Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Кой за каквото е учил"?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Кой за каквото е учил"?!

Тази статистика е силно изкривена, защото виждаш само тези, които са отговорили, а отделно да не забравяме, че тове е специализиран форум!

Напълно съм съгласен с Михов, /Д-р Михов - предполагам/ и ако не бяха пишлеметата и модераторите, които изхвърлиха и бебето с водата от коритото, тази тема щеше да стане много интересна!

Общо взето виждам сближаване между вестниците и раздела за "общественни отношения", незнам кой от кого преписва, но ще се насоча към вестниците, защото не изискват кабел, а така или иначе за тази информация съм отделил първите 30 минути след ставане от сън!

Коментар

Ха, че тя темата в кошчето! Неясно - поне за мен - защо. Не смятам, че мнението на по принцип много уважаваният от мен Tramp е чак такъв проблем - можеше да се приеме като малко отклонение за колорит.
      Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
        искам ли да се пенсионирам тук?

аз, да!
        Намерих с какво да се заям.
        Да ли?!
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

ми да, може да се заяждаш...........

човек трябва да осъзнава кога е достигнал собственото си ниво на некомпетентност, а съм сменил достатъчно местоработи, за да разбера, че навсякъде е все едно и също

Коментар

Аз чета, че искаш да получаваш българска пенсия и за мен е необяснимо. Та, затова.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Много интересна тема според мен, за жалост поне аз видях много малко хора да са написали реално какво са учили и какво работят.
              По темата- Учил съм Дърворезба в Техникума по Дървообработване и Вътрешна Архитектура, после учих Дървообработване и Производство на Мебели в ЛТУ, сега уча и Пространствен Дизайн.
              А какво съм работил
              производство и монтаж на ПВЦ дограма, В сферата на туризма, организатор, екскурзовод, отговорник ремонти доставки и какво ли не, в Автосервиз, търговия с мебели, и сега пак в търговията но с резервни части и консумативи за моторни триони, косачки, тримери, храсторези и тн.
              I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Коментар

Аз средното учих български език и литература. Щях да кандидатствам журналистика в Софийския, но класната ми писа 5 в 11 клас по български, защото не съм назубрила кога е роден Вергилий, е роден е на 13 април и ще го помня цял живот, но журналист не станах. Класирах се два пъти на 2-ро и 3-то място на регионалните олимпиади по литература, тогава мислех, че това ми е призвание.Ноооооо, после реших, че ще правя фирма и учих Икономика и управление на строителството във ВИНС -а във Варна, докато завършвах магистърска степен работих на трудов договор Експерт по деактуване на недвижими имоти в Областно управление. Заплатата беше като на държавен служител/165 лв. бруто 2000 -та година/ и реших, че трябва да поработя за пари, а не за слава. Почнат технически в "Албена 2000", част от Албена Инвест Холдинг - фирмата, която реновира хотелите в к.к. Албена и по други наши и чужди курорти.
                  И равносметката - на 22 години имах 2 дипломи, едната 6,00 другата 5,81. Стаж, кариера, престижна работа и тогава................. се влюбих, и дойдох в София и съвсем си промених мирогледа, осъзнах, че аз съм творец и бюрокрацията и бумащината ме погубват. Аз по душа съм художник, поет.
                  Поработих малко като интериорен дизайнер в малка фирма за проектиране и изработка на мебели. Добре се чувствах, харесваше ми, но съдбата реши, че в момента трябва да съм домакиня и да се грижа за сина си.
                  Ако можех да се върна назад бих учила Рисуване, но ме предупредиха, че е невъзможно да ме приемат, родителите ми са повече от обикновени граждани.
                  Така, че предполагам каквото е трябвало това съм учила.
                  Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                  Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X