Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Кой за каквото е учил"?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Кой за каквото е учил"?!

У спама, у спама, ама интересно.
    По темата, учих у спортното за нинджа, като завърших се озовах в нищото. После поработих където 'земат нинджи и клоуни,след време изкарах нещо си, за агентиране на кораби. Те пък от своя страна не плуват у наш'та река, е търсех работа там където плуват, ама нищо. Що? Незнам! Работих много неща за по година две. Сега мия прозорци за себе си и съм горд, защото съм най-добрия в околоята, та чак у търновско. Капацитета ми е декар и половина на ден, стига да го има. Имам и напъни за друго, но от тях мога и да се на.кам. Па т'ва е!

п.с. Е 'убаво е да се излигавиш от време на време. Сполаи Ви.
    Последно редактирано от didogen; 11-03-11, 00:46. Причина: правопис
    Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
      Определено! Съпричастен съм!!! С напиването де!.
      А иначе и аз съм свободен електрон. Машинен монтьор, стругар, инженер по ГФК, монтажник на газ по 3,4 ; оценител, търговц, недооценен.... Абе все Убави работи. Това ни е трагедията, както и тая на държавата, която ни плати обучението.
      ** 'бах ти утепаната инвестиция /в образование/. Загубена работа!!!
      Китайците разправят същото. Имало вече прекалено много с висше образование, и седели безработни, или по-точно работили това, за което не се иска образование.

И тука иде простичкия извод че държавата трябва да обучава например толкова инженери, колкото са и нужни, и нито грам повече, защото ако са повече, свалят общото ниво за прием. И обратното, разбира се - да обучава повече, като заедно с това насърчава икономиката да се развива в дадена посока. Тук имахме специалисти по какво ли не, продаващи домати и краставици на пазара.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Като малък си играех със стари гуми.После завърших техникума по химия,класната ми беше каучукарка...След техникума-ВХТИ-специалност технология на КАУЧУКА...След казармата-директно в каучуковия завод...вече девета година.Съдба...каучук...
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Сега има обратна вълна от завършили навън нещо си, които се връщат с изисквания за добра позиция в обществото..

Защото там не са им предложили нищо интересно, а алтертивата е била да броят патици по някоя екологична световна програма..

Крива работа!

Искам да съм надзирател, да съм учил за такъв, да се пенсионирам като такъв и да знам че не съм си губил времето!

Binky, поздравления!
          Каквото и да си учил, това ще е интересна работа!
          Има какво да научиш..
          Ако стане - разказвай, защото там историите са поучителни!

Коментар

Ще направя една изцепка!

Това, което работите в момента е точно това, което е трябвало да учите!

Защото в другите социални дейности сте нямали успех..

Сега караме децата си да учат нещо, което си мислим че трябва да учат!

И кръгът се затваря..

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
              Това, което работите в момента е точно това, което е трябвало да учите!
              Мнда, ма не стана. Не е като да не се пробвах. Не ме поискаха, и толкоз. Ама не се и взимах толкоз на сериозно.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

......................
                Искам да съм надзирател, да съм учил за такъв, да се пенсионирам като такъв и да знам че не съм си губил времето!

..................!
                От една "чернокрака" тема , подразбрах че и ти си бил "надзирател" в Строителни войски.И още ти липсва това занимание....
                По темата:Аз си учих за там,като ги ликвидираха, си останахме само строители,без "надзиратели".

Коментар

Първоначално публикуван от ALEX_Z Преглед на мнение
                  От една "чернокрака" тема , подразбрах че и ти си бил "надзирател" в Строителни войски.И още ти липсва това занимание....
                  По темата:Аз си учих за там,като ги ликвидираха, си останахме само строители,без "надзиратели".
                  Виждам, че и разузнаването ти е било присърце!

Нас кучета ни яли, но /казвам го искренно/ ме притеснява, че нашите уроци никой не ги учи!

Младите се въртят като мухи без глави, родителите им пък са тотално неориентирани и всеки учи нещо, не знае за какво, а когато дрънкаш по клавишите на пианото, не правиш музика!

От как се помня, всеки учи нещо, без да знае защо, а после работи друго , от зор!

Това са моите наблюдениея в плебса, ясно е че има и "изстребители", които винаги са знаели какво искат и какво трябва да правят!

Коментар

Още от 5ти клас картинг в Р.Ш. Т.е. пилене на двигатели и т.н. Средно образование-металообработка и Д.В.Г.
                    Пез цялото това време: музикална школа, самбо и плуване. Нашите имаха девиз-"никакво свободно време".
                    Диджей в Младежкия Дом в Монтана от 17 годишен.
                    ВиШо образование: ДВГ, после Дизайн /и двете-незавършени/.
                    Заемане на "отговорни длъжности", като Инвеститорски контрол, началник снабдяване, зам директор по техническата част.
                    Накрая, изгубил страшно много пари, воден от фалшив морал, избрах свободата: Спасител на морето, гумаджия и диджей.
                    Най-накрая, само диджей. Парите са смешно жалки, ама е готино.
                    П.П. Да, срамувам се на съборите сред вашите джипки с моята Фиеста, ама това е животът.
                    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                    -----------------------------------------------
                    Питието определя съзнанието....
                    -----------------------------------------------
                    0887770735

Коментар

Сега караме децата си да учат нещо, което си мислим че трябва да учат!
                      Ами не!
                      Единственото което съм тропал да учат, са езици. Още мисля, че съм прав.
                      На едното не му се учи много-много. Направо иска да скочи върху бика, но времената са други и за сега не успява Другото е толкова мързеливо, че ще учи и каквото не иска само и само да не се претоварва излишно. За сега е успява

Коментар

Мен лично нашите ме побутваха...Първоначално ме заведоха в Търговския техникум...Аз обаче си исках химията.После същата история с медицината...Пак удариха греда!А след казармата баща ми искаше да ме прави поУицай...Поредната греда.Колко пъти само ми обясняваха,че в моя занаят няма бъдеще...ехеее...Затова не давам ,,наклон'' на щерката-да учи това което и е по сърце!
                        Виден столичен ихтиолог

Коментар

Темата е важна.Не за нас...ние вече сме изпята песен и ще трябва да доживяваме някак.Важна е за нашите деца,за възпитанието им ,за образованието им и професионално насочване,защото няма по-голямо щастие и душевен комфорт човек да работи хобито си и да се чувства удовлетворен.Затова от години в по-развитите държави не се говори за богатство(почти винаги то води до депресии и параноидни налудности),а за реализация.Не случайно с прословутата система на тестово оценяване в Щатите "теглят" децата за какво стават още от основното училище и .....са успели да вдигнат процента до 10%.Т.е. да работят свойствена работа.Докато при нас е около3%.Аз лично в моя индивидуален живот съм виждал малко хора(броят се на едната ми ръка) които се занимават със свойствена работа,каквито и да са те-мазачи,зидари,жичкаджии,лекари.Особено пък сега положението е трагично щото всеки гледа да се спасява-кой слага дограми,кой климатици,друг пък изолации,трети прави елкон.Нито са теоретично подготвени,нито практически.И затова ние пък почнахме сами да си правим ремонтите на колите,къщите и така....задълбочаваме процеса-всестранно развити некадърници.Иначе образованието преди прословутите промени беше на ниво поне откъм обща култура и грамотност.Сега контраста между училищата е ужасен-бълва едни неграмотници,които не знаят името на планетата.Но по-лошото тепърва предстои...същите тези ще работят и ще ни плащат пенсиите.
                          МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Първоначално публикуван от mitko punev Преглед на мнение
                            Аз пък учих за разузнавач, но не работя по специалноста си...
                            Какво друго би казал един действащ разузнавач...
                            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Виждам, че и разузнаването ти е било присърце!

Нас кучета ни яли, но /казвам го искренно/ ме притеснява, че нашите уроци никой не ги учи!

Младите се въртят като мухи без глави, родителите им пък са тотално неориентирани и всеки учи нещо, не знае за какво, а когато дрънкаш по клавишите на пианото, не правиш музика!

От как се помня, всеки учи нещо, без да знае защо, а после работи друго , от зор!

Това са моите наблюдениея в плебса, ясно е че има и "изстребители", които винаги са знаели какво искат и какво трябва да правят!
                              Не е точно така, интересни времена хванахме. Аз много си харесвах спорта и ми се занимаваше с него, но от 18 души в моя клас 10 завъшиха Националната спортна акадения, само от моя клас. А от цялата страна колко са? Е каква е тази държава с толкова вакантни места за треньори и учители. И логично заминах да работя в циркова трупа, но там е друга тема, изтраях само две години. на лични мога да ти кажа какво значи думата ЦИРК.
                              Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                                Но по-лошото тепърва предстои...същите тези ще работят и ще ни плащат пенсиите.
                                Е, колкото и ние работим и плащаме пенсиите на родителите си

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X