стас за Япония, е толкова приятно и уютно.
                      Последно редактирано от paksss; 31-05-11, 15:06.
                      Павел Викторов - 0 осем 7817878 три

Коментар

Първоначално публикуван от GODzillata Преглед на мнение
                        ..кофтито е, че може би ще изгорят и разни телевизори, фризери и прочие...
                        Това може само да забави купуването на ново, още по-мощно джангър-чекмедже. Така че е в твоя полза.

Коментар

Абе аз само цитирам, бе!
                          В интерес на истината НИКОГА не съм имал проблеми със съседи, нито пък съседи с мен. Напротив, помагаме си и се поздравяваме.
                          Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                          Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Mисля си дали една системка с 2 електрожена няма да свърши работа... Първият у вас, на най-високата степен на вторичната пускаме втори на най-ниска степен пак вторична. В първичната на втория - едни 600 волта променливо, при това с няколко киловата сила. И само иска достъп до някой от бушоните на съседа... Само с една жичка да ръчнеш за малко при смъкнат бушон. Вече и уредбата няма да оцелее... Или големия електролит на импулсното се взривява, или бушончето на уредбата. Само трябва да го издебнеш да няма включени отоплителни консуматори, щото ще притъпят ефекта.
                            Последно редактирано от Rabin; 31-05-11, 15:33.

Коментар

Не се плашете толкова в момента в който допре втората фаза ще стане късо / тая нула е вързана на 100 места към "земно" тръби мраби и т.н. / , но иначе тоя съвет е крайно опасен и наказуем.
                              Пробвай по-нормален начин жалби заплахи със съд и т.н. обикновенно хората от тези кръгове неса много на Ти със законите. А по отношение на съседа с пробиването не си прав, даже аз бих се издразнил на съсед дето ще ми прави забележка че си правя ремонт! Като искаш тишина и спокойствие си ходи на село, като мен

Еи и да не се обиди някой аз също слушам поп-фолк
                              088455338две
                              "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                              Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
                                Не се плашете толкова в момента в който допре втората фаза ще стане късо / тая нула е вързана на 100 места към "земно" тръби мраби и т.н. / , но иначе тоя съвет е крайно опасен и наказуем.
                                ...
                                Ами не е. Ако успееш да му прекъснеш нулата в таблото и да пуснеш фаза - вероятността да я е заземил в къщи е едно на хиляда. И белята е готова. Ако пък я е заземил - кабелът с който бърникаш ще ти гръмне в ръцете...
                                Последно редактирано от Rabin; 31-05-11, 15:57.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X